پخش زنده
امروز: -
بارندگیهای چند روز گذشته ۲۰منزل مسکونی را تخریب کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ فرماندار سمیرم گفت: بارش باران بیش از 130میلیمتر در شهرستان سمیرم سبب تخریب 20منزل مسکونی، معابر شهری و روستایی، پلها و جاده های ارتباطی و فوت یک جوان 37ساله شده است.
محمدرضا عسگریان افزود:در 48ساعت گذشته در شهرستان سمیرم بیش از 130میلیمتر بارش گزارش شد که با توجه به تدابیری که قبل از بارندگی اتخاذ شده بود، 50منزل مسکونی در بافت های فرسوده قبل و حین بارندگی تخلیه شد.
وی گفت: شش واحد آموزشی در شهر سمیرم برای اسکان خانواده هایی که منازل آنها تخریب شده و یا در معرض تخریب شدن بود مهیا و آماده شده است.
محمدرضا عسگریان افزود: پل ارتباطی ده روستا در بخش پادنای سفلی و اولیا بر اثر طغیان رودخانه ماربر تخریب و اداره راهداری شهرستان در حال مرمت این پل ها و برقراری ارتباط با روستاها هستند.
عسگریان گفت: مانده گان، سیور، قاعدعلی، علی آباد، خفر، کهنگان، ده بزرگ، دنگزلو، قاسم لوتل محمد روستاهایی هستند که در بخش پادنای اولیا و سفلی پل ارتباطی این روستاهها بر روی رودخانه ماربر تخریب شده است.
وی افزود: نیروهای امدادی از جمله هلال احمر در بارش های اخیر به صورت آماده باش بودند و منازل مسکونی که تخریب و یا دچار آبگرفتگی می شد به همت امدادگران تخلیه و امدادرسانی می شد.
مدیر بحران کمیته امداد امام خمینی ره استان هم در بازدید از منازل تخریب شده در شهر سمیرم گفت: افرادی که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی هستند منازل مسکونی جدید برای آنها ساخته می شود.
محمد صادقی افزود: این افراد می توانند با مراجعه به کمیته امداد برای ساخت خانه های جدید، درخواست های خود را ارائه کنند.
شهرستان سمیرم با چهار شهر چهار بخش و 120روستا در فاصله 160کیلومتری جنوب استان اصفهان واقع شده است.