• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۸۴۱۰۲
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۷
استان ها » اجتماعی

معارفه استاندار جدید خوزستان

غلامرضا شریعتی از امروز به صورت رسمی سکان استانداری خوزستان را به دست گرفت .

معارفه استاندار جدید خوزستانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در آئین تودیع و معارفه استانداران قدیم و جدید خوزستان که صبح امروز در سالن شهید هاشمی استانداری خوزستان  برگزار شد قائم مقام وزیر کشور  گفت: این جلسه جهت تقدیر از زحمات دکتر مقتدایی و استقبال از دکتر شریعتی و به تعبیری دیگر نماینده عالی جمهوری اسلامی است و برای استاندار جدید که از امروز به‌صورت رسمی کار خود را در این استان آغاز می‌کند، آرزوی موفقیت‌ می کنیم. 
حسین‌علی امیری افزود: آقای مقتدایی از زمانی که به عنوان استاندار خوزستان منصوب شدند، انسانی پاکدست و پرتلاش بوده و هستند.
وی با بیان اینکه تعیین استاندار جدید با تصمیم وزیر کشور بوده است، ادامه داد: رئیس جمهور،  همواره در مسائلی که مطرح می‌شود، به نظر کارشناسان و وزرا عمل می‌کند و تصمیم  به استعفا  یا کناره‌ گیری استاندار خوزستان را شخص  وزیر کشور اتخاذ کرد.
قائم مقام وزیر کشور عنوان کرد: آنچه که برای ما مهم است، توسعه استان و کشور است و با توجه به شرایط منطقه ضروری بود معرفی استاندار با رعایت موارد مختلف انجام شود.
وی با بیان این‌ که در دوره جدید استانداری باید سرمایه‌های اجتماعی استان مورد توجه قرار بگیرد، گفت: این امر سرمایه اجتماعی، پیوستگی، همبستگی و ارتقاء ملی را به‌دنبال دارد. 
امیری  با بیان اینکه خوزستان دارای شخصیت‌های فرهیخته، علماء و مدیران وارسته است و باید به آن‌ها توجه شود  افزود  استاندار جدید خوزستان  که از امروز مشغول به کار می‌شود، باید به سرمایه‌های استانی توجه کند و با وجود اقوام و زبان‌های مختلف و همانند تأکید رئیس‌جمهور، از ظرفیت‌های استانی استفاده کند، به صورتی که هیچ گروه و هیچ قومیتی در استان احساس تبعیض نکند.
وی ادامه داد: اجرای منویات مقام معظم رهبری و دولت و اجرای قول و قرارهای رئیس جمهور در زمان انتخابات، استفاده از تمام جریانات استان تعامل ضابطه‌ مند با بخش‌های خارج از قوه مجریه باید در دستور کار استاندار جدید قرار بگیرد.
قائم مقام وزیر کشور عنوان کرد: تلاش برای توسعه استان، حل مشکل ریزگردها با استفاده از ظرفیت محلی و ملی، حل مشکل حاشیه شهر اهواز و پیگیری سفر رئیس جمهور به استان خوزستان، از جمله تأکیدات وزیر کشور به استاندار خوزستان است.
غلامرضا شریعتی که امروز به عنوان استاندار جدید خوزستان معرفی شد دارای سوابق مدیریتی  شامل مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شادگان، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر، قائم مقام و معاونت پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، عضو هیات تخلفات اداری دانشگاه، مدیرکل سیاسی و انتظامی استانداری خوزستان، معاونت سیاسی و امنیتی استانداری خوزستان، رئیس ستاد انتخابات دوره هفتم مجلس شورای اسلامی، رئیس ستاد انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری، سرپرست استانداری خوزستان و عضویت هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
مدارس و دانشگاه‌های کردستان شنبه ۱۵ آذر تعطیل است
توقیف ۲۸ دستگاه موتورسیکلت در لنگرود به دلیل تخلف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
شاخص هوای شیراز امروز ۱۳ آذر ۱۴۰۴
مرگ آفرینی دوباره شترهای سرگردان در شرق هرمزگان
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۷ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)