به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی راشاتودی در گزارشی، اعلام کرد سیاستهای اشتباه آمریکا در صنایع شیمیایی به بحران جدی برای این کشور تبدیل شده است.
رابرت. اف کندی جونیور نویسنده آمریکایی گفت: صنایع شیمیایی سیاستهای خود را به روال معمول دیکته میکند و در تمامی سطوح بر آن تاثیر میگذارد. آنچه در (جزیره) کائوآئی اتفاق میافتاد در واقع نمونهای از آن چیزی است که آنها (صنایع شیمیایی) در دیگر مناطق کشور انجام داده اند و میخواهند آن را در کل جهان اجرا کنند.
دکتر شیوا آیادوری مدیر اجرایی شرکت سایتوسالو گفت: دلیل اینکه ما استانداردهای ایمنی بهتری نداریم وجود تبانی و تضاد در منافع، بین افرادی است که در واقع باید از ایمنی ما حمایت کنند؛ و البته وجود این حقیقت است که این افراد منافع مالی نیز در شرکتهای بزرگ بیوتکنولوژی و دارویی دارند. برای مثال اجازه بدهید به لیندا فیشر (معاون رئیس آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا) اشاره کنیم. وی در آژانس حفاظت از محیط زیست مشغول به کار است، سپس به عنوان مدیر امور دولتی در شرکت شیمیایی-کشاورزی مونسانتو منصوب میشود و اکنون رئیس بخش منابع پایدار شرکت صنایع شیمایی دوپُن است. پس منافع این شخص تنها اطمینان حاصل کردن از پیشرفت شرکت دوپُن نیست بلکه با آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا نیز در ارتباط است و به تمام نقصهایی که در قانون وجود دارد و از طریق آن میتوان مجوزهای ایمنی را دریافت کرد، آگاهی دارد. پس توصیههای لازم را به شرکت خود میکند تا این مجوزها را دریافت کند. تری مدلی یکی دیگر از افرادی است که مثال خوبی در این زمینه است. وی در وزارت کشاورزی آمریکا و در سازمان غذا و داروی این کشور مشغول به کار است. تری مدلی همچنین یکی از مدیران شرکت دوپُن میباشد. این نوع از تبانیها قابل تشخیص است و بسیار خارق العاده است که ساختار قانونی چنین اجازهای را میدهد.
رابرت. اف کندی جونیور نویسنده آمریکایی گفت: این شرکتها در واقع تشکیلات اقتصادی فاسدی هستند و تنها با فاسد کردن جریان سیاسی (کشور ما) میتوانند بدون هیچ برخوردی به کارهای شان ادامه دهند.
پل آچیتوف وکیل آمریکایی گفت: در هاوایی تعداد زیادی از موجودات وجود دارند که در معرض خطر هستند؛ بنابراین در چنین محیطی توجه دقیقتر به (این موجودات) بسیار مهم است، اما (مقام های) ایالت هاوایی هیچ توجهی به این موضوع ندارند.
فرن روزن استیل دانشمند محیط زیست گفت: پای آینده هاوایی در میان است. زمانی که منافع را به مردم ترجیح دهیم همه چیز به خطر میافتد. محیط زیست ما، راه امرار معاش مان، آینده ما، فرزندانمان و سلامتی شان، ... همه و همه شرایط پرفشاری را تجربه میکنند.
دکتر شیوا آیادوری مدیر اجرایی شرکت سایتوسالو گفت: زمانی که به روند تاریخ بشریت نگاه میکنیم، این جنبشهای مردمی بوده اند که دنیا را تغییر داده است، نه حزب دموکرات، نه حزب جمهوریخواه، نه حزب کارگر و نه هیچ حزب دیگری. زمانی که مردم تشخیص داده اند که آنها هستند که میتوانند دنیا را تغییر دهند (شرایط تغییر کرده است).