• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۶۵۹۷
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹
قم » اجتماعی

ممنوعیت برگزاری مراسم عزا، عروسی و جشن در قم

ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم در جلسه امروز خود، برگزاری هرگونه مراسم و تجمع در تالارها، اماکن و منازل را ممنوع اعلام کرد.

ممنوعیت برگزاری مراسم عزا، عروسی و جشن در قمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، بهرام سرمست، استاندار در جلسه امروز ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان، گفت: برگزاری هرگونه مراسم و تجمع در تالارها، اماکن و حتی منازل ممنوع است.
سرمست با اشاره به گزارش‌های دانشگاه علوم پزشکی در روند شیوع کرونا در استان، گفت: طبق این گزارش‌ها برگزاری مراسم‌های جشن، عروسی و ترحیم در چند هفته اخیر یکی از دلایل عمده شیوع کروناست و به همین دلیل دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و اصناف با افرادی که این مصوبه را اجرا نکنند، برخورد خواهند کرد.
استاندار با اشاره به برخی از پیش بینی‌ها برای وخیم‌تر شدن شیوع کرونا در استان گفت: اتخاذ چنین تصمیم‌هایی برای متوقف کردن شیوع بیماری و جلوگیری از قرمز شدن وضعیت استان و حفظ سلامت شهروندان است.
سرمست گفت: بعد از تعطیلات عید فطر و بازگشایی تدریجی اصناف و اماکن، حساسیت‌های عمومی نسبت به این بیماری فروکش کرد، در حالی که اساسا این بیماری قابل پیش بینی نیست و دائما در حال تغییر رفتار و جهش است.
وی به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص الزام استفاده از ماسک در مراکز تجمع و مکان‌های سرپوشیده اشاره کرد و گفت: برای تامین ماسک مورد نیاز شهروندان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار باید با همکاری واحد‌های تولیدی، صنفی و صنعتی جدید اهتمام بیشتری به خرج دهد تا نهایتا هفته آینده، حجم ماسک‌های تولیدی استان را به ۲۵۰ هزار عدد ماسک در روز برساند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هم در این جلسه گفت: در حال حاضر ۵۰ درصد از کسانی که تست کرونا می‌دهند، مبتلا به این ویروس هستند.
دکتر قدیر با اشاره به اینکه روز گذشته از ۱۰۰ تست کرونا از بیماران مبتلا یا مشکوک ۵۰ نفر کرونا مثبت بودند، افزود: در ماه قبل تنها تست ۱۵ درصد از کسانی که تست کرونا می‌دادند مثبت می‌شد.
وی به جهش ویروس کرونا در هفته‌های اخیر اشاره کرد و گفت: میزان سرایت این بیماری ۳ تا ۹ ماه برابر افزایش داشته و بسیاری از مبتلایان به کرونا به شکل دسته جمعی مبتلا شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استفاده از ماسک، شستن دست‌ها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی را تنها راه شکست این بیماری عنوان کرد و گفت: درحال حاضر مشاهده افزایش ۴ برابری این بیماری بین افراد غیربومی استان، مسافران و کسانی هستیم که در چند هفته اخیر به خارج از استان سفر کرده اند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار نیز در این جلسه از توزیع روزانه ۱۰۰ هزار عدد ماسک در داروخانه‌های استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۴ واحد صنفی و صنعتی تولید ماسک در استان فعال هستند و روزانه ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار عدد ماسک تولید می‌کنند.
غضنفری تامین مواد اولیه را اصلی‌ترین مشکل در تولید ماسک مورد نیاز استان دانست و افزود: تنها ۲ کارخانه در کشور برای تهیه مواد اولیه‌ی لازم برای تولید ماسک وجود دارد که این موضوع باعث محدودیت‌های زیادی می‌شود.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۵۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نایین
گلایه از امکانات شهری مهستان استان البرز
یادواره‌ای به یاد شهدای اقتدار وطن
عملیاتی شدن عبور ترانزیتی تحت پوشش «کارنه تیر»
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
جشنواره‌ای به رنگ زیتون
تغییر ساعت دیدار تراکتور – استقلال خوزستان
هفته چهارم لیگ برتر والیبال؛ شهدابی‌ها در صدر ماندند
حفاظت از خاک برای نفس زمین
روایتی از توانمندی یک هنرمند دارای معلولیت
برگزاری دوره آموزشی برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم
تجارت ایران و ترکیه از ۴.۵ میلیارد دلار گذشت
برگزاری جشنواره موسیقی بیت و حیران در سردشت
افتتاح واحد‌های مسکونی کمیته امداد در سجاس
انتقاد از نبود خدمات برخط برای مشترکین مخابرات
متروک ماندن ورزشگاه تنیس و پدل شهرقدس
ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
اجرای ۶۰ درصد از قانون حمایت از معلولین در استان قزوین
مشاهده چهار پلنگ ایرانی در یک قاب در سوادکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
سقف کیفری مهریه مشخص شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)