• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۰۵۶۵
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱
آذربایجان غربی » اقتصادی

بررسی تشکیل شرکت سرمایه‌گذاری مشترک شهری در منطقه آزاد ماکو

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو با تاکید بر تشکیل شرکت سرمایه‌گذاری مشترک شهری در منطقه آزاد ماکو گفت: این منطقه نیازمند مدل بومی حکمرانی شهری است.

بررسی تشکیل شرکت سرمایه‌گذاری مشترک شهری در منطقه آزاد ماکو

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ، در نشست مشترک فرمانداران و شهرداران منطقه آزاد ماکو با مدیرعامل سازمان، چالش‌های توسعه شهری، راهکارهای افزایش هماهنگی بین شهرداری‌ها و همچنین تشکیل شرکت سرمایه‌گذاری و عمرانی مشترک بین شهرداری‌های منطقه مورد بررسی قرار گرفت. ایجاد شبکه شهرداران منطقه نیز به‌عنوان بستری برای هم‌افزایی و انسجام در دستور کار قرار گرفت.

نشست مشترک فرمانداران و شهرداران شهرهای منطقه آزاد ماکو با حضور حسین گروسی، مدیرعامل سازمان، برگزار شد و طی آن، موضوعات مختلفی در حوزه مدیریت شهری، توسعه متوازن و سرمایه‌گذاری زیرساختی مطرح گردید.

در این نشست، پیشنهاد تشکیل «شبکه شهرداران منطقه آزاد ماکو» با هدف هم‌افزایی، تبادل تجربیات و ایجاد وحدت رویه در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی، فرهنگی و خدماتی مطرح شد.

همچنین ایجاد یک شرکت سرمایه‌گذاری و عمرانی مشترک میان شهرداری‌های منطقه برای بهره‌گیری مؤثر از ظرفیت‌های قانونی، مالی و زیرساختی و تقویت پروژه‌های مشارکتی شهری مورد بحث قرار گرفت و با استقبال مسئولان همراه شد.

حسین گروسی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، در این نشست ضمن تسلیت شهادت فرماندهان جبهه مقاومت در جریان حمله رژیم صهیونیستی، با اشاره به جایگاه ویژه ماکو در میان مناطق آزاد کشور گفت: این منطقه با دارا بودن ۶ شهرداری و سه فرمانداری، ظرفیت منحصربه‌فردی برای شکل‌گیری حکمرانی محلی نوین دارد که باید بر پایه مشارکت و همراهی میان سازمان و نهادهای محلی طراحی شود.

وی افزود: حکمرانی در ماکو باید با مدل بومی و متفاوتی نسبت به کیش و قشم دنبال شود، چرا که ماهیت فرهنگی، جغرافیایی و مردمی این منطقه ایجاب می‌کند تصمیم‌گیری‌ها با رویکرد توسعه از پایین به بالا باشد.

گروسی بر اهمیت تأمین درآمدهای پایدار برای شهرداری‌ها و تجهیز ناوگان خدمات شهری با بهره‌گیری از مزایا و معافیت‌های منطقه آزاد تأکید کرد و گفت سازمان در این زمینه آماده حمایت و تسهیل‌گری برای تهیه ماشین‌آلات و اجرای پروژه‌های مشترک است.

وی همچنین به ثبت “روز ماکو” در تقویم رسمی سازمان همکاری اقتصادی (اکو) اشاره کرد و افزود: طبق توافقات اجلاس اخیر اکو و اوراسیا، مقرر شد هر ساله در چنین روزی، نشست بین‌المللی با حضور کشورهای عضو در ماکو برگزار شود که می‌تواند دروازه‌ای برای ارتقاء جایگاه این منطقه در دیپلماسی شهری و گردشگری منطقه‌ای باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
محکومیت درخواست رژیم صهیونی مبنی بر الحاق کرانه باختری
رگولاتوری: نصب دکل‌های مخابراتی جعلی صحت ندارد
تمرکز ملی پوشان فوتبال بانوان بر روی تمرینات تاکتیکی
نصب دکل‌های مخابراتی جعلی صحت ندارد
سرمایه گذاری بیش از هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی در حوزه گردشگری سراب
برقراری پرواز‌های فرودگاه بین المللی کیش از ۱۳ تیر
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای بزرگداشت تاسوعا و عاشورا در دامغان
وداع با شهید القدس در حرم حضرت معصومه (س)
عزاداری هیات ۱۴ معصوم ناشنوایان یزد
تجهیز نیمی از مزارع به روش‌های نوین آبیاری
حمایت از دانش آموزان مستعد خانواده‌های فاقد سرپرست درقم
هشدار نارنجی وقوع گرد و خاک عراقی در خوزستان
تشکیل پرونده برای ۷ واحد صنفی متخلف در بردسکن
سوسنگرد در یوم‌العباس
برگزاری مراسم عزاداری جامعه ورزشی فوتبال تبریز
حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
توقیف زیردریایی بدون سرنشین مخصوص حمل مواد مخدر در کلمبیا
برپایی موکب هیأت چهارده معصوم دادگستری در گلستان شهدا
تجلیل از خانواده شهید امین عسگری گهرویی
ذکر لبیک یا حسین زینت بخش مجالس محبان آل الله در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها