کمک ۵۰ هزار دلاری کمیته ملی المپیک برای تجهیز مدارس مناطق زلزله زده
استاندار کرمانشاه از کمک ۵۰ هزار دلاری کمیته ملی المپیک برای تکمیل تجهیزات ۵۰ مدرسه در مناطق زلزله زده استان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در نشست شورای آموزش و پرورش استان اظهار
داشت: هرچند شیوع بیماری کرونا سبب تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی شد، اما فرصتی برای بهره گیری از شیوههای نوین آموزش را نیز فراهم آورد و تلاش خانواده آموزش و پرورش استان در این عرصه شایسته تقدیر است.
وی افزود: بر اساس ارزیابی صورت گرفته سطح کیفی آموزش نیز مطلوب گزارش شده و امروز باید برای شروع سال تحصیلی جدید با وجود کرونا برنامه ریزی کنیم، زیرا رفتار کرونا مشخص نیست، اما ما میتوانیم با اقدامات پیشگیرانه از انتقال بیماری جلوگیری کنیم.
استاندار کرمانشاه با اشاره به تفاوت شرایط بازگشایی امسال مدارس نسبت به سالهای گذشته، گفت: سیستم آموزش و پرورش پایه توسعه کشور است و همه دستگاههای اجرایی باید کمک کنند که مشکلات پیش روی آموزش در شرایط کرونا حل شود.
بازوند تصریح کرد: با مشارکت خیرین، نهادهای انقلابی و جهادی و همراهی مردم مشکل دسترسی دانشآموزان تحت پوشش نهادهای حمایتی به ابزار آموزشی الکترونیکی را حل خواهیم کرد تا امکان بهره مندی همه افراد جامعه از خدمات آموزشی فراهم گردد.
وی همچنین از گزارش امیدوار کنندی ساخت و ساز مدارس و افزایش سرانه فضاهای آموزشی در استان ابراز رضایت کرد و گفت: پس از وقوع زلزله ۷.۳ ریشتری آبان ۹۶ و با گذشت ۹۰۰ روز از این حادثه با کمک خیرین و اعتبارات دولتی ۹۰۰ کلاس درس تا خرداد ماه امسال احداث، تکمیل و تجهیز شده است.
استاندار کرمانشاه افزود: در سفر رییس کمیته ملی المپیک به استان در دهه فجر سال گذشته، درخواستی برای کمک به تجهیز مدارس مناطق زلزله ارائه دادیم که خوشبختانه مورد موافقت قرار گرفت و با پیگیری دکتر صالحی امیری از طریق کمیته جهانی المپیک ۵۰ هزار دلار برای تکمیل تجهیزات ۵۰ مدرسه در مناطق زلزله زده در نظر گرفته شده است.
برای آغاز سال تحصیلی جدید آمادگی کامل داریم
در ادامه این نشست مجید یزدانپناه مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز با تشریح بخشی از اقدامات انجام شده در حوزه آموزش و پرورش، گفت: با توجه به وضعیت متفاوت امسال برای رویارویی با هر شرایطی تمهیدات لازم اندیشیده شده و جهت آغاز سال تحصیلی جدید در استان بر اساس تصمیمات ستاد ملی کرونا آمادگی کامل داریم.
وی افزود: اگر ۱۵ شهریور وضعیت استان از حیث شیوع کرونا قرمز باشد، آموزش دانشآموزان از طریق شبکه شاد، صدا و سیمای استانی، توزیع خودآموزها و ... انجام خواهد گرفت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اظهار داشت: در صورت قرار داشتن استان در وضعیت زرد دانشآموزان یک روز در میان در مدارس حضور خواهند داشت و پنجشنبهها هم تعطیل خواهند بود.
یزدان پناه تصریح کرد: در صورتی هم که هنگام آغاز سال تحصیلی جدید استان از نظر شیوع کرونا در وضعیت سفید قرار داشته باشد، مدارس طبق روال عادی بازگشایی خواهند شد.
وی با بیان اینکه در جریان زلزله ۷.۳ ریشتری کرمانشاه در سال ۱۳۹۶ تعداد ۷۸ مدرسه در استان تخریب و غیرقابل استفاده شد، گفت: در پی تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تلاش برای تبدیل تهدید زلزله به فرصت، اقدامات خوبی در حوزه ساخت مدرسه انجام شد و با همراهی خیرین توانستیم تفاهمنامه ساخت ۲۳۰ مدرسه در استان منعقد کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: پس از زلزله خیرین ۱۲۵ میلیارد تومان کمک در حوزه ساخت مدرسه در استان متقبل شدند که با احتساب اعتبارات دولتی در مجموع ۲۶۳ میلیارد تومان در حوزه ساخت و ساز مدرسه در استان کرمانشاه هزینه شد.
یزدان پناه افزود: در جریان بازسازیهای بعد از زلزله سرانه فضای آموزشی استان کرمانشاه از ۶.۵ مترمربع به ۷.۲مترمربع رسید، در حالی که سرانه استاندارد آموزشی کشور هشت مترمربع است و این یعنی در حال نزدیک شدن به استانداردها هستیم.