• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۴۰۱۲
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲
علمی و فرهنگی » آموزش عالی،دانشگاه
حاجیلو:

سلامت آزمون سراسری مطالبه ملی است

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سنجش آموزش کشور آخرین تمهیدات و هماهنگی‌های انجام شده برای برگزاری آزمون سراسری را تشریح کرد.

سلامت آزمون سراسری مطالبه ملی است
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دکتر محمد حسین حاجیلو امروز در نشست هماهنگی نمایندگان تام‌الاختیار، مسئولان اجرایی و حفاظتی نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ که به صورت وبیناری و با حضور حدود هزار و پانصد نفر از نمایندگان سراسر کشور برگزار شد، گفت: تفاهم‌نامه‌های برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ منقعد شده و ابلاغ اعتبار مالی دانشگاه‌های دولتی، پیام نور، دانشگاه ملی مهارت صد در صد انجام شده و برای مراکز آموزش و پرورش در چند روز آینده انجام می‌شود. 
وی با بیان اینکه آزمون سراسری یک آزمون ملی و مردمی است، خاطرنشان کرد: سلامت آزمون سراسری مطالبه ملی است و سرنوشت تعداد زیادی از جوانان آینده‌ساز میهنمان در آن رقم می‌خورد لذا سازمان سنجش آموزش کشور تلاش خود را برای برگزاری مطلوب این آزمون به کار گرفته است. 

محمد بشیری رئیس مرکز حراست سازمان سنجش آموزش کشور نیز در ادامه این نشست، گفت: اسناد بالادستی در مورد برگزاری آزمون سراسری باید اجرایی شود لذا دستورالعمل‌های حفاظت آزمون و مصوبات شورای امنیت کشور که به فراخور وظایف هر دستگاهی برای همکاری و پیگیری با شبکه ملی حفاظت و اجرای آزمون ابلاغ شده، لازم است بطور کامل اجرا شود.
وی با اشاره به اصول قانونی و اقدامات انجام شده در استان‌ها، گفت: با توجه اختیارات تفویض شده به استانداران و با پیگیری نمایندگان تام‌الاختیار سازمان سنجش باید برای رفع کمبود‌ها و فراهم نمودن امکانات و تجهیزات لازم برای برگزاری مطلوب نوبت دوم آزمون سراسری اقدام شود.

رئیس مرکز حراست سازمان سنجش آموزش کشور ضمن تشکر از همکاری مناسب استانداری‌ها و فرمانداری‌ها گفت: ظرفیت‌های بسیار بالایی در استانداری‌ها و فرمانداری‌ها لحاظ شده است که با هماهنگی دقیق و به موقع نمایندگان تام‌الاختیار و عوامل حفاظت آزمون، حوزه‌های امتحانی برای برگزاری آزمون آماده شوند تا شاهد برگزاری آزمون سراسری در کمال صحت و سلامت باشیم.

بشیری تأکید کرد: استفاده دقیق از دستگاه‌های بازرسی بدنی و آشکارساز، رعایت کامل دستورالعمل‌های حفاظت از مخازن و گزارش دقیق و با جزئیات کامل از تخلفات احتمالی از جمله عوامل موثر در برگزاری سالم نوبت دوم آزمون سراسری است.

محمود عزیزی رئیس مرکز اجرای آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور نیز در این نشست با بیان اینکه بیش از ۸۲۲ هزار متقاضی در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ شرکت کرده‌اند، گفت: آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز پنجشنبه و آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی بعدازظهر روز پنجشنبه ۲۶ تیر ماه و آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه ۲۷ تیر ماه برگزار می‌شود.

وی افزود: کارت شرکت در آزمون همه متقاضیان به‌همراه راهنمای شرکت در آزمون از روز یکشنبه ۲۲ تیر ماه تا روز چهار‌شنبه ۲۵ تیر ماه در سامانه جامع آزمون سراسری برای مشاهده و پرینت فعال خواهد شد و داوطلبانی که در ۲ گروه آزمایشی شامل یک گروه آزمایشی اصلی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی به همراه یکی از گروه‌های آزمایشی هنر یا زبان‌های خارجی متقاضی شده‌اند دارای ۲ کارت ورودبه جلسه آزمون هستند.

رئیس مرکز اجرای آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور در پایان گفت: فرآیند برگزاری آزمون صبح‌ها راس ساعت ۷:۳۰ و عصر ساعت ۱۵:۰۰ آغاز می‌شود و دربِ حوزه‌های امتحانی رأس ساعت ۷:۰۰ صبح و ۱۴:۳۰ عصر بسته خواهد شد و متقاضیان برای شرکت در جلسه آزمون لازم است کارت شرکت در آزمون، اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه بهمراه داشته باشند در غیر این‌صورت از ورود آنان به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور ۴ جوجه در مرکز تکثیر میش مرغ
جهانی شدن دره‌های خرم آباد؛ فصلی نو در صیانت از هویت ملی
وقوع دما‌های ۴۹ درجه و بالاتر در اغلب مناطق خوزستان
همدلی مردمان خوسف خراسان جنوبی در آئینی کهن
پخش دو برنامه جذاب از شبکه ورزش سیما
زمان ثبت نام دانش آموزان در مدارس امسال اعلام شد
صدور هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم هرمزگان از ۲۶ تیر
دستگیری متخلف شکار و صید در رودان
اتمام فاز دوم روکش آسفالت محور زنجان - بیجار
زیستگاه‌های تاریخی میش مرغ بررسی می شود
۱۰۰ ثانیه با اخبار ایلام، امروز ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۴
راه‌اندازی قطار فوق‌العاده یزد - خرمشهر ویژه اربعین حسینی
ناحیه صنعتی درگزین در انتظار حضور سرمایه‌گذاران
آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای اربعین و مرداد از سه‌شنبه
خط کشی ۵۸۰کیلومتر از جاده‌های خراسان شمالی
ازسرگیری پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی شهید کاوه بیرجند
خدمات رایگان پزشکی در طرح سلامت بنیاد علوی
پیگیری ویژه برای حل مشکل کم‌آبی کوهسرخ
معرفی برگزیدگان فراخوان ادبی جادوی قلم
ثبت ملی گورستان آغ کلیسا در شهرستان جلفا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
خاورمیانه مقاوم و مستقل درحال شکل گیری است
محرم امسال، تجلی حماسه و روح مقاومت است
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)