• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۹۸۷
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

هماهنگی مسئولان و مدیران تنظیم بازار با حضور معاون اول قوه قضاییه

وزیر دادگستری گفت: در شرایط فعلی پایداری امنیت غذایی و ثبات بازار اولویت ماست.

هماهنگی مسئولان و مدیران تنظیم بازار با حضور معاون اول قوه قضاییه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست هماهنگی مسئولان و مدیران تنظیم بازار همزمان با هفته قوه قضاییه و با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین خلیلی معاون اول قوه قضاییه، امین حسین رحیمی وزیر دادگستری، مفتح قائم مقام وزیر صمت، فرهادی معاون وزیر دادگستری و رییس سازمان تعزیرات حکومتی، معاونین وزیر جهاد، رییس اتاق اصناف ایران و رئیس سازمان حمایت به میزبانی سازمان تعزیرات حکومتی برگزار شد.

امین حسین رحیمی وزیر دادگستری در این نشست، جنایات رژیم جعلی اسراییل در حمله تجاوزکارانه به کشورمان را محکوم و شهادت تنی چند از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم بی‌گناه را تسلیت گفت.

رحیمی با گرامیداشت هفته قوه قضاییه و ادای احترام به مقام شامخ شهید مظلوم دکتر بهشتی و شهدای گرانقدر دستگاه قضایی، اظهار داشت: ملت ایران به فضل خداوند در برابر متجاوزین پیروز بوده و خواهد بود.

وزیر دادگستری، مهمترین موضوع در شرایط فعلی را حفظ آرامش مردم از طریق پایداری امنیت غذایی و ثبات بازار عنوان کرد.

وی بر ضرورت هم‌افزایی و تلاش ویژه دستگاه‌های اجرایی در ایجاد و حفظ امنیت غذایی پایدار تاکید کرد و افزود: اگرچه در روز اول بخاطر غافلگیری که اتفاق افتاد، شوکه شدیم، اما در حال حاضر ثبات خوبی در بازار ایجاد شده است.

وزیر دادگستری گفت: از مردم عزیز می‌خواهیم با توجه به شرایط جنگی، با آرامش، بدون عجله و به مقدار نیاز خرید کنند و خیالشان راحت باشد چرا که هر چه می‌خواهند در بازار هست.

حجت‌الاسلام و المسلمین خلیلی معاون اول قوه قضاییه نیز در این نشست ملت ایران را یک جامعه ایمانی توصیف کردند که با صبر و توکل به خداوند در مسائل پیروز می‌شوند.

وی با اشاره به ضرورت حفظ آرامش افکار عمومی بر خدمت رسانی یکسان به مردم ایران اسلامی تاکید کرد و گفت: انبار‌ها هیچگونه کمبودی از نظر کالا‌های اساسی به ویژه گوشت، برنج و روغن ندارد، اما این منابع باید به گونه‌ای مدیریت شود که توزیع عادلانه صورت پذیرد.

معاون اول قوه قضاییه همچنین خواستار همکاری همه جانبه قوا، فارغ از هرگونه سلیقه و نگرش شد و افزود: بخشی از کالا‌ها از طریق واردات تامین می‌شود که در این زمینه وظیفه سنگینی برای تسریع در تامین و ترخیص کالا‌ها به عهده دستگاه‌های متولی از قبیل گمرک و بهداشت است.

حجت الاسلام خلیلی اظهار داشت: بخشی از کالای اساسی کشور در داخل تامین می‌شود و امروز به دلیل بار مسئولیت سنگینی که به عهده این قشر است باید با این افراد با احترام مضاعف و حمایت بی دریغ همراهی کنید.

علی فرهادی رییس سازمان تعزیرات حکومتی نیز در این نشست و ضمن سخنانی، مهمترین وظیفه دستگاه‌های دولتی در این برهه را ایجاد آرامش از طریق نظارت و جلوگیری از تخلفات صنفی عنوان کرد و گفت: مصوبه سران قوا در جهت هم‌افزایی دستگاه‌ها با تعزیرات حکومتی برای برخورد با تخلفات صنفی در این شرایط، پشتوانه و حمایت بسیار مهمی است.

وی افزود: در شرایط جنگ، سرعت و شدت برخورد با کسانی که امنیت غذایی و آسایش روانی مردم را به خطر می‌اندازند بسیار مهم و کارساز است.

در این نشست که با حضور مجازی روسای کل دادگستری و مدیران دستگاه‌های ذیربط برگزار شد، راه‌های گسترش همکاری و هم‌افزایی برای بهبود ارایه خدمات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آخرین وضعیت آسیب دیدگی احسان دانش‌دوست
دبیرکل حزب الله: پشتیبانی از غزه وظیفه اخلاقی و اصولی ماست
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۸ تیر ۱۴۰۴
نتایج روز چهارم هفته دوم والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ برنامه پنجمین روز
ادای احترام کارکنان دستگاه قضایی آذربایجان شرقی به شهدا
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
پیاتزا: فردا بازی دشوار دیگری در پیش داریم
مهار آتش‌سوزی ۹ واحد مسکونی در لیلاشهر لنگرود
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ معرفی بازیکنان ایران در بازی پایانی هفته دوم
ملت ایران با وحدت نقشه های دشمنان را خنثی کردند
قم فردا تعطیل شد
وینیارسکی: نمایش تهاجمی‌ تیم ایران واقعاً سطح بالایی داشت
بازار الشتر زیر ذره بین نظارت بازرسان
پویش مهرنامه در جامعه بازاریان کیش
اسفندیار امتیازآورترین بازیکن ایران در دیدار با آلمان
علی آبادی: نیروگاه گازی خرم آباد وارد مدار شد
تداوم وزش باد و افزایش دما در سمنان
قهرمانی تیم ملی فوتسال ناشنوایان با حضور ۳ گیلانی در مسابقات قهرمانی جهان
ایست بازرسی عشایر غیور در بروجرد
بازدید نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی از بازار تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهش ۱۰ برابری تولید علوفه در اراضی دیم آذربایجان شرقی
تشییع شهدای مقاومت در پایتخت ایران اسلامی
دعوت وزارت صمت از مردم برای حضور در مراسم تشییع شهدا
۹ نفر از اهالی رسانه در جنگ با رژیم صهیونی به شهادت رسیدند
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی
دفاع از تمامیت ارضی ایران اوج همبستگی ملت است
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است
اسرائیل به‌هیچ وجه به اهداف جنگ خود نرسید
پیام دنیامالی به تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران پس از کسب عنوان قهرمانی جهان
ناگفته‌های شمخانی از لحظات اولیه ترور و حمله اسرائیل
تاریخ بار دیگر در خیابان‌های این سرزمین ورق خورد
نتایج سومین روز هفته دوم لیگ والیبال ملت‌ها ۲۰۲۵
بازگشایی بازار سرمایه پس از ۹ روز توقف
وحدت مردم حول محور ایران، وطن را از آسیب دشمن حفظ کرد
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۷۰ نظر)
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۶ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)