پخش زنده
امروز: -
یک شرکت دانش بنیان در پارک فناوری پردیس نخستین بار موفق به طراحی و ساخت دستگاه روبوتیک اچینگ ایمپلنت دندان شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرعامل شرکت پارس نهند گفت: این دستگاه به صورت کاملا اتوماتیک و قطعات ایمپلنت تراشکاری شده را در در هفت ایستگاه کاری و در دو مرحله با استفاده از اسید هیدرو فلوئوریدریک و اسید کلریدریک اچینگ نموده و در هر مرحله برای رفتن به مرحله دیگر با محلول قلیایی خنثی سازی و با آب مقطر شستشوی می کند.
نیلچیانی افزود: مرحله اچینگ دوم به صورت کاملا ابتکاری در محیط اولتراسونیک انجام می پذیرد که از نوآوری های این صنعت در دنیا است.
وی گفت: سیستم کاملا اتوماتیک بوده و توسط مانیتور ده اینچ لمسی و پی ال سی زیمنس ،در سه سطح دسترسی قابل برنامه ریزی و کنترل است و بدنه دستگاه ترکیبی از استنلس استیل ضد اسید و ورق پلی پروپیلن می باشد که به روشهای نو آورانه ای با هم ترکیب شده است.
نیلچیانی افزود: محیط کار دستگاه کاملا بسته بوده و توسط سیستم فن ساید چنل هوای آلوده و بخارات اسیدی مکیده شده و از یک تانک خنثی ساز عبور کرده و بخارات اسیدی آن کاملا خنثی شده و به محیط زیست آسیب نمی رساند .
وی درباره اهمیت ایجاد تخلخل در بدنه ایمپلنتها گفت: ایجاد تخلخل در بدنه ایمپلنتها کمک میکند که بافت لثه وارد این فضاها در ایمپلنت شود و از خروج ایمپلنت از بافت لثه جلوگیری کند.
صابری رئیس پارک سلامت پارک فناوری پردیس نیز در این باره گفت: این دستگاه در نوع خود در ایران و جهان بینظیر است و تولیدی که شده است در مدت 8 ماه طراحی و زمان برده است.
در مراسم رونمایی از این دستگاه سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و «مهدی صفاری نیا» رئیس پارک فناوری پردیس،
حضور داشتند.