• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۷۵۴۴۴
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۶
علمی و فرهنگی » معارف
گزارش//

نگاهی به برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن کریم

این روزهای مصلی بزرگ امام خمینی (ره ) تهران، میزبان برپایی بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار"به سوی فهم قرآن" است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امسال عرضه محصولات قرآنی در600 غرفه نمایشگاهی و در 9 بخش شامل بخش های کودک و نگاهی به برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن کریمنوجوان، بانوان، عفاف و حجاب، دیجیتال، فروش و بازرگانی، هنر، بین الملل، بخش ویژه و موسسات فعالیت های خود را آغاز می کند.

به گفته معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این دوره از نمایشگاه با همیاری خوب بسیاری از دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی برپا شده است. 

حجت‌الاسلام حشمتی با بیان اینکه نمایشگاه قرآن کریم در متراژ 50 هزار متر مربع در مصلی امام خمینی برگزار شده است گفت: بخش عمده نمایشگاه ویژه فروش محصولات قرآنی است که چهار بازارچه به آن اختصاص یافته و از نخستین روز ماه مبارک رمضان در مصلی برپا شده است.

وی به فعالیت کمیته‌های مختلف به ویژه کمیته محتوایی اشاره کرد و گفت: علاوه بر فعالیت‌های کمیته محتوایی، حدود 20 کمیته وظیفه پشتیبانی نمایشگاه را به عهده دارند که امید است با همکاری نهادها و سازمان‌های مختلف بتوانیم گامی به سوی فهم قرآن برداریم.

در بخش ابتدایی شبستان مصلای امام خمینی(ره) غرفه های با عنوان «خادمان قرآنی» خودنمایی می کند ؛ تصاویری از خادمان قرآن از نخستین سالهای برگزاری نمایشگاه قرآن و عکس استادان قرآنی که هر کدام از آنها منشأ برکات بسیاری در زمینه های مختلف قرآنی بودند و با فعالیت های خود جامعه و کشور را قرآنی کردند در این بخش مشاهده می شود و به گفته دبیر کمیته خادمان قرآن در این غرفه قرار است به معرفی خادمان قرآن پرداخته شود و امسال به طور ویژه از استاد ابوالفضل علامی که سال گذشته به رحمت ایزدی پیوست، یاد خواهد شد ضمن اینکه قرار است امسال از 12 خادم قرآن با حضور رئیس جمهور تجلیل شود.

روبروی غرفه خادمان قرآن، بخش قرآن و رسانه قرار دارد که در این غرفه نیز قرار است به رسانه های قرآنی نیز پرداخته شود.

بخش دانشگاهی هم با ارائه آثار هنری و فرهنگی از دانشجویان دانشگاه های مختلف کشور و حضور دانشجویان که در غرفه ها در حال فعالیت هستند از دیگر بخش های نمایشگاه قرآن است که در آن کتابها ، پایان نامه ها و آثار تجسمی با مضامین قرآنی نظرها به خود جلب می کند ضمن اینکه برپایی کارگاهها و جلسات و مسابقات قرآنی نیز از دیگر برنامه های آن است.

بخش های کودک، نوجوان، خانواده و فعالیت های موسسه های قرآنی هم هرکدام متناسب با سنین مختلف برنامه های ویژه ای برای مخاطبان خود ارائه می کنند.

علاقه مندان برای دسترسی به اخبار نمایشگاه می توانند به سایت سه زبانه بیست وچهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به نشانی www.quranexpo.com مراجعه کنند تا در جریان آخرین اخبار و رویدادهای خبری آن قرار گیرند.

ناگفته نماند که در حاشیه برپایی نمایشگاه قرآن روزانه ، برنامه های جنبی و رونمایی های مختلفی از آثار ارزشمند صورت می گیرد که از طریق سایت اطلاع رسانی می شود از جمله این برنامه ها برگزاری مسابقه عکاسی با تلفن همراه در نمایشگاه قرآن است که با محوریت شعار نمایشگاه «بسوی فهم قرآن» از بازدیدکنندگان برای شرکت در مسابقه عکس دعوت شده است تا آثار خود را در سه موضوع «فهم قرآن، اقدام و عمل»، «خانواده و نمایشگاه قرآن» و «کاستی های نمایشگاه قرآن» به سایت نمایشگاه به آدرس www.quranexpo.com ارسال کنند.

گزارش از فهیمه علیمردانی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و نهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
رونمایی از اوراق منتخب خاوران نامه در باغ و عمارت جهانی اکبریه
سه کشته در حوادث رانندگی گلپایگان
خراسان شمالی میزبان تیم‌های واکنش سریع جمعیت هلال‌احمر کشور
فیلم های امروز شبکه های سیما برای مخاطبان
راه اندازی سایت تلفن همراه بیمارستان شهید زارع ساری
قدردانی شورای اسلامی شهر بجنورد از سربازان گمنام امام زمان عج
سما شهبازی مغلوب نماینده میزبان شد
محدودیت های ترافیکی محورهای مواصلاتی مازندران 
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
فراخوان دومین المپیاد ملی هنر
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و نهم آبان ۱۴۰۴)
تفاهم نامه خدمات فیبر نوری به مراکز فنی و حرفه‌ای خراسان شمالی منعقد شد
شناگر ایران به فینال ۱۰۰ متر کرال پشت نرسید
پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه احداث پل جاده روستایی زو – قزلقان در بجنورد 
توقف دختر پینگ پنگ باز ایران مقابل نماینده روسیه
برپایی ۱۲ کارگاه آموزشی در نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت»
پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی زنجان
راه یابی تیم «ب» والیبال ساحلی ایران به جمع ۱۶ تیم برتر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)