• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۳۵۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت آزادسازی خرمشهر

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد و روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای با گرامیداشت سوم خرداد ماه سالروز آزادسازی خرمشهر و روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی و تقارن آن با ایام ماه مبارک رمضان؛ وحدت، بصیرت و هوشمندی ملت ایران و آمادگی‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را پشتوانه اصلی بازدارندگی کشور دانست.
در ابتدای این بیانیه آمده است: حماسه آزادسازی خرمشهر که پس از یک و نیم سال اشغالگری و جنایت‌آفرینی ارتش بعثی صهیونیستی صدام و متحدان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آن در سوم خرداد سال 1361 و در عملیات غرورآفرین و حیرت‌انگیز بیت‌المقدس رقم خورد، از دستاوردهای راهبردی و تعیین‌کننده دفاع مقدس و نقطه عطف تاریخی در مرحله نوین جنگ پس از حذف بنی‌صدر از صحنه معادلات دفاعی کشور محسوب می‌شود.
این بیانیه می‌افزاید: یادآوری رویدادها و حماسه‌های هشت سال دفاع مقدس و بازخوانی رخدادها و حوادث عبرت‌آموز آن دوران می‌تواند، صیانت از این ثروت ناب ملی را تضمین کند و نسل‌های امروز و فردای میهن اسلامی به ویژه نیروهای مسلح را از تردیدها و غفلت‌های راهبردی بر حذر دارد.
در ادامه این بیانیه، تبیین و تکریم حماسه، ایثار، مقاومت و ایستادگی شهدا و رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس از اقدامات مهم و تاثیرگذار در حوزه بازدارندگی و مصونیت بخشی ملت ایران برابر جبهه دشمنان انقلاب و نظام اسلامی قلمداد و تصریح شده است: در شرایط خطیر کنونی که واقعیات و مقتضیات عرصه تقابل بنیادین و راهبردی انقلاب اسلامی و ملت ایران با نظام سلطه و استکبار ایجاب می‌کند عنصر مقاومت و خوداتکایی درونی بیش از هر مقطع تاریخی در دستور کار ملی قرار گیرد، ضرورت دارد آحاد مردم و مسئولین کشور با وحدت، همدلی، هم‌صدایی، عزم و اراده انقلابی به مقابله با ترفندها و نقشه‌های نوین و پیچیده دشمن بپردازند و با تبیین نقش اقتصاد مقاومتی در دوران دفاع مقدس، تداوم آن را به عنوان الگویی راهبردی و راهگشا در زمان حال و آینده میهن اسلامی فراروی خود قرار دهند تا به فضل الهی، گرفتار دام‌های خباثت‌ پلید و شیطانی پیمان‌شکنان جهانی نگردیم.
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، در ادامه بیانیه خود آورده است: چهارم خرداد، سالروز حماسه بی‌نظیر و مثال زدنی مردم قهرمان، غیور و مقاوم دزفول که به عنوان نماد استقامت ملت سلحشور ایران اسلامی به نام روز مقاومت و پایداری در تقویم رسمی کشورمان نامگذاری شده است، یادآور کینه و عداوت صدامیان و استکبار جهانی و از سویی دیگر بیانگر صبر، مقاومت و حضور دلیرانه مردم ایران اسلامی در صحنه‌ها و آزمون‌های سخت است.
این بیانیه در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (رحمة الله علیه) و شهیدان تاریخ ساز انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به ویژه شهدای عملیات بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر قهرمان و شهدای سربلند و مقاوم دزفول و تجدید عهد با مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا امام خامنه‌ای عزیز(مدظله العالی)، وحدت و مقاومت تمدن ساز ملت ایران که وام‌دار حماسه هشت سال دفاع مقدس در جنگ تحمیلی و سپس در صحنه‌های یاری بخشی به جبهه مقاومت اسلامی منطقه است را رمز تداوم پیروزی و سربلندی ایرانیان و از اولویت‌های اجتناب ناپذیر شرایط حاضر توصیف و تاکید کرده است: ملت ایران به جبهه استکبار و در رأس آن شیطان بزرگ آمریکای جنایت کار که برای فرار از مخمصه راهبردی امروز خود درصدد هستند با هر ترفند و حیله‌ای خود را نجات دهند؛ هشدار می‌دهد هرگونه اشتباه و خطای محاسباتی آنان علیه جمهوری اسلامی راه توبه و بازگشت نخواهد داشت و متجاوزین و متعرضین به حریم ایران و ایرانی، سخت مجازات و طومار ننگین آنان درهم پیچیده خواهد شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بارش باران پاییزی در چهارمحال و بختیاری
بسکتبال ایران پنجمین تیم برتر آسیا در انتخابی جام جهانی شد
تداوم بارش باران در خوزستان
تدوین برنامه مدیریت زیست‌بومی تالاب قوپی‌باباعلی
برداشت نخستین محصول گردو ازبزرگترین باغ یکپارچه پسته و گردوی غرب آسیا در منطقه آزاد ماکو
سرنوشت نامعلوم خرس پردیسان
۴۳ درصد از کل گاز تحویلی به شبکه در نیروگاه‌های کشور مصرف شد
بهره برداری از طرح بهسازی و آسفالت هفت روستای بهبهان
حضور دو ورزشکار جیرفتی در مسابقات پرورش اندام و پاور لیفتینگ جهانی روسیه
بارش باران در انتظار همدانی‌ها
توقف لیورپول ، شکست چلسی و فرار آرسنال در صدر
گردهمایی هیئت‌های نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی آذربایجان‌غربی
شوخی پزشکیان با اعتراض در مورد بودجۀ کهگیلویه‌ و بویراحمد
آیین گرامیداشت روز جهانی خاک در جغتای
استمرار استقرار شرایط پایدار جوی در آذربایجان غربی
گزارش سی ان ان، دلیل جدیدی از نسل کشی در غزه
ساخت ۷۷۰۰ طرح در کشور در قالب نهضت توسعه فضا‌های آموزشی
اجرای طرح بهسازی معابر شهر وراوی شهرستان مهر
دادستان به تغییر کاربری غیرقانونی ورزشی به تجاری ورود کند
سپاه پاسداران آماده ارائه تجارب مقابله با تروریسم به اعضای شانگهای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)