• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۹۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲
مازندران » علمی و فرهنگی

رونق ساخت فضا‌های هنری با مشارکت بخش خصوصی در مازندران

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی: ساخت فضا‌های هنری با مشارکت بخش خصوصی در مازندران رونق می‌گیرد.

رونق ساخت فضا‌های هنری با مشارکت بخش خصوصی در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در مراسم معارفه رئیس جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رامسر گفت: ساخت فضا‌های هنری با مشارکت بخش خصوصی در مازندران رونق می‌گیرد.

محمد محمدی با بیان این‌که برای ساخت فضا‌های فرهنگی با محوریت تماشاخانه‌ها و فضا‌های فرهنگی چند منظوره از محل مسئولیت اجتماعی بخش خصوصی به ویژه انبوه‌سازان استان گام‌هایی برداشته شده است افزود: این طرح برای به جریان افتادن به استاندار و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی بودجه ارائه شد و مورد موافقت نیز قرار گرفته است تا در گام‌های بعدی وارد مرحله اجرایی شود.

او تأکید کرد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است فضایی امن و استاندارد برای هنرمندان فراهم کند تا این مکان‌ها به خانه دوم آنها تبدیل شود. ما به‌عنوان متولیان فرهنگی منطقه، باید بستر فعالیت و اثرگذاری هنرمندان را مهیا کنیم.

حل مناقشه ۲ دهه‌ای مجتمع فرهنگی رامسر

محمدی در ادامه با اشاره به نبود زیرساخت فرهنگی و فضای ادارای برای این نهاد در رامسر گفت: در نخستین سفر به رامسر قول دادم که برخی چالش‌ها از جمله فضای اداری این نهاد برطرف شود. در همین راستا به واسطه ارتباطات و هماهنگی‌هایی که با نهاد کتابخانه‌ها انجام دادیم، مقرر شد بخشی از فضای یکی از کتابخانه‌های شهر به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رامسر اختصاص یابد.

وی درباره اختلاف ۲ دهه‌ای بر سر جانمایی مجتمع فرهنگی نیمه‌تمام رامسر در باغ ۳۳ هکتاری این شهر اظهار کرد: از ابتدای حضورم در استان برای برون‌رفت از این چالش بحث تهاتر را مطرح کردم. چرا که اگر قرار بود این مناقشه نتیجه‌ای داشته باشد، در ۲۴ سال گذشته حاصل می‌شد. خوشبختانه این پیشنهاد با موافقت فرماندار رامسر همراه بود و در ادامه اجماع خوبی هم با شهردار شکل گرفت.

محمدی با قدردانی از حمایت شهرداری و شورای شهر رامسر برای تأمین زمین مناسب، تصریح کرد: تجربه نشان داده که چالش اصلی فرهنگسرا‌ها در کشور، جانمایی و دسترسی نامناسب و نداشتن توقفگاه است. از شهردار رامسر درخواست داریم زمینی معرفی کند که پس از تهاتر، امکان ساخت فضایی فاخر و درخور شأن هنرمندان در آن فراهم باشد.

وی خاطرنشان کرد: رامسر با توجه به بافت فرهنگی و تاریخی که دارد به عنوان الگویی از شهر فرهنگی و گردشگری در منطقه غرب مازندران و شرق گیلان شناخته می‌شود؛ بنابراین فرهنگسرای آن باید به‌گونه‌ای طراحی شود و شرایطی داشته باشد که به پاتوق و پایگاه هنرمندان و شهروندان تبدیل شود. معماری این فضا‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که امکان راه‌اندازی کافه و ایجاد فضای گفت‌و‌گو و تعامل میان هنرمندان و شهروندان را فراهم کند.

رونق ساخت فضا‌های هنری با مشارکت بخش خصوصی در مازندران

امام جمعه رامسر نیز با بیان اینکه فرهنگ اصیل ریشه در باور‌های مردم دارد و نه در قوانین خشک اداری، گفت: همان‌گونه که مردم در دفاع از کیان ایران و اسلام همواره یکپارچه بوده‌اند، تلفیق حکیمانه فرهنگ تشیع و ملیت ایرانی، چنان استوار است که تفکیک آنها از هم را ناممکن کرده است.

حجت‌الاسلام محمود علیخانی با استقبال از اختصاص زمین برای ساخت فرهنگسرا در رامسر بر ضرورت توجه به معماری بومی تأکید کرد و گفت: فرهنگسرای رامسر باید آیینه تمام‌نمای اصالت و نماد‌های فرهنگی این خطه باشد.

وی تصریح کرد: جریان فرهنگ یک جریان مستمر و همیشگی است که در تمام لحظات زندگی جاری است. به همین دلیل خدمات فرهنگی را نمی‌توان در چارچوب ساعات اداری محدود کرد و باید تلاش مستمر و همه‌جانبه در این عرصه داشت.

فرماندار رامسر هم تصریح کرد: اولویت نخست مدیر جدید فرهنگ و ارشاد رامسر باید شناسایی و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های فرهنگی هنرمندان، شاعران و نهاد‌های مردمی باشد. در این راستا، تدوین بانک اطلاعاتی جامع و حمایت همه‌جانبه از تولیدات بومی از اهمیت بالایی برخوردار است.

مسلم قبادیان با رد رویکرد‌های دستوری در حوزه فرهنگ تأکید کرد: فرهنگ را نمی‌توان با بخشنامه و دستورالعمل پیش برد. تحقق فرهنگ پویا و اثرگذار فقط در سایه مشارکت فعال و داوطلبانه تمام اقشار جامعه ممکن است.

در این مراسم حسین قاسمی به عنوان سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رامسر معارفه شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز ظهر تاسوعا در حرم حضرت معصومه (س)
خسارت به ۲۵۰ باب مغازه در آتش سوزی بازار نور درگهان
محبت اهل سنت به حضرت سیدالشهدا
تداوم گرما در خراسان جنوبی
عزاداری مردم قم در تاسوعای حسینی
عزاداری شب تاسوعای حسینی در کیش از دریچه دوربین
عفو زندانیان غیر عمد در آستانه ی عاشورای حسینی
زمین‌لرزه ۳.۵ ریشتری حوالی کیاکلا را لرزاند
هوای قم، در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس
محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به ایران در نشست هیات اجرایی وزنه برداری آسیا
پوشش سنتی محرم و روایت آیین‌های عاشورایی در فرهنگ ایرانی
فصل بهار در حال حذف شدن از تقویم اقلیمی ایران
شکوه عزاداری تاسوعای حسینی و حضور پرشور مردم در پخش زنده شبکه های خبری
ایران حسین تا ابد پیروز است
نخستین پرواز فرودگاه بین‌المللی تبریز انجام شد
من غلام «قمرم»
خراسان شمالی در روز تاسوعا سراسر شور و شعور
بیش از یک قرن عشق به امام حسین(ع)؛ حکایت دلدادگی زوج سالخورده +فیلم
راه شهدا را با ترویج اخلاق و ایثار ادامه دهیم
افزایش قطار‌های فوق العاده در مسیر مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
واکنش کرملین به اظهارات ترامپ پس از تماس با پوتین
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود
تنها راه توقف جنایات صهیونیست‌ها انسجام امت اسلامی است
عیادت وزیر بهداشت از مجروحان تجاوز صهیونیست‌ها
ملت ایران از مسیر عزت‌آفرین خود عقب‌نشینی نمی‌کند
زیارت تیم ملی بسکتبال بانوان از حرم مطهر امام رضا (ع)
امکان پرداخت چک‌های بانک سپه فراهم شد
وزش باد و رگبارهای پراکنده در مناطقی از شمال و شمال غرب
زندان اوین دقایقی پس از حمله
میهن پرستی نیرو‌های مسلح دشمن را به زانو درآورد
رضایی سرمربی شمس‌آذر شد
دشمن اگر حماقت کند، پشیمان می شود
اعلام جزئیات ثبت‌نام آزمون‌های ارزشیابی دانش‌آموختگان داروسازی خارج از کشور
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۲ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)