• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۵۷۸
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۵
آذربایجان غربی » سیاسی

تاکید رئیس کل دادگستری اذربایجان غربی بر برخورد قاطع با معاندین و جاسوسان

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: دستگاه قضایی پا به پای نیرو‌های مسلح ایستاده و برخورد‌های قاطعی با جاسوسان و معاندین خواهد داشت.

تاکید رئیس کل دادگستری اذربایجان غربی بر  برخورد قاطع با معاندین و جاسوسان

 به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی  ؛    ناصر عتباتی ظهر جمعه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه ارومیه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا خاصه شهدای تجاوز رژیم سفاک و خون ریز صهیونیستی، هفته قوه قضائیه را تبریک و به مقام شهید دکتر بهشتی و شهدای این هفته و شهدای عدالت ادای احترام کرد.

وی ادامه داد: درخواست مردم از من تبیین جنایت‌های رژیم صهیونیستی از منظر حقوقی و قضائی بود ولی این امر در مورد جنایت‌های رژیمی که به هیچ گونه قاعده و قانون بین المللی، انسانی و اخلاقی پایبند نیستند بی معنی است، رژیمی که نطفه شکل گیری آن نامشروع و بر اساس تجاوز، غارت و با جنایات ماشین کشتار زنان، کودکان و افراد مظلوم شکل گرفته است.

برخورد با جاسوسان بدون مماشات

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: نمی‌توان با رژیمی که به غیر از کشت و کشتار در منظر تمام بشریت و سازمان‌های به اصطلاح حقوق بشری زبان دیگری بلد نیست و در این خصوص هیچ خط قرمزی ندارد با زبان حقوقی و بنیادین بین الملل صحبت کرد و زبان این فرزند نامشروع استکبار جهانی را فقط سپاه و ارتش پر قدرت ایران اسلامی و موشک‌ها و پهپاد‌های قدرتمند آنها که رؤیای باطلشان را به کابوس تبدیل کرده‌اند می‌دانند.

عتباتی افزود: امروز ملت ایران به واسطه از دست دادن انسان‌های بزرگ داغدار است ولی با اقتدار پشت نظام، کشور و رهبر فرزانه خود ایستاده، ملتی که سابقه تسلیم ندارد و خوشحال از این است که نیرو‌های مسلح با اقتدار و اشراف کامل با موشک‌های نقطه زن هر چه را که زمین‌های اشغالی اراده کند هدف قرار می‌دهد.

وی تاکید کرد: فرزندان شجاع و باغیرت در سنگر قضا، قضاوت و دادگستری پا به پای نیرو‌های مسلح حرکت می‌کنند و با قدرت در مقابل عوامل رژیم صهیونیستی ایستاده و نسبت به جاسوسان احکام قاطع صادر و اجرا کرده است و در روز‌های آینده شاهد خواهیم بود که موشک‌های قضائی درس عبرتی قاطع و بدون مماشات به وطن فروشان خواهند داد.

نیاز امروز کشور اتحاد و انسجام است

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه نیاز امروز کشور اتحاد و انسجام است گفت: رژیم صهیونیستی با پشتیبانی آمریکای جنایتکار تصورش این بود که با یک حمله مردم پشت نظام و رهبری را خالی خواهند کرد ولی غافل از اینکه مردم با تمامی مشکلات با اتحاد و انسجام ملی به مانند چهل و شش سال گذشته پشت انقلاب خود هستند و نقشه دشمنان را نقش بر آب کرده و اتحاد و انسجام آنها بیش از پیش تقویت شد.

وی افزود: دشمن در کمین است که از طریق رسانه‌های معاند با تبلیغات مسموم و شایعه پراکنی به اتحاد و انسجام مردم نفوذ کند از این رو باید هوشیار بود و اخبار درست را از رسانه ملی و شبکه‌های داخلی دنبال کرد و اجازه نفوذ و گسست بین انسجام مردم را نداد.

عتباتی از مردم خواست تک تک آنها با اتحاد، انسجام، با بصیرت و هوشیاری مکمل اقدامات نیرو‌های امنیتی و نظامی باشند و با نگاه هوشیارانه و با حساسیت نسبت به مسائل پیرامون خود مراتب مشکوک را سریع گزارش کنند.

کمبودی در تأمین ارزان عمومی نداریم

وی از بسیجیان پرافتخار نیز که با انسجام و نظم و برنامه ریزی در تأمین امنیت شهر‌ها تلاش می‌کنند تقدیر نمود و گفت  : بسیج مردمی به مانند همیشه نقش پر رنگ خود را در تأمین امنیت و آرامش شهروندان به خوبی ایفا می‌کند.

عتباتی با اشاره به اینکه در حوزه تأمین ارزاق عمومی کمبودی وجود ندارد و همه پای کار هستند گفت: از مدیران خواسته شده اگر کوچک‌ترین سهل انگاری و بی توجهی از ناحیه هر مسئولی باشد با برخورد جدی دستگاه قضائی مواجه خواهند شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عزاداری سوگواران حسینی در شب ششم محرم در خوزستان
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
رویکرد‌های دوگانه نظام‌های غربی در قبال حقوق بشر
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ تیر ۱۴۰۴
ترویج فرهنگ اسلامی و عاشورایی در روضه‌ های خانگی
تمهیدات دولت برای بازگشت واحدهای زیان‌دیده به چرخه تولید
تولیدکنندگان ما حتی در جنگ ۱۲ روزه هم پای کار بودند
مهار آتش سوزی ۴خانه ویلایی در پیربازار
پیش بینی وزش باد شدید و افزایش دما در سمنان
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران
خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از روند فعالیت نانوایی سیار در ارومیه
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهید باکری ارومیه
تصویب کلیات طرح تفصیلی سلماس در کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی 
واژگونی تندر ۹۰ در محور تسوج - سلماس
اختصاص ۷۷۱ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی به خرم آباد
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و تاجیکستان
گرمازدگی، بیماری شایع فصل تابستان
عراقچی: تجاوز هماهنگ اسرائیل و آمریکا، ضربه به دیپلماسی بود
۱۳ هزار جوان لرستانی در صف وام ازدواج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
بازداشت عاملان انتشار تصویر موهن از پیامبر (ص) در نشریه ترک
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
صدای پای زندگی در پردیس زندگی یزد به گوش می‌رسد
برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیر
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست  (۱ نظر)
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)