• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۵۳۲۲۶
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۱
سیاسی » دولت
دکتر روحانی در گفت وگوی تلفنی رییس جمهور آذربایجان:

استقبال ایران از گسترش روابط با جمهوری آذربایجان

رئیس جمهور در گفتگوی تلفنی با همتایی آذری خود: ایران از گسترش و تعمیق همکاری در همه حوزه ها با آذربایجان استقبال می کند.

استقبال ایران از گسترش روابط با جمهوری آذربایجانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری؛ رییس جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی رییس جمهور آذربایجان با اشاره به فرصت‌های بسیار مناسب برای گسترش و تقویت روابط تهران - باکو در زمینه‌های انرژی، سرمایه‌گذاری، حمل‌و‌نقل، تجارت و گردشگری، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از گسترش و تعمیق همکاری در همه حوزه ها با جمهوری آذربایجان استقبال می کند.
دکتر روحانی،عصر دوشنبه در این تماس تلفنی که توسط  آقای «الهام علی اف» انجام شد ، اظهارداشت: اراده مستحکم دو دولت در کنار اشتراکات عمیق دو ملت، پایه های مستحکمی را برای تعمیق و توسعه همه جانبه روابط تهران - باکو فراهم کرده است؛ روابط ویژه ای که مورد انتظار و خواست دو ملت بزرگ آذربایجان و ایران است.
رییس جمهور با بیان اینکه هیچ مانع و محدودیتی برای توسعه همکاری‌های سیاسی اقتصادی، تجاری و فرهنگی بین دو کشور وجود ندارد، ضرورت تسریع در اجرای توافقات را مورد تاکید قرار داد و گفت:اجرای سریع توافقات مشترک ، می تواند سطح همکاریهای دوجانبه و منطقه ای را بیش از پیش عمق بخشیده و به آن وسعت دهد.
دکتر روحانی چشم انداز روابط تهران - باکو را بسیار روشن توصیف کرد و ابراز امیدواری نمود که با اجرای سریعتر توافقات میان دو کشور، بستر لازم برای همکاری های مشترک بویژه در حوزه های ترانزیت، انرژی و تجارت مهیاتر شود.
رییس جمهور همچنین طرح راه آهن رشت -  آستارا را جزو طرحهای مهم در دستور کار دو دولت برشمرد و بر تسریع در اجرای آن تاکید کرد.
دکتر روحانی همچنین بر ضرورت تلاشی همگانی برای مبارزه با تروریسم و افراطی گری و ایجاد وحدت بیشتر میان کشورهای اسلامی تاکید کرد و اظهارداشت: همه باید تلاش کنیم در کشورهای اسلامی ، ریشه های فکری افراطی گری را از بین ببریم.
رییس جمهور آذربایجان نیز در این تماس تلفنی با تبریک پیروزی دکتر روحانی، تاکید کرد که روابط میان دو کشور طی دوران استقلال  روند رو به توسعه ای داشته است اما چهار سال گذشته در روابط دو کشور، دورانی کاملاً استثنایی بوده است.
"الهام علی اف"  اجرای همه توافقات میان دو کشور را ضروری خواند و اظهارداشت: دستورات لازم را برای تسریع در پیشبرد طرحها داده شده و بزودی قرارداد راه اهن رشت - آستارا امضا و نهایی خواهد شد.
وی با ابراز رضایت از مشارکت فعالانه شرکتهای ایرانی در حوزه های انرژی ، خودروسازی و داروسازی در کشورش گفت: ما مصمم هستیم روابط خود را با تهران در همه عرصه ها گسترش دهیم و  این خواست دو ملت بزرگ ایران و آذربایجان است.
رییس جمهور آذربایجان همچنین بر ضرورت تقویت همکاری های دو کشور در حوزه های منطقه ای تاکید کرد و گفت: ما خواهان تقویت همکاری های خود با تهران در زمینه ثبات و امنیت منطقه ای و مبارزه مشترک با خشونت ، افراطی گری و تروریسم هستیم.
طرفین بر آمادگی خود برای شرکت در نشست های سه جانبه سران و تلاش برای تحکیم تعاملات منطقه ای تأکید کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)