• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۴۹۸
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
سیاسی » دولت
پزشکیان در واکنش به حمله آمریکا

آمریکا با مشاهده ناتوانی رژیم صهیونی، ناگزیر به میدان آمد

رئیس جمهور با اشاره به حمله شب گذشته آمریکا به برخی تأسیسات هسته‌ای کشور، این اقدام را شدیداً محکوم و تصریح کرد: این تجاوز نشان داد که آمریکا، عامل اصلی اقدامات خصمانه رژیم صهیونی علیه ایران است و با مشاهده ناتوانی آشکار این رژیم، ناگزیر خود به میدان آمد.

پزشکیان: آمریکا با مشاهده ناتوانی رژیم صهیونیستی، ناگزیر به میدان آمد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مسعود پزشکیان، در جلسه امروز هیئت دولت ضمن قدردانی از هماهنگی، هم‌افزایی و تلاش خستگی‌ناپذیر دستگاه‌های اجرایی کشور برای ادامه بی‌وقفه خدمات‌رسانی به مردم شریف ایران در شرایط حساس کنونی، بر واگذاری اختیارات لازم به وزرا، استانداران و مدیران تأکید کرد تا آنان بتوانند با ذهنی باز و دستانی گشوده، امور کشور را با کارآمدی و ابتکار بیشتری پیش ببرند.

رئیس جمهور در توصیه‌ای به مدیران اجرایی کشور، بر لزوم مدیریت صحیح منابع، صرفه‌جویی هدفمند و آینده‌نگری در تصمیم‌گیری‌ها تأکید کرد و افزود: در شرایطی که دشمنان تصور می‌کردند با حملات و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان نظامی و دانشمندان کشور، جمهوری اسلامی ایران دچار اختلال خواهد شد، با درایت مقام معظم رهبری و توانمندی نیرو‌های جانشین، در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخ قاطع و بازدارنده‌ای به دشمن متجاوز داده شد. این رویکرد و روحیه باید در تمام دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها نیز نهادینه شود تا هیچ مشکلی مانع ادامه خدمت‌رسانی به مردم نگردد.

پزشکیان با تأکید بر لزوم میدان‌داری مدیران در استان‌ها اظهار داشت: در شرایط بحرانی، خلاقیت، ابتکار و جسارت مدیریتی از سوی مسئولان استانی می‌تواند مشکلات را حل کند و بحران‌ها را در سریع‌ترین زمان ممکن مرتفع کند.

رئیس جمهور اقدام رژیم صهیونی در تجاوز به کشورمان به رغم ایجاد مشکلات و شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و مردم عزیز کشورمان افزود: اکنون زمان کنار گذاشتن اختلافات و فعال‌سازی ظرفیت‌های عظیم مردمی است. ملت ایران بار‌ها نشان داده‌اند که برای حفظ آب و خاک این سرزمین از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به حمله شب گذشته آمریکا به برخی تأسیسات هسته‌ای کشور، این اقدام را شدیداً محکوم و تصریح کرد: این تجاوز نشان داد که آمریکا، عامل اصلی اقدامات خصمانه رژیم صهیونی علیه جمهوری اسلامی ایران است. اگرچه ابتدا تلاش داشتند نقش خود را کتمان کنند،  پس از پاسخ قاطع و بازدارنده نیرو‌های مسلح کشورمان و مشاهده ناتوانی آشکار رژیم صهیونی، ناگزیر خود به میدان آمدند.

رئیس جمهور تأکید کرد: حملات مقتدرانه صبح امروز نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به سرزمین‌های اشغالی، در حقیقت پاسخی به سیاست‌های تجاوزکارانه آمریکاست؛ چراکه اساساً رژیم صهیونی در اندازه و موقعیتی نیست که به‌تنهایی توان و جرأت تعرض به جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد.

پزشکیان با تأمل بر ابعاد سیاسی و حقوقی این تحولات، اظهار داشت: رخداد‌های اخیر نشان داد که مفاهیمی همچون دموکراسی، حقوق بشر و قوانین بین‌المللی در جهان امروز تا چه اندازه تهی از معنا هستند. در چنین جهانی، تنها راه صیانت از استقلال، عزت و امنیت کشور، برخورداری از قدرت واقعی است. نخستین و مهم‌ترین منبع این قدرت، وحدت و انسجام داخلی است و در مرحله بعد، حمایت همه‌جانبه از نخبگان، اندیشمندان، فعالان اقتصادی و اصناف و اقشار مختلف مردم است. دشمنان از آگاهی، وحدت و توانمندی ملت ایران واهمه دارند. اگر این سرمایه گران‌قدر را حفظ کنیم، بی‌تردید پیروز خواهیم بود.

رئیس‌جمهور همچنین بر لزوم جلب مشارکت گسترده مردم و واگذاری مسئولیت‌ها به اقشار مختلف جامعه تأکید کرد و افزود: دولت وظیفه دارد با اطمینان‌بخشی به مردم، مسیر خدمت‌رسانی بی‌وقفه را هموار سازد. هیچ مشکلی نباید ما را از این رسالت بزرگ باز دارد.

 پزشکیان با اشاره به تسریع روند ترخیص کالا‌ها از بنادر کشور، بر لزوم نظارت دقیق و مستمر از سوی وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد و گفت: مقصد و محل نگهداری کالا‌ها باید به‌صورت شفاف مشخص باشد و استانداران نیز باید در جریان این امور قرار گیرند تا از هرگونه اختلال در نظام توزیع جلوگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حماسه جاودان ملت ایران در تشییع شهدای اقتدار
کشف محموله سنگ و چوب قاچاق در شاهرود
ادای احترام کارکنان کانون جهانگردی و اتومبیل رانی به شهدای اقتدار
بازدید رئیس کل دادگستری استان قم از مرکز فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ و پایگاه آتش نشانی بلوار پیامبر اعظم
زنجان؛ پیشگام در تنوع سوخت نانوایی‌ها
تشییع پیکر سرباز وظیفه شهید زبیر امینی فر در نقده
اقامه عزای حسینی (ع) در لرستان
سرمایه‌گذار در پیچ‌وخم روند‌های اداری معطل نشود
شرکت ۱۴ هزار مصدوم سردشتی در کمیسیون‌های پزشکی
کاهش حمل محموله‌های معدنی در جاده‌های خراسان رضوی
فناوری هسته‌ای بومی موتور قدرتمند پیشرفت کشور
مدیران در تقابل با چالش‌ها نوآوری داشته باشند
یک میلیون و ۹۱۰ هزار نفر مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
محمود مطلق‌زاده راهی فجر سپاسی شد
جهانگیر: دشمن فهمی از اینکه شهدا مظهر قدرت ایران هستند ندارد
شهید آیت الله دکتر بهشتی، معمار دستگاه قضایی نوین جمهوری اسلامی ایران
امروز شاهد همبستگی بیشتر ملت ایران بودیم
برداشت گلرنگ در روستای ملک آباد دهستان قمرود
همدلی مذهبی در سایه شهیدان ایران
به یاد شهدای حملات تروریستی رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان
جهش ۱۰ برابری تولید علوفه در اراضی دیم آذربایجان شرقی
برآوردخسارت حملات رژیم صهیونیستی به واحدهای مسکونی در کرمانشاه
گزافه‌سرایی جدید رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران
تشییع ۶۰ شهید در تهران؛ نماد ایستادگی ملی
ادارات تهران شنبه هفتم تیر همزمان با تشییع شهدا تعطیل‌اند
تشییع شهدای مقاومت در پایتخت ایران اسلامی
پزشکیان: تجاوز رژیم صهیونیستی نباید بی پاسخ می‌ماند
سید حسن خمینی: همه ما سرباز جمهوری اسلامی هستیم
وزیر کشور: دشمن‌صهیونی ملت‌ایران را نشناخت وشکست خورد
دعوت سپاه پاسداران برای حضور مردم در مراسم تشییع شهدا
ضرورت ارتقای «سواد امنیتی» برای صیانت اجتماعی
استخراج رمز ارز با ساخت نیروگاه خورشیدی
ملت ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد
تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ شنبه ۷ تیر
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۵۳ نظر)
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۴ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)