• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۸۲۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۵
اقتصادی » مسکن
تا پایان سال؛

شتاب در روند تحویل واحد‌های مسکن مهر

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر : تا پایان سال تحویل ۱۵۰ هزار واحد تکلیفی را محقق می‌کنیم.

شتاب در روند تحویل واحد‌های مسکن مهربه گزارش خبرگزاری صداو سیما از وزارت راه و شهرسازی، احمد اصغری مهرآبادی، در جلسه مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها با محمد اسلامی که در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی انجام شد، با اشاره به رشد روند تحویل واحد‌های مسکن مهر در مورد بحث تحویل ۱۵۰ هزار واحد در سال جاری که تکلیف ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بوده است افزود: پس از ابلاغ، جلسات برگزار و سهم هریک از سازمان‌ها مشخص شد. در این تقسیم بندی سهم شهر‌های بالای ۲۵ هزار نفر ۸۴ هزار واحد، شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر ۱۶ هزار واحد و شهر‌های جدید هم مطابق سامانه ۵۰ هزار واحد است که در مجموع ۱۵۰ هزار واحد را تشکیل می‌دهد.
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر ادامه داد: عملکرد هریک از دستگاه‌ها در این خصوص مشخص شده و در این بین سازمان ملی زمین و مسکن در آخرین گزارشی که ارسال کرد به مسکن مهر رقم ۸۲ هزار واحد تکمیل شده رسیده است که نشان دهنده این است که تقریبا توانسته اند ۹۸ درصد برنامه خود را محقق کنند.
وی افزود: خوشبختانه روند تحویل واحد‌ها در چند ماه اخیر شتاب خوبی گرفته و به طور میانگین در این ۴ ماه ۱۵ هزار واحد تحویل شده است و با این سیر صعودی انتظار می‌رود تا پایان سال بتوانیم ۱۵۰ هزار واحد تکلیفی را محقق کنیم.
مهرآبادی در این جلسه با تاکید بر اینکه تحویل واحد‌های مسکن مهر باید با فروش اقساطی همخوانی داشته باشد، گفت: در فرآیند واگذاری واحد‌ها فروش اقساطی بر تحویل اولویت دارد، یعنی باید ابتدا فروش اقساطی انجام بگیرد و بعد از تقسیط و اخذ دفترچه اقساط تحویل واحد صورت بگیرد. موفقیت در این کار می‌طلبد تا در استان‌ها بررسی کامل از سوی ادارات کل صورت بگیرد.
وی افزود: در اوایل ابلاغ نگرانی‌هایی بابت افزایش بی رویه قیمت‌ها به خصوص مصالح ساختمانی و دستمزد‌ها وجود داشت و نیز این که نتوانیم به این هدف برسیم. بنابر مصوبه کارگروه مسکن در ریاست جمهوری قرار شد ۱۰۷ هزار واحد را تا پایان سال تحویل دهیم مشروط بر اینکه اعتبار مصوب در اختیار ما قرار بگیرد.
وی بیان کرد: اکنون از مرز ۱۰۰ هزار واحد عبور کرده ایم و با این روندی که وجود دارد به نظر می‌رسد بتوانیم به ۱۵۰ هزار واحد تا آخر امسال دست پیدا کنیم.
مهرآبادی در ادامه گفت: در استان‌های اردبیل، سمنان، کرمان، گلستان، خراسان رضوی، قم، مرکزی، هرمزگان، لرستان و کرمانشاه شاهد تحقق عملکرد ۱۰۰ درصدی هستیم. امیدواریم بقیه استان‌ها هم با تلاش خود به هدف برسد، چون این مساله شدنی است و می‌توانیم با ۳۰ هزار واحدی که در این استان‌ها باید تکمیل شود، ۱۵۰ هزار واحد تکلیف شده را به اتمام برسانیم.
وی افزود: در شهر‌های بالای ۲۵ هزار نفر ۱۴ استان عملکردشان بالای صددرصد است و دیگر استان‌ها هم دارند کار را پیش می‌برند. البته در شهر‌های جدید هم نیاز داریم که تلاش بیشتری صورت بگیرد تا طبق برنامه ریزی انجام شده کار به اتمام برسد. در این بین طبق درخواست شورای اقتصاد مقاومتی، ادارات کل راه و شهرسازی باید لیست واحد‌های تحویلی را ارسال کنند تا هرچه سریع‌تر پس از کنترل آن در سامانه اطلاعات ثبت شود.

۴۰ درصد واحد‌های مسکونی سراسر کشور نیازمند نوسازی
معاون امور مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: صندوق پس انداز مسکن یکم یکی از تجربه‌های موفق در حوزه تامین مالی مسکن بود، اما هم اکنون نیازمند تنوع بخشی در روش‌های تامین مالی هستیم.
مازیار حسینی در جمع مدیران کل راه و شهرسازی سراسر کشور، گفت: حدود ۲۵ میلیون واحد مسکونی در سطح کشور وجود دارد که در حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد آن‌ها نیاز به بازسازی و نوسازی دارد. در عین حال، سالانه در حدود ۶۰۰ هزار زوج جوان به نیاز کشور برای تامین مسکن افزوده می‌شوند که باید برای تامین مسکن آن‌ها نیز راهکار‌هایی اندیشیده شود.
معاون امور مسکن و ساختمان با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته تولید سالانه مسکن بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار واحد و بسیار کمتر از نیاز واقعی مسکن بوده است، اعلام کرد: امسال به دلیل رکود تولید، ظرفیت تولید مسکن به کمتر از ۲۰۰ هزار واحد مسکونی رسیده است که نشان از عقب ماندگی عرضه از تقاضا است و نیاز است تا در این مورد عقب ماندگی‌ها با یک برنامه مدون و منطقی جبران شود.
حسینی تاکید کرد: با توجه به واقعیت موجود و در دوره جدید مدیریت در وزارت راه و شهرسازی نقشه راهی برای روشن ساختن برنامه‌های حوزه مسکنی در دو بازه زمانی کوتاه مدت و بلندمدت تدوین شده است.
وی از تمامی مدیران ارشد ستادی و استانی وزارت راه و شهرسازی خواست تا با کار هماهنگ و جهادی زمینه‌های موفقیت برنامه‌ها و سیاست‌های بخش مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی را فراهم کنند.
حسینی تهیه ۱۰ محور راهبردی تایید شده توسط وزیر راه و شهرسازی برای حوزه مسکن و ساختمان را از مهمترین برنامه‌های حوزه مسکن و ساختمان در دوره جدید عنوان کرد و گفت: سایر معاونت‌های ستادی و همچنین شرکت‌های تابعه باید کمک کنند تا این برنامه عملیاتی و اجرایی شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: سیاستگذاری‌ها در ستاد و مرکز انجام می‌شود و اجرا به استان‌ها واگذار خواهد شد. تلاش می‌شود تا در سطح کلان تمامی مجموعه‌ها همصدا شده و با درس آموزی از تکرار اشتباهات گذشته جلوگیری شود.
وی تجربه صندوق پس انداز مسکن یکم را یکی از تجربه‌های موفق در حوزه تامین مالی برشمرد و گفت: این صندوق به رغم آنکه تجربه موفقی در حوزه تامین مالی به شمار می‌رود، اما در حال حاضر نیاز به تنوع بخشی روش‌های تامین مالی و ظرفیت این صندوق داریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
روایت نهفته شهادت در دل کوچه‌ای رو به آسمان
دیدار بی واسطه مردم با مسئولان پای میز خدمت در بوکان
تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است
جهان امروز نیازمند روایت‌های صادقانه، انسانی و دغدغه‌مند است
رفع تصرف ۵ هکتار از اراضی ملی شهرستان اشنویه
مادورو: هیچ امپراتوری قادر به زانو درآوردن ونزوئلا نیست
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
انتصاب محمد رستگار به سمت معاون توسعه و فناوری رسانه 
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
گیلان توان ایجاد اشتغالی فراتر از برنامه سالانه را دارد
گلایه تولید کنندگان از صدور بخش نامه‌های خلق الساعه
بررسی وضعیت آبی تالاب سولدوز نقده
تخته گاز خودروسازان مونتاژی در قیمت‌
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
انتقاد سخنگوی وزارت صمت از اختیارات شورای رقابت
سیمرغ بلورین در دستان برگزیدگان جشنواره فیلم فجر
افتتاح درمانگاه تأمین اجتماعی آبدانان
کشف محموله آرد غیرمجاز در سبزوار
کاهش نسبی دما در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)