• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۸۳۱۱
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۹
بین الملل » اروپا
عطوان در انتقاد از ادعای اخیر جانسون ضد مسلمانان؛

افکار نژادپرستانه جانسون و ترامپ، تهدید کننده امنیت جهانی

سردبیر رای الیوم: عامل عقب ماندگی جهان اسلام دسیسه های استعمار غرب و نظام های دیکتاتوری و به قدرت رسیدن نژادپرستان در آمریکا و انگلیس است.

افکار نژادپرستانه جانسون و ترامپ، تهدید کننده امنیت و ثبات جهانی
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ؛ سردبیر روزنامه رای الیوم در انتقاد از افکار نژادپرستانه بوریس جانسون و اقتدای وی به دونالد ترامپ نوشت: عامل عقب ماندگی جهان اسلام نه عقاید اسلامی بلکه دسیسه های استعمار غرب و نظام های دیکتاتوری است و به قدرت رسیدن نژادپرستان در آمریکا و انگلیس و برخی کشورهای اروپایی تهدیدی برای امنیت و ثبات این کشورها و همه کشورهاست.
عبد الباری عطوان در ستون ویژه خود در روزنامه التکرونیکی رأی الیوم نوشـت: علت اینکه در ابتدای این مقاله از بوریس جانسون می نویسم این است که او در نژاد پرستی از استاد و معلمش دونالد ترامپ نیز پیشروتر بوده و تهدید کرده است در صورت تصدی مقام نخست وزیری انگلیس، با توجه به مواضع ضد اسلامی وی و رئیس جمهور آمریکا، با همکاری ترامپ ائتلافی علیه مسلمان و اسلام تشکیل خواهد داد.
این دو فرد وجوه اشتراک فراوانی با هم دارند و علاوه بر نژاد پرستی و اسلام ستیزی، بی اطلاعی از تاریخ، انزوا طلبی، تمجید از نژاد سفیدپوست، تهدید به کوچ اجباری مهاجران و بستن مرزها به روی کسانی که از کشورهای جهان سوم به آمریکا و انگلیس پناهنده شده اند، از دیگر خصوصیات مشترک آنهاست.
بوریس جانسون، شهردار سابق لندن و وزیر امور خارجه مستعفی انگلیس، در ستون ویژه خود در روزنامه راست گرای محافظه کار دیلی تلگراف، تنها به تعرض به مسلمانان و توصیف آنان به عنوان دزد بانک و صندوق پست بسنده نکرد و حتی از این هم فراتر رفت. دو روز پیش وی در چاپ جدید کتاب خود درباره امپراتوری رم تحت عنوان "رویای رم" با تکرار اهانت های خود، اسلام را به عنوان عامل عقب ماندگی کشورهای مسلمان از غرب طی چندین قرن گذشته معرفی کرد.
عجیب اینکه جانسون ادعا می کند جد بزرگش ترک عثمانی بوده و به همراه خانواده اش به انگلیس پناهنده شده بود؛ به عبارت دیگر او نیز مثل الگو و اسوه خود یعنی ترامپ، یک مهاجر است. ترامپ در سفر اخیر خود به انگلیس با دخالتی وقیحانه در امور داخلی کشور میزبان، انتخاب جانسون به عنوان رئیس حزب محافظه کار و جایگزین (ترزا می) نخست وزیر این کشور را خواستار شد. وی همچنین به چهار نماینده زن رنگین پوست کنگره گفته بود اگر زندگی در آمریکا را نمی پسندید به کشورتان بازگردید.
جانسون که در دوره وزارت خود در امور خارجه انگلیس به ما ثابت کرد چیزی از امور بین المللی نمی داند، نیاز مبرمی به یادگیری فشرده تاریخ و مسائل مربوط به مسلمانان دارد. او باید بفهمد نقش مسلمانان در پیشرفت علم ریاضی، پزشکی، ستاره شناسی و فلسفه موجب خروج اروپا از دوره تاریکی و جهل شد و در واقع همین علوم عامل پیشرفت اروپا و نهضت علمی (در این قاره) بود.
عامل عقب ماندگی جهان اسلام نه عقاید اسلامی بلکه دسیسه های استعمار غرب، فساد و نظام های دیکتاتوری است که سخن گفتن از آن در این مجال اندک نمی گنجد. به قدرت رسیدن نژادپرستان در آمریکا و انگلیس و برخی کشورهای اروپایی نه تنها امنیت و ثبات این کشورها بلکه همه کشورها را تهدید می کند و همین می طلبد هر چه سریعتر جبهه قدرتمندی در سطح جهان برای مقابله با افکار مسموم و نژادپرستانه آنان تشکیل شود؛ درست مثل همان رویه ای که برای مقابله با احزاب نازی و فاشیسم یعنی احزابی در پیش گرفته شد که با آرای مردمی به قدرت رسیدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)