• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۶۰۷
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۶
ایلام » سیاسی

خطبه های نماز جمعه شهرستان های استان

همدلی و ایستادگی در مقابل رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی و تداوم عملیات نیرو‌های مسلح تا نابودی رژیم صهیونیستی از مهم‌ترین محور‌های خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های استان بود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مرکز ایلام؛ حجت الاسلام حسینی احمد فداله امام جمعه آبدانان گفت: صهیونیست‌ها به دنبال ساقط کردن نظام و سوریه سازی از کشورمان بودند اما به مدد وحدت و همدلی و انسجام ملت و درایت رهبر انقلاب و هماهنگی نیرو‌های مسلح، نقشه هایشان برآب شد.
 
حجت الاسلام حسینی مجد امام جمعه ایوان بیان کرد: رژیم صهیونیستی علیرغم خفقان و سانسور رسانه‌ای، با عملیات وعده صادق ۳ ضربه‌ی محکمی و پشیمان کننده‌ای خورده و انشاءالله با حمایت مردم و اقتدار نیرو‌های مسلح محو این رژیم سفاک نابود خواهد شد.
 
حجت الاسلام فرهاد زاده امام جمعه بدره، بامحکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی وشهادت جمعی از سرداران و دانشمندان و مردم بیگاه گفت: با قدرت االهی و برکت خون شهدا و رشادت رزمندگان اسلام و استقامت مردم رژیم صهیونیستی در حال نابودی است.
 
حجت الاسلام فریادی امام جمعه سرابله با اشاره به حملات موشکی و پهپادی سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: این حملات تنها گوشه‌ای از قدرت نظامی ما می‌باشد و تا نابودی رژیم منحوس صهیونیستی ادامه خواهد داشت.
 
حجت الاسلام میهن پرست امام جمعه چوار با بیان اینکه موشک‌های ایرای گنبد آهنین رژیم صهیونی را در هم شکسته گفت: این دشمن جنایتکار اشتباه بزرگی مرتکب شده و استکبار جهانی فهمید سیلی نیرو‌های مصلح جمهوری اسلامی بسیار سنگین است.
 
حجت الاسلام امرایی امام جمعه دره شهر با تبریک و تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان مجاهد سپاه ودانشمندان شهید و شهادت تعدادی از مردم بی گناه کشورمان درپی حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی گفت این اقدامات خبیثانه رژیم صهیونیستی باعث اتحاد، انسجام وحدت و یکپارچگی ملت ایران شد.
 
حجت الاسلام والمسلمین مرادبیگی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه دره شهر با محکوم کردن جنایات رژیم سفاک و کودک کش رژیم صهیونیستی گفت: هدف رژیم صهیونیستی ایجاد تفرقه بین مردم و مسئولان بود که با مدیریت هوشمندانه رهبری معظم انقلاب اسلامی و هوشیاری و حضور منسجم مردم در صحنه این توطئه خنثی شد.
 
حجت الاسلام موسوی خطیب جمعه دهلران بیان کرد: درحالیکه اسرائیل جنایت کار به مناطق مسکونی و زنان و کودکان در ایران حمله می‌کند، نیرو‌های مسلح کشورمان با موشک‌های نقطه زن، فقط مراکز نظامی این رژیم را در هم کوبیده و این تفاوت جبهه کفر و اسلام است.
 
حجت الاسلام خزایی امام جمعه لومار گفت: رژیم جعلی صهیونیستی تصور میکرد با یک تجاوز می‌تواند علاوه بر خسارت به زیرساخت‌ها مردم را با خود همراه می‌کند ولی نقشه آنها برعکس شد و انسجام و همدلی مردم برای مقابله با متجاوزگران بیشتر شد.
 
حجت الاسلام حسینی احمد فداله در خطبه‌های نماز جمعه ارکواز ملکشاهی عنوان کرد: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی است و فریب درخواست مذاکره سیاست مداران آمریکا را نخواهیم خورد و باید با قدرت به جنایات و شرارت‌های رژیم صهیونیستی پاسخ داد.
 
حجت‌الاسلام امینی امام جمعه مهران با بیان اینکه همه جهانیان از وحدت مردم ایران در قبال تجاوز رژیم صهیونیستی شگفت زده شدند گفت: مردم ایران با هر سلیقه، گرایش، مذهب و حتی مخالف یک صدا به مقابله با رژیم صهیونیستی پرداختند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش بیش از ۸ درصدی مصرف برق در خراسان جنوبی
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (هشتم تیرماه ۱۴۰۴)
کیفیت هوای کلانشهر اصفهان ناسالم برای عموم
معترضان در بلگراد خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شدند
عراقچی: مردم ایران تا آخرین قطره خون مقاومت خواهند کرد
تهدید فرانسه به احیای تحریم‌های لغو شده علیه ایران
برگزاری آزمون درجه یک و دو جودو در کیش
سوگواری عاشقان حسینی در شب سوم محرم در خوزستان
نظارت ویژه بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مراسم عزاداری
ابرناکی و وزش باد در لرستان
قدردانی رئیس کل دادگستری استان از تلاش صداوسیما در انعکاس برنامه‌های جنگ۱۲ روزه
کتاب زندگی و میراث فکری رهبر انقلاب منتشر شد
آخرین وضعیت آسیب دیدگی احسان دانش‌دوست
دبیرکل حزب الله: پشتیبانی از غزه وظیفه اخلاقی و اصولی ماست
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۸ تیر ۱۴۰۴
نتایج روز چهارم هفته دوم والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ برنامه پنجمین روز
ادای احترام کارکنان دستگاه قضایی آذربایجان شرقی به شهدا
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
پیاتزا: فردا بازی دشوار دیگری در پیش داریم
مهار آتش‌سوزی ۹ واحد مسکونی در لیلاشهر لنگرود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهش ۱۰ برابری تولید علوفه در اراضی دیم آذربایجان شرقی
تشییع شهدای مقاومت در پایتخت ایران اسلامی
دعوت وزارت صمت از مردم برای حضور در مراسم تشییع شهدا
ناگفته‌های شمخانی از لحظات اولیه ترور و حمله اسرائیل
۹ نفر از اهالی رسانه در جنگ با رژیم صهیونی به شهادت رسیدند
دفاع از تمامیت ارضی ایران اوج همبستگی ملت است
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است
اسرائیل به‌هیچ وجه به اهداف جنگ خود نرسید
تاریخ بار دیگر در خیابان‌های این سرزمین ورق خورد
بازگشایی بازار سرمایه پس از ۹ روز توقف
وحدت مردم حول محور ایران، وطن را از آسیب دشمن حفظ کرد
تا اینجا با موفقیت رفتیم و بعد از این هم با قدرت پیش می‌رویم
پیام دنیامالی به تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران پس از کسب عنوان قهرمانی جهان
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۷۷ نظر)
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۶ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)