• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۳۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸
اجتماعی
به مناسبت سالروز رحلت امام (ره) و قیام ۱۵ خرداد؛

بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس این ایام را یادآور روز‌های سخت شکل‌گیری نهضت امام و عروج ملکوتی آن احیاگر بزرگ اسلام ناب محمدی (ص) و ملت‌های آزادی‌خواه و حق‌طلب به ویژه ملت ایران توصیف کرد.

بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت سالروز رحلت امام (ره) و قیام ۱۵ خردادبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای با گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) و شهدای قیام ۱۵ خرداد، این ایام را یادآور روز‌های سخت شکل‌گیری نهضت امام و عروج ملکوتی آن احیاگر بزرگ اسلام ناب محمدی (ص) و ملت‌های آزادی‌خواه و حق‌طلب به ویژه ملت ایران توصیف کرد.
در ابتدای این بیانیه آمده است: خردادماه در حافظه تاریخی انقلاب اسلامی و ملت ایران با نام پرفروغ حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، پیوند خورده است و چهاردهم و پانزدهم این ماه، طلوع خورشید استقلال و آزادی جمهوری اسلامی از یک سو و غروب آفتاب وجود ظاهری معمار کبیر انقلاب و نظام اسلامی از سوی دیگر، تبلور یافته است.
قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ سرآغاز شکل‌گیری روند هبوط و سقوط نظام ۲ هزار و ۵۰۰ ساله شاهنشاهی و افول سلطه آمریکا و استکبار جهانی در ایران است که ۱۵ سال بعد برغم جنایت‌ها و توطئه‌های بی‌شمار رژیم پلید و سفاک پهلوی به پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷ منجر شد و موجبات وزش نسیم بیداری و نجات تدریجی محرومان و مستضعفان از سلطه شیطانی مستکبران، در فراسوی جغرافیایی کشور را فراهم آورد.
این بیانیه در ادامه، سالگرد ارتحال ملکوتی امام (رحمة الله علیه) را فرصتی برای تبیین ابعاد و زوایای شخصیت و اندیشه‌های تعالی‌بخش آن حضرت به‌ویژه در حوزه دشمن‌شناسی و سازش‌ناپذیری قلمداد و تصریح کرده است: مراجعه به اندیشه‌های معمار کبیر انقلاب اسلامی و به‌ویژه وصایای جاودان آن حضرت، نیاز همیشگی نظام و ملت ایران است و این مقوله به‌ویژه در شرایط کنونی که راهبرد‌ها و سناریو‌های جبهه دشمن به ویژه مثلث شیطانی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی و همراهی ارتجاع عرب علیه انقلاب اسلامی، از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار شده است، اهمیت مضاعفی یافته و ضرورت دارد فراتر از منافع و برداشت‌های جناحی و حزبی مورد همت و دقت همگان قرار گیرد.
این بیانیه خاطرنشان کرده است : با گذشت ۲۹ سال از فقدان جانکاه آن امام عظیم‌الشان و تاریخ‌ساز، به یمن رهبری هوشمندانه و خردمندانه خلف صالح و شایسته‌اش، حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) امروز انقلاب اسلامی در چهلمین سال استقرار و نقش‌آفرینی خود در حوزه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی، با عبور از چالش‌ها، بحران‌ها و فتنه‌های گوناگون طراحی شده در اردوگاه دشمن، پرفروغ‌تر از همیشه تداوم یافته و تشکیل تمدن نوین اسلامی و پیشتازی ملت ایران در این موقعیت تاریخی را کابوس آنان قرار داده است.
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در پایان بیانیه خود ضمن تجدید عهد با آرمان‌های بلند حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) و تاکید بر حفظ مواریث ارجمند آن حضرت از جمله گفتمان «استکبارستیزی و سلطه‌ناپذیری» اصل مترقی «ولایت مطلقه فقیه» و «وحدت کلمه»، وصایای جاودان بنیان‌گذار جمهوری اسلامی را نقشه راه و سند راهبردی و آرمانی انقلاب اسلامی قلمداد و تصریح کرده است: سالگرد ارتحال و پاسداشت یاد و خاطره امام راحل (رحمة الله علیه) در سال جاری که با لیالی قدر، ماه مبارک رمضان و سالروز شهادت امیرالمومنین امام علی (ع)، تلاقی معناداری یافته است، فرصت گران‌سنگی است که با نگاه به دوران زعامت رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) جلوه‌های مدیریت و تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه و مواضع قاطعانه معظم‌له در حوزه‌های مختلف از جمله در عرصه حمایت از مقاومت اسلامی که منجر به عبور سرافرازانه کشورمان از چالش‌ها و تهدیدات فراوان ناشی از شرایط پرآشوب و پرخطر منطقه‌ای شده است را به‌ویژه برای نسل جوان و آینده‌ساز میهن اسلامی بازخوانی و یادآوری کرد و نقشه‌های دشمن برای ایجاد تردید و تزلزل در این عرصه را ابتر و ناکام گذاشت.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)