• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۳۰۶
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵
خوزستان » اجتماعی

استمرار فعالیت قطار‌های باری و مسافربری راه آهن جنوب

مدیرکل راه‌آهن جنوب گفت: در روز‌های جنگ و حملات ددمنشانه رژیم صهیونی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران، فعالیت قطار‌های باری و مسافری متوقف نشد.

استمرار فعالیت قطار‌های باری و مسافربری راه آهن جنوب

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، غلامحسین ولدی چهارشنبه ۴ تیر در قرارگاه رسانه‌ای سپهبد شهید غلامعلی رشید در مورد عملکرد اداره‌کل راه‌آهن جنوب در مدت حملات رژیم صهیونیستی اظهار کرد: یکی دیگر از اقداماتی مهمی که در حوزه زیرساخت صورت گرفت، گماردن نگهبان در مراکز حساس و استراتژیک در پل‌ها است. علاوه بر این، قطار‌های نجات را در دو نقطه ایستگاه اهواز و بندر امام آماده به کار قرار دادیم.

وی افزود: ما بلافاصله پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران، جلسه مدیریت بحران را با همکاران و معاونان در این اداره‌کل تشکیل دادیم و ما یک دستگاه خدمات‌رسان هستیم و باید از توقف قطار‌های خود جلوگیری و سیر روان و ایمن قطار‌ها را حفظ می‌کردیم.

ولدی ادامه داد: طبیعتا اولین اقدام این اداره‌کل در شرایط جنگی، حفظ زیرساخت‌ها است. ما قبل از قبول قطار‌های مسافری از مبادی تهران، قم، مشهد مقدس و همچنین قبل از اعزام قطار‌های مسافری خود، درزین‌ها را به صورت پیشرو اعزام می‌کردم تا از سلامت مسیر ریلی اطمینان حاصل کنیم.

مدیرکل راه‌آهن جنوب اضافه کرد: افرادی را تحت عنوان راهبان که تقریبا تا ۱۰ کیلومتر مسیر را به صورت پیاده بازدید می‌کنند تعیین کردیم تا هرگونه مورد مشکوک اعم از مشکل در زیرساخت و نقص یا ایراد در ریل را به مافوق خود در کنترل مرکزی مخابره کنند؛ این اقدامات در راستای جلوگیری از توقف قطار‌های باری و مسافربری صورت گرفت.

ولدی گفت: یکی دیگر از اقداماتی مهمی که در حوزه زیرساخت صورت گرفت، گماردن نگهبان در مراکز حساس و استراتژیک در پل‌ها است. علاوه بر این، قطار‌های نجات را در دو نقطه ایستگاه اهواز و بندر امام آماده به کار قرار دادیم.

وی افزود: ما دیزل ذخیره برای ایستگاه‌ها آماده کردیم تا چنانچه قطاری در مسیر به هر دلیلی متوقف شد، بتوانیم بدون فوت وقت به آن امدادرسانی کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه خوشبختانه در طی این ۱۲ روز جنگ، هیچگونه توقف قطار اعم از باری و مسافربری نداشتیم، بیان کرد: ما پیش‌بینی کردیم که ممکن است در تامین سوخت دچار مشکل شویم، به همین دلیل در سه نقطه از راه‌آهن جنوب مانند بندر امام، اهواز و خرمشهر سه پایگاه سوخت آماده به کار قرار دادیم و ذخیره سوخت به مدت یک ماه در این پایگاه‌ها وجود دارد.

وی با اشاره به نبود حمل هوایی و وجود تقاضای حداکثری برای حمل راه‌آهن گفت: در این راستا با توجه به تقاضای موجود ۸ قطار فوق‌العاده با ظرفیت ۳۷۰۰ نفر برای این ایام قرار دادیم. علاوه بر آن، ما تمامی سالن‌های ذخیره که در ایستگاه‌های مبدا و مقصد گذاشته بودیم را در چرخه فعالیت قرار دادیم و ۲۰ سالن با ظرفیت ۱۰۰۰ نفر اضافه کردیم.

ولدی افزود: در طی این ۱۲ روز صندلی ایجادی در حوزه قطار‌های بین‌شهری ۳۳ هزار نفر بود و استان خوزستان رتبه دوم در قطار‌های حومه‌ای را دارد و ما توانایی جابه‌جایی بیش از ۱۰ هزار نفر را در درون استان داشتیم.

وی ادامه داد: پس از آمادگی زیرساخت‌ها برای تردد قطارها، اصلی‌ترین وظیفه ما که از سوی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به ما تکلیف شد، تخلیه کالا‌های اساسی از بندر امام بود.

ولدی با اشاره به جلسات با مدیرعامل بنادر و دریانوردی استان و شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران افزود: در طی این ۱۲ روز، ما بیش از ۳۰۰ واگن حمل کالای اساسی داشتیم که با توجه به اینکه در روز‌های عادی میانگین واگن‌ها ۱۱۲ واگن بود، رشد قابل توجه در این زمینه صورت گرفته است.

وی در خصوص تقاضای حداکثری و  ازدحام در قطار‌های بین شهری اظهار کرد: وقتی قیمت یک نوع حمل و نقلی پایین است، تقاضا برای آن به حداکثر می‌رسد. کاری که از ابتدای سال برای قطار‌های حومه‌ای یا محلی انجام دادیم، آنلاین شدن بلیت فروشی قطار‌ها بود تا مسافران بتوانند بدون اتلاف وقت سوار قطار شوند.

ولدی بیان کرد: معتقدم که افزایش تعداد سالن‌های قطار، اقدامی خوب است و البته این کار در دستور کار راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران هم قرار دارد.

وی با اشاره به تعامل با دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی حمل و نقل کالا گفت: ما ارتباط بسیار خوبی با بندرامام و سازمان راهداری در مورد جابه‌جایی‌های بار داشتیم و هم صاحبان بار، هم مالکان واگن‌ها و سایر دستگاه‌های دولتی به ما کمک کردند تا عدد قابل توجهی حمل بار داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای احکام رفع تصرف در آذربایجان‌غربی ۹۰ درصد افزایش یافته است
آیین گرامیداشت یادوخاطره شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی در یزد
تشییع پیکر شهید فراجا در کرمانشاه
صلح و سازش و پیشگیری از وقوع جرم محور فعالیت دستگاه قضا در ایلام
لزوم رعایت اصول بهداشتی در تکایا و هیئت‌های مذهبی
وحدت شما بزرگ‌ترین پاسخ به دشمن بود
 اختصاص ۴ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی به کهگیلویه و بویراحمد
آغاز مرمت آرایه‌های کاشی‌کاری مسجد امام (ره) اصفهان
کارگران بازوان توانمند تولید
تخصیص اعتبار برای تجهیز موزه‌های بخش خصوصی سیستان و بلوچستان
تعزیر قاچاقچی زغال در باغملک
موزه شهدای مقاومت در تهران ایجاد می‌شود
رتبه برتر خوزستان در ساماندهی کالا‌های رسوبی انبار‌های سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی
بسته ۱۲۰ ثانیه خبر‌های قم
برگزاری همایش دختران حاج قاسم در گرمه
اقامه عزای حسینی در آذربایجان غربی
روال عادی ارائه خدمات درمانی و اعمال جراحی در خوزستان
برپایی نمایشگاه عاشورایی در بروجرد
امشب؛ آخرین مهلت ثبت‌نام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۴
رفع تصرف ۴۳ هکتار زمین ملی در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان
گزافه‌سرایی جدید رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران
ادارات تهران شنبه هفتم تیر همزمان با تشییع شهدا تعطیل‌اند
تشییع ۶۰ شهید در تهران؛ نماد ایستادگی ملی
پزشکیان: تجاوز رژیم صهیونیستی نباید بی پاسخ می‌ماند
سید حسن خمینی: همه ما سرباز جمهوری اسلامی هستیم
وزیر کشور: دشمن‌صهیونی ملت‌ایران را نشناخت وشکست خورد
پیش‌بینی بارش‌های ۵ روزه در ۱۰ استان
شناسایی و دستگیری عاملان جاسوسی در هرمزگان
دعوت سپاه پاسداران برای حضور مردم در مراسم تشییع شهدا
ضرورت ارتقای «سواد امنیتی» برای صیانت اجتماعی
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست
متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاورد‌های علمی هستیم 
ملت ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد
لیگ والیبال ملت‌ها ۲۰۲۵؛ معرفی چهارده بازیکن ایران مقابل آرژانتین
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۴۴ نظر)
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۴ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)