• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۶۲۹۹
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۸
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

بازتاب مراسم با شکوه تشییع شهدای مقاومت در رسانه های پاکستان

رسانه‌های پاکستانی حضور باشکوه و اقتدار مراسم تشییع شهدای جنگ ایران علیه رژیم صهیونیستی در تهران را به صورت گسترده بازتاب دادند.

بازتاب مراسم با شکوه تشییع شهدای مقاومت در رسانه های پاکستان

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، مراسم باشکوه تشییع پیکر ده‌ها تن از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان ایرانی که در جنگ دوازده‌ روزه با رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند با حضور پرشور مردم و مقام‌های ارشد ایرانی، بازتابی گسترده و چشمگیر در رسانه‌های معتبر و پربیننده پاکستان داشت. چهار رسانه مطرح این کشور با محوریت‌هایی، چون حضور میلیونی مردم، پیام پیروزی رهبر انقلاب اسلامی، فداکاری فرماندهان و جنبه‌های نمادین این مراسم آن را پوشش دادند.

شبکه خبری «جیو نیوز» با تیتر «حضور هزاران نفر در مراسم تشییع شهدای جنگ ایران علیه اسرائیل» در بولتن‌های خبری ساعتی خود بصورت لحظه به لحظه این آیین ملی ایرانیان را پوشش داد. این شبکه در گزارش خود با استناد به تصاویر پخش‌شده از تلویزیون دولتی ایران، بر نمایش تابوت‌های پوشیده با پرچم ایران و حضور مردمی با لباس‌های سیاه و پرچم در دست تاکید کرد و مراسم را نشانگر همبستگی مردم دانست. این رسانه همچنین به شهادت دانشمندان هسته‌ای و فرماندهان ارشد سپاه در حملات رژیم صهیونیستی اشاره کرد و حضور مردم در میدان انقلاب تهران را نماد تقدیر و ادای احترام به این شهدا دانست.

دنیا نیوز: یک مراسم گرامیداشت و ادای احترام ملی در تهران شبکه خبری «دنیا نیوز» هم مراسم تشییع شهدای جنگ ۱۲ روزه علیه رژیم صهیونیستی را پوشش داده و اعلام کرد: هزاران نفر از مردم شهر تهران در یک مراسم بزرگ و سراسری برای بزرگداشت شهدای جنگ این کشور علیه اسرائیل در تهران تجمع کردند این شبکه ضمن اشاره به حضور مسئولان بلندپایه ایران در این تجمع مردمی به نقل از مقامات سیاسی نوشت: این روز به عنوان روز مقاومت و اتحاد مردم در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت خواهد شد.

شبکه خبری «ای‌آر‌وای نیوز» نیز با پوشش مراسم تشییع اعلام کرد: در جریان جنگ ۱۲ روزه ایران و رژیم صهیونیستی بیش از ۶۰ نفر از جمله فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای این کشو به شهادت رسیدند.

 این شبکه از حضور هزاران نفر از مردم، مقامات دولتی و فرماندهان ارشد نظامی ایران در مراسم گزارش داد و با بازتاب نخستین پیام ویدیویی آیت‌الله سید علی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی ایران پس از آتش‌بس به نقل از ایشان نوشت: آمریکا برای نجات اسرائیل وارد جنگ شد، اما به نتیجه‌ای نرسید و ملت ایران با وحدت، تمام نقشه‌های دشمن را ناکام گذاشت.

سایت خبری «روزنامه جنگ» نیز در گزارشی تفصیلی به تشییع پیکر شهدای ایرانی در تهران پرداخت و نوشت که در این مراسم، پیکر‌های شهدا با پرچم جمهوری اسلامی ایران پوشانده شده بود و هزاران نفر از مردم در کنار مقامات سیاسی و نظامی کشور در میدان انقلاب حضور یافتند. این خبرگزاری همچنین با اشاره به اینکه در حملات رژیم صهیونیستی ۱۷ دانشمند هسته‌ای ایران به شهادت رسیدند، نوشت که هدف ناکام این حملات از بین بردن توان علمی و دفاعی جمهوری اسلامی بوده است. در فضای مجازی پاکستان نیز تصاویر و گزارش‌های مربوط به این مراسم بازنشر شد. کاربران بسیاری با انتشار عکس‌هایی از حضور گسترده مردم، حمل تابوت‌ها با پرچم ایران و اظهارات مسئولان از مقاومت ملت ایران در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی حمایت کردند. برخی کاربران با اشاره به شهادت دانشمندان، فرماندهان ارشد و حتی زنان و کودکان در این جنگ، آن را نماد ایستادگی و عزت یک ملت دانستند. 

افزون بر رسانه‌های مکتوب و آنلاین برخی شبکه‌های تلویزیونی پاکستان نیز بخش‌هایی از این مراسم را در بولتن‌های خبری خود بازتاب دادند. تصاویری از میدان انقلاب، حضور گسترده مردم و پخش گزیده‌هایی از پیام رهبر انقلاب در گزارش‌های خبری طی روز شنبه پخش شد و تحلیلگران رسانه‌ای این کشور تشییع سراسری شهدا را نماد اقتدار ایران پس از پیروزی در جنگ اخیر توصیف کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی تکایا و حسینیه‌های واقع در محدوده قلب طهران
ناگفته‌های شمخانی از لحظات اولیه ترور و حمله اسرائیل
محرم امسال جلوه‌ای واقعی از عاشورای حسینی
یاسوج هیات کجا بریم؟
تشکیل قرارگاه‌های تبیین با هدف گفتمان‌سازی
آیین های سوگواری محرم در استان سمنان
موفقیت فناوری بومی هسته‌ای در گره گشایی از مشکلات
مردم مهمترین مولفه قدرت جمهوری اسلامی هستند
دعوت ۳ بازیکن از ملوان به اردوی تیم ملی امید
بازخوانی جنایات رژیم صهیونیستی در کارگروه دستگاه قضایی و مجمع نمایندگان گلستان
مردم هیچ‌گاه به سوی بیگانگان گرایش نخواهند یافت
وداع بی تکرار روایت رشادت و ایستادگی
صالحی امیری: ملت ایران در آزمون اقتدار سربلند شد
چابک سازی ساختار‌ها ضروری است
فعالیت مجددمأموران قرائت کنتور آب قم با مراجعه به در منازل مشترکان
حماس زنگ خطر قحطی در غزه را به صدا درآورد
سردار حاجی‌زاده فردا به خاک سپرده می‌شود
تدوام افزایش دما در هفته جاری
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ برتری آلمان مقابل ایران
بانیان عشق، راویان کربلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان
برآوردخسارت حملات رژیم صهیونیستی به واحدهای مسکونی در کرمانشاه
جهش ۱۰ برابری تولید علوفه در اراضی دیم آذربایجان شرقی
گزافه‌سرایی جدید رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران
تشییع ۶۰ شهید در تهران؛ نماد ایستادگی ملی
ادارات تهران شنبه هفتم تیر همزمان با تشییع شهدا تعطیل‌اند
تشییع شهدای مقاومت در پایتخت ایران اسلامی
پزشکیان: تجاوز رژیم صهیونیستی نباید بی پاسخ می‌ماند
سید حسن خمینی: همه ما سرباز جمهوری اسلامی هستیم
وزیر کشور: دشمن‌صهیونی ملت‌ایران را نشناخت وشکست خورد
دعوت سپاه پاسداران برای حضور مردم در مراسم تشییع شهدا
ضرورت ارتقای «سواد امنیتی» برای صیانت اجتماعی
ملت ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد
استخراج رمز ارز با ساخت نیروگاه خورشیدی
تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ شنبه ۷ تیر
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۵۳ نظر)
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۴ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)