پخش زنده
امروز: -
نخستین جشنواره گردشگری، غذا و هنرآشپزی در میناب به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: در بخش استعداد یابی آشپزی، فائقه عسکری و صغری منتظری بطور مشترک اول و معصومه سالاری و نجمعه ستوده از بندرعباس مقام دوم را از آن خود کردند.
رضا برومند افزود: طیبه محسنی از میناب و سهیلا نجفی از رودان هم سوم شدند.
وی گفت: در بخش رستوران برتر هم کیوان احمدی از رستوران هتل صدف میناب و ابوالقاسم لاجوردی از هتل جهانگردی میناب مقام اول را کسب کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان افزود: ژاله نیکرو از رستوران نمونه بندرعباس دوم و محسن کرمی از هتل سینگو ی قشم مقام سوم جشنواره را به خود اختصاص دادند.
نفرات اول تا سوم هر دو بخش در جشنواره ملی که در بهمن ماه به میزبانی بندرعباس برگزار می شود حضور می یابند.
این نمایشگاه با هدف حمایت از فرهنگ غذایی ، استعداد یابی آشپزی در استان ، افزایش شادابی و نشاط بین مردم و ترویج گردشگری غذا ، از سوم تا پنجم بهمن در مجتمع تفریحی صدف میناب برگزار شد.
در پایان از بین 30 غرفه این جشنواره ، پنج غرفه برتر معرفی شدند.