• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۸۶۴
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
سیاسی » عمومی

کشور‌های جهان مقابل ماجراجویی خطرناک رژیم صهیونیستی را بگیرند

سازمان بسیج اساتید از دولت‌های عضو سازمان ملل خواست تجاوز رژیم صهیونیستی را محکوم و اقدامات عاجل و دسته جمعی برای مقابله با این ماجرا جویی خطرناک در تهدید بیشتر صلح جهانی مبذول کنند.

کشور‌های جهان مقابل ماجراجویی خطرناک رژیم صهیونیستی را بگیرند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ۳۳ هزار و دویست و چهل و هفت استاد بسیجی دانشگاه‌های سراسر کشور همزمان با ۳۱ خرداد سالروز شهادت مصطفی چمران و به مناسبت روز ملی بسیج اساتید، در نامه‌ای به ملت بزرگ ایران تاکید کردند: هرگونه اساء ادب به ساحت مبارک رهبری معظم انقلاب اسلامی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و تقدس زدایی از حریم ولایت را به حساب بلاهت و سفاهت رئیس جمهور قلدر و متوهم آمریکا گذاشته و به همه معاندان و دشمنان اسلام و مسلمین هشدار می‌دهیم هرگونه سو نیتی نسبت به معظم‌له و تکرار تعابیر موهن علیه ایشان، تعرض به مقدسات همه ادیان الهی بویژه مسلمانان در سراسر جهان تلقی شده و محاسبه پیامد‌های تهدیداتی در این سطح به دلیل کثرت جان برکفان و دلدادگان حریم مرجعیت و علمای دینی از توان سیاستمداران غربی خارج و حذف دجاله‌های تهدیدگر و حتی نظام‌های سیاسی آنها امری طبیعی قلمداد می‌گردد.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

الَّذِینَ أمَنُوا یُقَاتِلُونَ فِی سَبیلِ اللهِ، وَ الذَّینَ کَفَرُوا یُقَاتِلُونَ فَی سَبیلِ الطَّاغُوتِ، فَقَاتِلُوا أولِیاءَ الشَّیطَانِ کَانَ ضَعِیفاً

آنان که ایمان آورده‌اند، در راه خدا می‌جنگند؛ و کسانی که کافر شده‌اند، در راه طاغوت می‌جنگند. پس شما با یاران شیطان بجنگید که یقیناً نیرنگ و توطئه شیطان سست و بی پایه است. (نساء/۷۶)
به پیشگاه شریف ملت بزرگ، شجاع و بصیر ایران اسلامی

سلام علیکم بما تبتم فنعم عقبی الدار

اینک که صهیونیزم بین‌الملل با حمایت آشکار استکبار جهانی با نقض کلیه قوانین و مقررات بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد و محاسباتی کاملاً غلط از مقاومت ملت ایران و آمادگی نیرو‌های مسلح کشورمان، اقدام به تجاوزی آشکار و تعرض به خاک کشورمان نموده و تعدادی از هموطنان بیگناه، زنان و کودکان و چند تن از فرماندهان ارشد نظامی و دانشمندان هسته‌ای را به شهادت رسانده است، مردم مسلمان ایران، جبهه مقاومت و آزادگان جهان به فرصتی دست یافته تا بتواند.

اولاً ماهیت خونخواری و ضدبشری رژیم کودک کش و نسل کش صهیونی را برملا کند.

ثانیاً حقانیت نظام اسلامی و مشروعیت مقاومت در سراسر جهان در برابر زیاده‌خواهان متجاوز را اثبات نماید.

ثالثاً زمینه فکری و ذهنی لزوم محوه غده سرطانی و ضد صلح و امنیت بشری را برایه صلح پایدار و امنیت را در افکار عمومی ایجاد کند.

رابعاً آسیب پذیری و پوشالی بودن هیمنه ببر کاغذی صهیونیست‌های مدعی امنیت ذیل گنبد آهنین را نشان دهد.

خامساً با اثبات توان دفاعی و قدرت موشکی نیرو‌های مسلح کشورمان، ملت ایران را در مسیر آرمان بزرگ آزادی قدس شریف و نجات ملت مظلوم فلسطین پیروز و سربلند سازد؛ لذا ما اساتید بسیجی دانشگاه‌های ایران اسلامی در بیست و پنجمین سالروز ملی بسیج اساتید مقارن با چهل و چهارمین سالگرد شهادت استاد پارسا، دانشمند جهادی دکتر مصطفی چمران، ضمن اعلام آمادگی همه جانبه برای سربازی ولایت، خادمی ملت و از جان گذشتگی برای نابودی آرامش و صلح جهانی با محو صهیونیزم و استکبار جهانی، بر موارد زیر تاکید می‌نمائیم:

۱. هرگونه اساء ادب به ساحت مبارک رهبری معظم انقلاب اسلامی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و تقدس زدایی از حریم ولایت را به حساب بلاهت و سفاهت رئیس جمهور قلدر و متوهم آمریکا گذاشته و به همه معاندان و دشمنان اسلام و مسلمین هشدار می‌دهیم هرگونه سو نیتی نسبت به معظم‌له و تکرار تعابیر موهن علیه ایشان، تعرض به مقدسات همه ادیان الهی بویژه مسلمانان در سراسر جهان تلقی شده و محاسبه پیامد‌های تهدیداتی در این سطح به دلیل کثرت جان برکفان و دلدادگان حریم مرجعیت و علمای دینی از توان سیاستمداران غربی خارج و حذف دجاله‌های تهدیدگر و حتی نظام‌های سیاسی آنها امری طبیعی قلمداد می‌گردد.

۲. از بصیرت و پایداری، همدلی و هوشیاری ملت قهرمان و شجاع ایران که در این روز‌های سخت با نمایش جلوه‌هایی از فرهنگ اسلامی و ایرانی به کمک هموطنان خویش آمده و از نیرو‌های جان برکف نظامی حمایت می‌نمایند، تشکر و قدردانی می‌نمائیم.

۳. از دولت محترم، مجلس شورای اسلامی و قو قضائیه بابت مقابله با دشمن آمریکایی_صهیونی و ایستادگی مسئولانه در کنار امت اسلامی و ملت شریف ایران و تلاش شبانه روزی جهت حل مشکلات مردم و کشور حمایت و جهت هرگونه کمک اعلام آمادگی می‌نمائیم.

۴. از نیرو‌های مسلح کشورمان در سپاه و ارتش و سایر نیرو‌های امنیتی و نظامی و انتظامی که موجبات عزت و اقتدار ملت ایران را فراهم ساختند بویژه فرماندهی معظم کل قوا که هدایت‌های راهبردی و راهبری‌های پیامبرگونه خویش تسکین قلوب ایرانیان و امید مظلومان جهان را فراهم ساختند سپاس و سلامتی و سربلندی معظم‌له را از ایزد منان خواهان و خواستاریم.

۵. از دستگاه دیپلماسی و وزیر محترم امور خارجه انتظار داریم به هر گونه صلح تحمیلی و مذاکره برای آتش بس اجباری پاسخ منفی داده و تمامی مساعی خویش را برای اثبات حقانیت و تأمین امنیت و منافع ملی کشور بکار گیرند.

۶. همچنین از همه دولت‌های عضو سازمان ملل متحد، به‌ویژه کشور‌های منطقه و اسلامی، اعضای جنبش عدم تعهد و کلیه دولت‌هایی که دغدغه صلح و امنیت بین‌المللی دارند، انتظار می‌رود ضمن محکوم کردن فوری این تجاوز جنایتکارانه، اقدامات عاجل و دسته‌جمعی برای مقابله با این ماجراجویی خطرناک را برای جلوگیری از تهدید بیشتر صلح و امنیت جهانی مبذول دارند.

۷. از جامعه نخبگی بویژه اساتید و دانشجوی آن، کارشناسان مسائل سیاسی و رسانه، اصحاب قلم و تریبون انتظار داریم در جهاد تبیین بیش از پیش اهتمام و به رسالت تاریخی خویش در این زمینه عمل نمایند.

۳۳۲۴۷ استاد بسیجی دانشگاه‌های سراسر کشور

۳۱ خرداد ۱۴۰۴

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقتدار ملت ایران در دفاع از انقلاب اسلامی
لزوم رعایت ایمنی برق در هیئت های مذهبی تبریز
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی خط ۲ قطار شهری تبریز
کودکان غزه نقش همبستگی با مردم ایران را ترسیم کردند
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
برگزاری مراسم وداع با شهیدان اقتدار در دزفول
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۹ تیر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۹ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
روایت ایستادگی ناظر پخش صداوسیما در زمان حمله رژیم صهیونیستی
بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی در شورای نگهبان
روند افزایش دمای هوای سمنان ادامه دارد
پیمان کودکان و نوجوانان گیلانی با شهدای کربلا
از رؤیای کودکی، تا دستاورد نوجوانی
اجرای پوشش بتنی انهار سنتی در ۷ روستای میاندوآب
اجرای ۱۲ کیلومتر خطوط انتقال آب با لوله پلی اتیلن در ۸ روستای میاندوآب
اسرائیل فهمید سرنگونی نظام ایران، توهمی بیش نیست
پیکر شهید مدافع وطن در ارومیه تشییع می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان جدید آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی
سرلشکر موسوی: برای پاسخ به هر تجاوزی آماده‌ایم
مراسم تشییع و تدفین شهدای اقتدار ایران
عارف: آتش بس نشانه پایان جنگ نیست
کتاب زندگی و میراث فکری رهبر انقلاب منتشر شد
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
قیمت جدید محصولات سایپا اعلام شد
جوانان دهه هفتادی و هشتادی درس وطن دوستی دادند
دشمنان در محاسبات خود درباره ایران اشتباه کردند
تخت‌روانچی: هیچ قرار ملاقاتی با آمریکایی‌ها نداریم
پیکر سردار محقق بر دستان مردم قدرشناس تشییع شد
حمله صهیونیست‌ها به زندان اوین ۷۱ شهید داشته است
علی لاریجانی: تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم
آغاز صادرات گاز تولیدی از ردیف سوم پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی
جزئیات لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۷ نظر)
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
سرلشکر پاکپور: در دفاع از کشور لحظه‌ای تردید نخواهیم کرد  (۱ نظر)
گزارش وزارت اطلاعات از مصافی بی‌امان با استکبار و صهیونیزم  (۱ نظر)
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است  (۱ نظر)
برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت  (۱ نظر)
تأکید پزشکیان بر بررسی اخبار تعرض پهپاد‌های رژیم صهیونی  (۱ نظر)
پایان جنگ را فرزندان سپاه رقم زدند  (۱ نظر)
۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند  (۱ نظر)
ایران اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد  (۱ نظر)
قانون «تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی» ابلاغ شد  (۱ نظر)