مرکز روزانه غیر دولتی توانبخشی آموزشی تلفیقی «لبخند» در شهرستان گلوگاه با هدف ارائه خدمات به توانخواهان جسمی حرکتی و مبتلایان به اختلالات طیف اوتیسم افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران.همزمان با هفته بهزیستی، مرکز روزانه غیر دولتی توانبخشی آموزشی تلفیقی «لبخند» در شهرستان گلوگاه با حضور امامجمعه، فرماندار، مدیرکل بهزیستی مازندران و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.
این مرکز با هدف ارائه خدمات توانبخشی به توانخواهان جسمی حرکتی و افراد دارای اختلالات طیف اوتیسم راهاندازی شده و شامل خدمات تخصصی کاردرمانی، فیزیوتراپی، گفتاردرمانی، روانشناسی و مشاوره توسط درمانگران متخصص است.
فریبا بریمانی، مدیرکل بهزیستی مازندران در آیین افتتاح این مرکز با تأکید بر حرکت سازمان بهزیستی از حمایتهای مقطعی به سمت توانمندسازی پایدار، گفت: «برای خروج افراد از چرخه حمایتی و رسیدن به خودکفایی، توانمندسازی جسمی، روانی و اجتماعی باید بهصورت همزمان دنبال شود.»
وی با اشاره به تلاش سازمان برای الحاق اجتماعی جامعه هدف افزود: «بسیاری از افراد تحت پوشش بهزیستی مازندران وارد عرصه تولید و کارآفرینی شدهاند و با اشتغالزایی، علاوه بر تأمین معیشت خود، برای دیگران نیز فرصت شغلی فراهم کردهاند.»
مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه ۵۲۳ مرکز غیر دولتی تحت نظارت این نهاد در سطح استان فعال هستند، تصریح کرد: «۶۷ مرکز از این مجموعه، بهصورت روزانه خدمات توانبخشی آموزشی ارائه میدهند و مرکز لبخند گلوگاه نیز به این جمع افزوده شده است.»
بریمانی همچنین از همراهی خیران و مراکز غیر دولتی در ارائه خدمات به جامعه هدف قدردانی کرد و خواستار تداوم حمایتهای آنان در مسیر رفع مشکلات این قشر شد.