آغاز برداشت لوبیای کشاورزی در گیلان
برداشت لوبیای کشاورزی بهاره پاچ باقلا در بیش از 4 هزار هکتار از زمین کشاورزی گیلان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت : ب
رداشت لوبیای کشاورزی موسوم به پاچ باقلا در 4 هزار و 700 هکتار از زمین کشاورزی استان
آغاز شد.
- علی درجانی افزود : پیش بینی می شود امسال ، حدود 19 هزار تن پیله تر لوبیای کشاورزی به ارزش 150 میلیارد تومان برداشت شود.
- وی با بیان اینکه پاچ باقلا فقط در گیلان کشت و تولید می شود گفت : این گونه لوبیا هر ساله در 2 نوبت ، در فصل بهار و در پاییز در 12 هزار هکتار از شالیزارهای استان کاشته می شود.
- رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود : به دلیل همزیستی پاچ باقلا با باکتری ریزوبیوم ، کشت این لوبیا نقش مهمی در تامین پروتئین گیاهی ، اصلاح و تثبیت ازت خاک دارد.
15هزار خانوار در گیلان در مزارع خود پاچ باقلا می کارند.
رشت ، تالش و آستانه اشرفیه از مناطق عمده تولید لوبیا کشاورزی موسوم به پاچ باقلا در گیلان است.
با پاچ باقلا خورشت باقلا قاتق تهیه می شود که یکی از غذاهای محلی معروف گیلان است.