• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۸۴۱۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۲
استان ها » اقتصادی

سرمایه گذاری هزار و 470 میلیارد ریالی ترکیه در ارس

14واحد تولیدی و صنعتی با سهام ترکیه ای در ارس فعال هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس امروز در همایش تجارت و سرمایه گذاری آذربایجان شرقی و ترکیه، گفت: از این میان  هفت شرکت با سهام 100 درصدی، سه شرکت با بیش از 50 درصد و چهار شرکت نیز کمتر از 50 درصد  فعالیت مشترک دارند.
خادم عرب باغی از اختصاص مشوق های ویژه برای سرمایه گذاران ترک خبر داد و گفت: سرمایه گذاری های مشترک ایرانی و ترکیه ای همواره با موفقیت همراه بوده است.
وی رویکرد برنامه های اقتصادی ارس را همسو با سیاست های اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود:  معافیت از پرداخت عوارض گمرکی و سود بازرگانی برای واردات مواد اولیه و ماشین آلات و معافیت از پرداخت حقوق گمرکی و سود بازرگانی برای ورود کالای تولید شده   سودآوری زیادی برای ترک ها دارد.
عرب باغی گفت: واردات ماشین آلات و فن آوری به ارس و تولید و صادرات به خارج از مرزها  از اهداف مهم سازمان منطقه آزاد ارس است .
وی وجود نیروی کار متخصص و ارزان،  انرژی ارزان، امنیت سرمایه گذاری، انبارداری ارزان و تامین زمین را از دیگر مزیت های سرمایه گذاری در ارس برشمرد  .
سرکنسول ترکیه در تبریز هم در این همایش گفت : ارس به لحاظ موقعیت ترانزیتی ، ظرفیت بالایی برای سرمایه گذاری دارد و هم اکنون  40 شرکت ترک در مناطق مختلف آذربایجان شرقی و 14 شرکت نیز  در منطقه آزاد ارس فعال هستند .
چاغلار فاحری چاکرآلپ افزود : ایران و ترکیه دارای مشترکات تاریخی و فرهنگی هستند و تمام این ویژگی‌های مشترک ایجاب می‌کند که این دو کشور  در بسیاری از زمینه‌ها با یکدیگر همکاری کرده و از همدیگر پشتیبانی کنند.
وی افزود :  آذربایجان‌شرقی  دروازه ورود ترکیه به ایران و ترکیه دروازه ورودی ایران به اروپا است و کنفرانس تجارت و سرمایه‌گذاری ترکیه و آذربایجان‌شرقی یکی از بهترین الگوهای همکاری‌ بین ایران و ترکیه را تشکیل خواهد داد.
سرکنسول ترکیه در تبریز با اشاره به اهداف برگزار ی این کنفرانس گفت : هدف از برگزاری این کنفرانس تلاش برای توسعه تجارت و سرمایه گذاری بین آذربایجان شرقی و ترکیه و ایجاد شتاب قوی به طور متقابل در زمینه تجارت و سرمایه‌گذاری و رسیدن به حجم 30 میلیارد دلاری سالانه ای است که  از سوی روسای جمهور دو کشور تعیین شده است.
چاغلار فاحری نزدیکی به  بازار 300 میلیونی کشورهای  CIS را از مهمترین مزیت های منطقه آزاد ارس دانست .
رئیس شورای بازرگانان ایران و ترکیه نیز در این همایش گفت: مزیت های منطقه آزاد ارس تحقق تجارت 30 میلیارد دلاری ایران و ترکیه را تسریع می کند .
رضا کامی افزود : زیرساخت ها و امکانات وسیعی که در ارس وجود دارد می تواند بخش عظیمی از مشکلات اقتصادی  را رفع کند و سرمایه گذاران می تواند با خیال راحت تر و تسهیلات بیشتر سرمایه گذاری کنند .
رئیس شورای بازرگانان ایران و ترکیه هدف از  همایش برگزار شده را بررسی مسائل و مشکلات مربوط به حوزه های خدمات بازرگانی از جمله روابط بانکی و مالی ،  حمل و نقل و ترانزیت بین دو کشور اعلام کرد .
رضا کامی   با اشاره به اینکه کریدور سبز در اکثر کشورهای اروپایی اجرا می شود افزود:  در این طرح اطلاعات لازم  کالاهایی که با کامیون ها برای کشورها و مقاصد مختلف بارگیری می شود به صورت الکترونیکی در اختیار گمرکات مرزی قرار می گیرد و بحث بازرسی و ارزیابی های مجدد برطرف می شود .
وی خاطرنشان کرد :  با اجرای این طرح یکی از مهمترین معضلات مهم میان ایران و ترکیه که صف های طولانی بین مرزهای دو کشوراست  حل شود.
معاون رئیس اتاق بازرگانی ترکیه در ایران نیز در این نشست گفت: منطقه آزاد  ارس یک کیک بزرگ است که اگر تقسیم شود بزرگترین قسمت آن باید سهم صنعتگران ترکیه باشد.
هولیا اولوسوی افزود:  برای توسعه سرمایه گذاری های متقابل باید فرصت های زیادی در اختیار سرمایه گذاران دو کشور قرار گرفته و این دیدارها افزایش یابد.
وی گفت: اتاق بازرگانی ترکیه در ایران باهدف حمایت از تجار و سرمایه گذاران ترک ایجاد شده  است .
سرپرست دفتر نمایندگی وزارت خارجه در آذربایجان‌ شرقی نیز در این نشست گفت: منطقه آزاد ارس تا حدود زیادی در جذب سرمایه خارجی و انتقال فن آوری موفق عمل کرده و در آینده با ورود سرمایه گذران خارجی این روند بهتر خواهد شد .
اسماعیل بابایی افزود : با شرایط پیش رو و مزیت های سرمایه گذاری ارس، در آینده شاهد حضور سرمایه گذران بیشتر و انتقال تکنولوژی های نوین در عرصه تولید در این منطقه خواهیم بود.
وی  منطقه شمال غرب کشور را دروازه ورود ایران به اروپا دانست و خاطرنشان کرد : اولویت توسعه سرمایه گذاری در کشور   رعایت اصول درون زایی و برونگرایی و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است .
 همایش دو روزه تجارت و سرمایه گذاری آذربایجان شرقی و ترکیه با حضور مدیران اقتصادی بخش خصوصی و دولتی ترکیه در منطقه آزاد ارس برگزار شد .
منطقه آزاد ارس به مساحت 51 هزار هکتار در شمال غرب ایران در نقطه صفر مرزی در مجاورت با کشورهای ارمنستان، آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان واقع شده است .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری احیای هزار هکتار از اراضی بهکده رضوی به شرکت هواپیمایی ماهان
فروش کالا از طریق قرعه‌کشی، جرم است
احداث شهرک سلامت سنندج با تأکید بر جذب سرمایه‌گذاران
مرگ دو جوان بر اثر انحراف خودرو
اجرای طرح ملی مهارت‌آموزی (مهتا) در خوزستان
اجرای طرح «طاها» برای اتصال بنگاه‌های کوچک و بزرگ در اردبیل
سومین کنفرانس بین‌المللی ماهی‌شناسی ایران در بابلسر
زنگ پدافند غیرعامل در مدرسه تفضلی یزد به صدا در آمد
پلمپ کافه‌های متخلف در زنجان
برگزاری صبحگاه مانور سراسری تیم‌های واکنش سریع آب در اصفهان
اطلاعیه قطعی برق در بروجن
تولید ۲۶۷ هزار تُن سیب زمینی پاییزه در آذربایجان شرقی
آغاز اجرای طرح ملی اتصال؛ طا‌ها به زودی در هرمزگان
شعار امسال هفته پدافند غیر عامل : تاب‌آوری زیرساختی، پایداری اجتماعی
آغاز پایش هوشمند محیط‌زیست لرستان با پهپاد‌های حرارتی
پلمب سه واحد صنفی متخلف در بیرجند
هوای «ناسالم» مشهد در هفتمین روز آبان
کیفیت بسیار ناسالم هوا در ۶ منطقه اهواز
تعیین تکلیف ۱۴ محکوم زندانی طولانی مدت در خوزستان
سوسنگرد در وضعیت بسیار خطرناک آلودگی هوا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
گشایش نمایشگاه فولاد ۱۴۰۴ به میزبانی کیش
شهادت یکی از ماموران انتظامی در درگیری با اراذل و اوباش در لاهیجان
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
دستگیری عوامل شهادت ۱۰ مامور انتظامی در تفتان
قضات باید برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند
برپایی نمایشگاه کتاب در فرهنگسرای امام خمینی
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
پیام تبریک استاندار لرستان بمناسبت گرامیداشت روز پرستار 
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
قاری زنجانی در جمع برگزیدگان دوره ارتقای قاریان ممتاز
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)