قرار است 15 کارگاه ابریشم کشی خانگی در گیلان راه اندازی شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران گفت : با توجه به ارزش افزوده بالای ابریشم بعد از زعفران و خاویار ، باید با راه اندازی کارگاه های نخ کشی خانگی بر روی این صنعت سرمایه گذاری کرد.
عدیل سروری با بیان اینکه پارسال 5 کارگاه ابریشم کشی خانگی در گیلان راه اندازی شد افزود : امسال نیز 15 کارگاه ابریشم کشی خانگی در استان راه اندازی می شود و برای هر کارگاه ، 200 میلیون تومان سرمایه در گردش ثابت در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد : سال 80 تعرفه تعرفهواردات نخ ابریشم 200 درصد بود که با کاهش آن به ده درصد ، آسیب شدیدی به صنعت ابریشم و نوغانداری کشوروارد آمد.
رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور با بیان اینکه برای ارتقا صنعت سودآور نوغان باید مشکلات این صنعت را بادقت و بخوبی برطرف کرد ، گفت : خام فروشی یکی از معضلات صنعت نوغانداری است که نتیجه بی توجهی در تولید کالاهایی نظیر فرش و تابلو فرش از نخ های با کیفیت ایرانی است.
عدیل سروری ، اشتغالزایی و ارزش افزوده بالا را از مزایای صنعت ابریشم اعلام کرد و افزود : با افزایش تعرفه واردات نخ ابریشم می توان کمک بزرگی به صنعت نوغانداری کرد.
وی با اشاره به تولید خوب کارخانه ابریشم کشی شرق گیلان ، اضافه کرد : پارسال ، کارخانه ابریشم کشی لنگرود پیله های تر خراسان شمالی را نخ ریسی کرد و امسال نیز پیله تر مورد نیاز خود را خریداری کردند که امیدواریم با افزایش تولید ، کارخانه های ابریشم کشی پررونق شود.
رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور با بیان اینکه فعالیت نوغانداران و کارخانه های ابریشم کشی باید اقتصادی شود ، گفت : با برقرار کردن بیمه نوغانداران ، پرداخت تسهیلات کم بهره ، تامین منابع بانکی ، افزایش تعرفه واردات و ایجاد صندوق های حمایتی می توان به رونق صنعت نوغانداری کمک بسزایی کرد.
فکر می کردم اقای سروری زرنگ است .
ارزش افزوده پیله کجا بود .
بروید به کار تولید پیله بپردازید که برای ان حقوق می گیرید .
هر چند نسل جدید دیگر اینکارها را نخواهند کرد .
ارزش افزوده پیله کجا بود .
بروید به کار تولید پیله بپردازید که برای ان حقوق می گیرید .
هر چند نسل جدید دیگر اینکارها را نخواهند کرد .