• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۷۱۳۴
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۰
بین الملل » تحلیلی
وال استریت ژورنال

افزوده شدن هفت کشور به فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا

ترامپ شهروندان چند کشور دیگر را به فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا اضافه می کند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز، نشریه وال استریت ژورنال اعلام کرد، کشور‌های بلاروس، اریتره، قرقیزستان، میانمار، نیجریه، سودان و تانزانیا به فهرست کشور‌هایی که شهروندان شان حق سفر به آمریکا را ندارند اضافه خواهند شد.

 دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه ای با وال استریت ژورنال در حاشیه اجلاس مجمع جهانی اقتصاد در داووس تایید کرد،برنامه ریزی می کند تا کشورهای بیشتری را به فهرست ممنوعیت سفری اش اضافه کند، فهرستی که انتظار می رود اواخر این ماه از سوی دولت آمریکا منتشر شود. وی مشخص نکرد که کدام کشورها به این فهرست اضافه خواهند شد.

پولیتیکو: ترامپ در نظر دارد چند کشور دیگر را به فرمان منع سفر به آمریکا اضافه کند
نشریه پولتیکو نوشت: دولت آمریکا وضعیت هفت کشور دیگر را برای اضافه شدن به فهرست فرمان ممنوعیت مهاجرتی جدید بررسی می‌کند، موضوعی که به دلیل هدف قرار دادن کشور‌های با اکثریت مسلمان باعث نارضایتی شده است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ممکن است فرمان بحث برانگیزش در ممنوعیت مسافرتی شهروندان برخی کشور‌ها به آمریکا را گسترش دهد، انتظار می‌رود این موضوع در اعلامیه‌ روز دوشنبه و در سومین سالگرد این فرمان منتشر شود.
طبق گفته دو شخص آگاه از این موضوع، فهرست این کشور‌ها هنوز نهایی نشده و ممکن است تغییر کند، اما کشور‌های تحت بررسی برای ورود به فهرست ممنوعیت مسافرتی شامل بلاروس، میانمار، اریتره، قرقیزستان، نیجریه، سودان و تانزانیا می‌شود. پیش نویس این فرمان که از سوی دولت ترامپ بررسی می‌شود، باعث ممنوعیت‌های مهاجرتی برای شهروندان این هفت کشور خواهد شد، اما لزوما باعث ممنوعیت ورود تمامی شهروندان این کشور‌ها به آمریکا نمی‌شود.
با این وجود، هرگونه اجرای ممنوعیت احتمالا باعث ایجاد تنش با کشور‌های مربوطه می‌شود، برخی از این کشور در مسائلی مانند مبارزه با تروریسم به آمریکا کمک می‌کنند، و همچنین واشنگتن سعی می‌کند تا برخی از آن‌ها را به دلایل استراتژیک به خود نزدیک کند.
ترامپ روز سه شنبه در حاشیه حضورش در نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس در مصاحبه‌ای اعلام کرد، در تلاش است تا کشور‌های بیشتری را به فهرست ممنوعیت مسافرتی اضافه کند، وی از نام بردن کشور‌های جدید خودداری کرد.
هوگان گیدلی، سخنگوی کاخ سفید از تایید هرگونه جزئیات درباره برنامه‌های گسترش فرمان ممنوعیت مسافرتی به آمریکا خودداری کرد، اما در بیانیه‌ای از آن دفاع کرد. وی گفت: «فرمان ممنوعیت مسافرتی در محافظت از کشورمان و افزایش مبانی اولیه امنیتی در سراسر دنیا عمیقا موفقیت آمیز بوده است. گرچه در حال حاضر اعلامیه جدیدی وجود ندارد، اما عقل سلیم و امنیت ملی هر دو این موضوع را دیکته می‌کنند که اگر کشوری می‌خواهد در برنامه‌های مهاجرتی آمریکا به طور کامل شرکت کند، آن‌ها باید با تمامی اقدامات امنیتی و ضد تروریستی مطابقت یابند، چراکه ما نمی‌خواهیم تروریسم یا هر تهدید امنیت ملی دیگری را به داخل آمریکا وارد کنیم.»
ترامپ در تاریخ ۲۷ ژانویه سال ۲۰۱۷ و تنها یک هفته پس از آغاز ریاست جمهوری اش دستور ممنوعیت مسافرتی را به امضا رساند. این دستور در ابتدا از صدور روادید برای شهروندان هفت کشور با اکثریت مسلمان جلوگیری کرد، اما در ادامه با ایجاد چالش‌های مختلف، دچار تغییر شد.
دادگاه عالی آمریکا در نهایت، با عملی شدن این فرمان موافقت کرد. این فرمان ورود برخی شهروندان کشور‌های ایران، لیبی، سومالی، سوریه و یمن را در کنار ونزوئلا و کره شمالی ممنوع می‌کند. کشور چاد از لیست اولیه خارج شد. کشور‌های مورد بررسی برای ورود به این فهرست شامل کشور‌هایی می‌شود که یا روابط قوی با آمریکا دارند یا آمریکا برای نزدیک شدن به آن‌ها تلاش می‌کند.
به طور مثال، نیجریه متحد آمریکا محسوب می‌شود و جامعه مهاجران نیجریه ایی بزرگی در آمریکا وجود دارد. طبق گزارش نیویورک تایمز، ترامپ یکبار اعلام کرده بود، اگر مردم نیجریه به آمریکا بیایند، آن‌ها دیگر «به کلبه هایشان در آفریقا بر نمی‌گردند».

 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)