• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۳۱۱۵
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
بین الملل » تحلیلی

مرحله جدیدی روابط امارات و رژیم صهیونیستی

روابط امارات با رژیم صهیونیستی با انتشار مقاله‌ای از وزیر خارجه امارات وارد مرحله تازه‌ای شده است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از العالم، تبادل پیام‌های محبت آمیز میان نخست وزیر رژیم صهیونیستی و وزیر امور خارجه امارات، با انتشار مقاله‌ای از عبدالله بن زاید، وارد مرحله تازه‌ای شد.

در مقاله بن زاید آمده است اصلاح اسلام از مسیر عادی سازی روابط با تل آویو، با هدف مقابله با ایران، امکان پذیر است.
حسین الموسوی گزاشگر العالم در گزارشی با اشاره به این موضوع تأکید کرد روزگاری تلاش‌ها برای بهبود روابط کشور‌های عربی با رژیم اشغالگر به دلیل نگرانی از خشم مردم، غیر علنی بود، اما این روز‌ها این تلاش‌ها علنی و حتی گاه به موضوع قابل توجه در محافل عربی تبدیل شده است.
در تازه‌ترین دور از تلاش‌ها برای عادی سازی روابط، پیام‌های محبت آمیزی میان مقامات رژیم اشغالگر و مقامات عربی رد و بدل می‌شود. این بار مقامی اماراتی با ورود به این بخش، با پاسخ محبت آمیز مقامات اسرائیلی مواجه و هم زمان عربستان نیز در این وادی وارد شد.
عبدالله بن زاید وزیر امور خارجه امارات، معتقد است اصلاح اسلام در عادی سازی روابط با اشغالگران نهفته است. او در مقاله‌ای با عنوان (اصلاح اسلام، ائتلاف عربی- اسرائیلی در خاورمیانه شکل می‌گیرد) که در پایگاه اینترنتی اسپکتیتر (Spectator) منتشر شد، کشور‌های عربی و رژیم اشغالگر را در مسیر وحدت و همدلی دانست. در این مقاله به نقل از یکی از حاکمان عرب، آمده است، در مأموریت مشترک علیه اهداف ایران، چه کسی با ما همراه است؟
طرح عادی سازی بن زاید به سرعت با استقبال بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قرار گرفت، نتانیاهو با بازنشر ئوئیت وزیر اماراتی، از نزدیک شدن اعراب و اسرائیل استقبال کرد و این روند را فرصتی برای تحقق عادی سازی روابط و استقرار صلح خواند.
ورود عربستان در میدان تبادل پیام‌های محبت آمیز میان امارات و رژیم اشغالگر، نیز با یادداشت محمد سعود علنی شد، محمد سعود در توئیتی نوشت، مردم عربستان بر اساس آنچه که مقامات این کشور وعده داده اند خواستار صلح با اسرائیلی‌ها هستند.
محمد سعود در پاسخ به اظهارات نتانیاهو اعلام کرد، بسیار جالب است که شاهد شواهد و علائم صلح میان کشور‌های شورای همکاری خلیج (فارس) و اسرائیل باشیم.
مبادله پیام‌های محبت آمیز میان کشور‌های عربی و اسرائیل قدمتی چندین ماهه دارد، هم زمان در این دوران، مقاماتی از رژیم اشغالگر دیدار‌هایی از کشور‌های عربی داشته اند و همکاری‌هایی هم میان دو طرف در ابعاد مختلف وجود داشته است تا جایی که خلف الحبتور، بازرگان اماراتی در گفتگو با نشریه آمی (Ami) , وابسته به یهودیان آمریکا، اظهار داشت مقاومت فلسطین به دلیل کشتار اسرائیلی ها، گروه‌های تروریستی به شمار می‌آیند.
او در این گفتگو اظهار داشت ایران تهدیدی برای اسرائیل و کشور‌های شورای همکاری خلیج (فارس) است.
علاوه بر این موارد برخی منابع فاش کردند یک هیئت عالی رتبه اسرائیلی برای مشارکت در کنفرانس بین المللی مبارزه با فساد، راهی امارات شده است.
تمامی این اتفاقات از مواردی است که بسیاری از کارشناسان آن را تلاش برای سازش و نتیجه نفوذ گسترده اسرائیل در محافل سیاسی و اجتماعی عربی دانسته اند. روند تلاش‌ها برای نزدیک شدن اسرائیل و کشور‌های عربی به جایی رسیده که نتانیاهو در تعبیر آن گفته است، این تحول در تاریخ اسرائیل، حتی با لحاظ کردن دورانی که تل آویو با برخی پایتخت‌های عربی پیمان نامه سازش امضاء می‌کرد، بی سابقه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)