• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۲۱۷
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲
علمی و فرهنگی » حماسه و ایثار
سردار حسن‌زاده:

ملت ایران متحد ایستاد و در مقابل دشمن سر خم نکرد

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ گفت: ملت ایران یکپارچه، متحد و منسجم ایستاد و به هیچ عنوان در مقابل دشمن سر خم نکرد.

جزئیات تشییع سرداران شهید، دانشمندان و شهدای غیر نظامی در تهران

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار حسن زاده در نشست خبری تشییع پیکر‌های مطهر فرماندهان و دانشمندان شهید در حملات رژیم صهیونیستی به کشورمان که در سالن قصر شیرین باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، گفت: در روز‌های اخیر شاهد تهاجم نابخردانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به سرزمین ایران بودیم، اما آنها مانند همیشه در محاسبات خود دچار اشتباه بودند و در این اقدام کوردلان نیز شکست خوردند.

وی افزود: در این دوازده روز شهدای گرانقدری را تقدیم ملت ایران کردیم و پیروزی قدرتمندانه در مقابل جبهه باطل به واسطه تحقق وعده الهی و خون پاک شهدا صورت گرفت. این ملت یکپارچه، متحد و منسجم ایستاد و به هیچ عنوان در مقابل دشمن سر خم نکرد.

فرمانده سپاه تهران افزود: در این مدت به واسطه تهاجم ددمنشانه رژیم صهیونیستی و آمریکا، شهدای بسیاری تقدیم کردیم که هر یک مظهر اقتدار و وحدت ایران عزیز بودند و هستند. پیروزی با عظمتی که امروز کشورمان در مقابل جبهه باطل کسب کرده عزتمندانه است و نتیجه نصرت الهی و خون شهدا است.

سردار حسن زاده با اشاره به یکپارچگی ملت ایران تأکید کرد: ملت متحد و منسجم ایران مانند سرو مقابل دشمنان ایستادگی کرد و مقابل دشمنان قد خم نکرد. خدا را شاکریم که شاهد پیروزی ارزشمند دیگری در مقابل رژیم صهیونیستی و آمریکا هستیم. این جنایتکاران به کودکان و زنان و مردم رحم نمی‌کنند. ما از تمامی اقشار جامعه شهید داریم. بیشتر شهدایمان جوان هستند. حدود ۲۰ شهید دانش آموز داریم. بانوان خانه دار ما در منزل و در مکانی بی دفاع به شهادت رسیدند. فرماندهان ما نیز که مظهر قدرت ملی و نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند هم همین گونه به شهادت رساندند.

فرمانده سپاه تهران گفت: شهدای رسانه ایستادند تا صدای حق را گوش جهانیان برسانند. در سپاه، ارتش، نیرو‌های انتظامی، دستگاه قضائی و بسیج شهید داشتیم. دشمنان مجدد در مقابل چشم جهانیان رو سیاه شدند، چون به هیچ قانونی پایبند نبودند.

وی اعلام کرد: آئین تشییع و بدرقه پیکر شهدا روز شنبه هفتم تیر ماه مصادف با دوم محرم و از ساعت هشت صبح، از میدان انقلاب اسلامی تا میدان آزادی برگزار خواهد شد. ملت ما با حضور در این مراسم یک یوم الله دیگر را می‌آفرینند که خودش با عملیات وعده صادق برابری می‌کند.

حسن زاده گفت: در روز شنبه کاروانی از پیکر شهدا از اقشار مختلف مردم کشورمان اعم از کودکان، زنان، دانشمندان، فرماندهان و سایر شهدا تشییع خواهند شد. تمام تمهیدات لازم برای برگزاری این مراسم توسط نهاد‌های نظامی، انتظامی، درمانی و خدماتی پیش‌بینی شده است. پس از مراسم تشییع، پیکر‌ها در برخی از امامزادگان تهران، بهشت‌زهرا (س) و شهرستان‌ها خاکسپاری خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اتفاقات خوبی که ملت ایران در مقابل تهاجم دشمنان رقم زدند من فکر می‌کنم که این شکوه و بزرگی بار دیگر برای جهانیان به نمایش گذاشته خواهد شد. باید از مردم تشکر کرد که فهم ملی دارند و از میهن دفاع کردند.

در حال تکمیل...

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کادر درمان پای کار هستند
تشدید نظارت و بازرسی اصناف خمینی‌شهر در ایام ماه محرم
تداوم افزایش دما در استان قزوین 
دعوت سه مازندرانی به اردوی تیم ملی فوتبال امید
اژه‌ای: مردم ثابت کردند که «حسینی» هستند
نشستی برای برگزاری مراسم محوری سالگرد شهیدان انصاری و نورانی
مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز آغاز شد
ورود بیش از ۴۰ هزار نفر به خراسان جنوبی در ۱۴ روز گذشته
راه اندازی موکب پلیس مازندران در جاده‌های استان
هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی را باید با قاطعیت پاسخ دهیم
اسرائیل به‌هیچ وجه به اهداف جنگ خود نرسید
عامل پیروزی ایران انسجام ملی بود
تصادف زنجیره ای مرگبار در ایوانکی
پاسخ قاطع‌تر ایران به تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی
بازگشایی بازار سرمایه پس از ۹ روز توقف
عطر عاشقی در شبکه نسیم
پیام استاندار آذربایجان‌غربی به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت
تجدید میثاق شیرخوارگان خراسان شمالی باطفل شش ماهه کربلا
عیادت استاندار از مجروحان جنگی آذربایجان شرقی
مراسم بزرگداشت شهدای ۷ تیر در دادگستری سمیرم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان
گزافه‌سرایی جدید رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران
ادارات تهران شنبه هفتم تیر همزمان با تشییع شهدا تعطیل‌اند
تشییع ۶۰ شهید در تهران؛ نماد ایستادگی ملی
پزشکیان: تجاوز رژیم صهیونیستی نباید بی پاسخ می‌ماند
سید حسن خمینی: همه ما سرباز جمهوری اسلامی هستیم
وزیر کشور: دشمن‌صهیونی ملت‌ایران را نشناخت وشکست خورد
پیش‌بینی بارش‌های ۵ روزه در ۱۰ استان
شناسایی و دستگیری عاملان جاسوسی در هرمزگان
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست
دعوت سپاه پاسداران برای حضور مردم در مراسم تشییع شهدا
لیگ والیبال ملت‌ها ۲۰۲۵؛ معرفی چهارده بازیکن ایران مقابل آرژانتین
ضرورت ارتقای «سواد امنیتی» برای صیانت اجتماعی
متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاورد‌های علمی هستیم 
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۳۹ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)