اعلام برنامه بازی های جهانی تیم ملی بسکتبال+ فیلم
رئیس فدراسیون بسکتبال: برنامه بازی های ایران در مسابقات جام جهانی برای کسب سهمیه المپیک اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رامین احمدی طباطبایی رییس فدراسیون بسکتبال در سمنان گفت : ایران در دور اول این رقابت ها با استرالیا و فیلیپین بازی دارد و در دور برگشت میزبان ژاپن و استرالیا خواهد بود .
وی افزود: این بازی ها مرداد سال آینده پس از پایان مسابقات لیگ سال 98 آغاز می شود و در صورت موفقیت تیم بسکتبال ایران در مسابقات جام جهانی ، سهمیه المپیک را هم کسب خواهد کرد .
رییس فدراسیون بسکتبال همچنین سوم آبان را زمان آغاز بازی های لیگ برتر بسکتبال زنان و مردان اعلام کرد و گفت : در لیگ مردان 11 تیم و در تیم زنان 12 تیم حضور دارند .
حمدی طباطبایی فعالیت بانوان بسکتبالیست کشور را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت : تا دو هفته دیگر بانوان زیر 18 سال به مسابقات قهرمانی آسیا در بنگور هند اعزام خواهند شد و امیدواریم بتوانند از دسته دو به دسته یک صعود کنند
به گفته رییس فدراسیونبسکتبال ، 70 هزار بسکتبالیست کشور بیمه ورزشی دارند و تاکنون چهار هزار نفر برای بازی در لیگ ها ثبت نام کرده اند