• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۷۸۶۸
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۵
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

بازدید وزیر آموزش و پرورش از مجتمع آموزشی ارس در میلاد حضرت مسیح (ع)

در آستانه زادروز حضرت مسیح علیه السلام و حلول سال نو میلادی، وزیر آموزش و پرورش از مجتمع آموزشی ارامنه ارس منطقه ۶ شهر تهران بازدید کرد.

بازدید وزیر آموزش و پرورش از مجتمع آموزشی ارس در میلاد حضرت مسیح (ع)به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، صبح امروز آقای یوسف نوری در آستانه زادروز حضرت مسیح علیه السلام و حلول سال نو میلادی از مجتمع آموزشی «ارس» از جمله مدارس ارامنه منطقه ۶ شهر تهران بازدید و با معلمان و دانش آموزان مسیحی دیدار و گفتگو کرد.
در این بازدید وزیر آموزش و پرورش با اهدای گل، پیشاپیش سال نو میلادی را به معلمان و دانش آموزان ارامنه تبریک گفت.
در این برنامه برخی از مسؤولان و اولیای مدرسه ارس، از تعاملات خوب و حمایت‌های آموزش و پرورش از مدارس ارامنه تقدیر کردند.
تجمیع مدارس ارامنه یکی از راهکار‌هایی بود که در راستای جلوگیری از کاهش تعداد دانش آموزان این مدارس از سوی «شاوردیان»، نماینده مسیحیان ارمنی تهران و شمال ایران در مجلس شورای اسلامی، «آرامیان» رییس هیأت خلیفه گری ارامنه و «کاراپیتیان»، رییس هیأت آموزشی خلیفه گری ارامنه تهران پیشنهاد شد.
آرا شاوردیان؛ نماینده مسیحیان ارمنی تهران و شمال کشور در مجلس شورای اسلامی، در این دیدار با تقدیر از وزیر آموزش و پرورش در توجه به جامعه مسیحیت و بازدید وی و دیدار با دانش آموزان و معلمان ارامنه بر همکاری بیش از پیش با آموزش و پرورش تأکید کرد.
وزیر آموزش و پرورش در این دیدار ضمن تبریک میلاد حضرت مسیح (ع) اظهار کرد: حضرت مسیح از پیامبران اولوالعزمی بود که در دوران کودکی، خود را به پیروانش معرفی کرد.
وی با تقدیر از زحمات، مشارکت‌ها و همکاری‌های هموطنان مسیحی در آموزش و پرورش، تصریح کرد: ایران همواره تعاملات خوبی با هموطنان مسیحی و سایر ادیان داشته است و با پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ این تعاملات خوب ادامه پیدا کرد و در قانون اساسی اصلی گنجانده شد که بر اساس آن حقی را برای همه ادیان قرار دادند تا بتوانند در راستای آموزه‌های دینی خود، انجام وظیفه کنند.
آقای نوری خاطر نشان کرد: انتظار داریم این همکاری‌های خوبی که بین ادیان مختلف کشور وجود دارد، بیش از پیش ادامه یابد.
وی ادامه داد: پیگیر حل مسائل و مشکلات فضا‌های آموزشی مدارس ارامنه خواهیم بود.
عضو کابینه دولت مردمی خاطرنشان کرد: زمانی آموزش و پرورش موفق است که خانواده مشارکت مؤثر داشته باشد و همچنین رسانه‌ها و نهاد‌های خارج از آموزش و پرورش با این دستگاه مشارکت مؤثر داشته باشند.
وی اضافه کرد: با توجه به کاهش آمار دانش آموزی مدارس ارامنه، برای تجمیع مدارس ارامنه باید مدلی را ارائه دهیم که در ادامه با مشکل مواجه نشویم.
آقای نوری افزود: برنامه ریزی درسی ما نیز باید به گونه‌ای باشد که مخاطب را قانع کند؛ لذا انعطاف در محتوا، متناسب با ویژگی‌های فردی، اصلی است که در سند تحول بنیادین آمده است.
وی گفت: ولادت حضرت مسیح علیه السلام را به همه هموطنان مسیحی تبریک می‌گویم و امیدواریم در راه اعتلای نظام جمهوری اسلامی همه با هم قدم‌های مؤثری برداریم.
وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: به روح همه شهدای مسیحی که در دفاع مقدس جان خود را نثار کردند درود می‌فرستیم و یادشان را گرامی می‌داریم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)