• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۱۰۰۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۷
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
دارابی در یادداشتی به مناسبت روز ملی صدا وسیما

نهم مرداد، فصل نوینی برای صدا و سیما

معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما در یادداشتی، نهم مرداد، روز ملی صدا و سیما را فصل نوینی در فعالیت‌های رسانه ملی توصیف کرد.

نهم مرداد، فصل نوینی برای صدا و سیمابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما، دکتر علی دارابی در یادداشتی به مناسبت نهم مرداد روز ملی صدا و سیما و بازدید تاریخی رهبر معظم انقلاب از رسانه ملی خاطرنشان کرد: صدا و سیما به مثابه زبان گویای مردمی که ملیت، مهمترین نقطه اشتراک و وحدت آنهاست، نقش مهمی در تعاملات اجتماعی، سیاسی و به ویژه فرهنگی دارد و می‌تواند به عنوان پایه و اساس شکل‌گیری تمدنی فراگیر از همه اقوام و خرده‌فرهنگ‌های ساکن در اجتماعات انسانی همچون یک کشور، به بازیگری مهم تبدیل شود.
وی با بیان اینکه نهم مرداد سال ۱۳۷۵ فصل نوینی در فعالیت‌های سازمان صدا و سیما به شمار می‌آید تصریح کرد: نقطه عطفی در مجموعه خانواده رسانه ملی که همراه بود با بازدید تاریخی رهبر معظم انقلاب از بخش‌های مختلف فنی و تولیدی سازمان، بازدیدی ۱۳ ساعته و بی سابقه؛ ایشان در آن روز رهنمود‌های روشنی برای ارتقاء کاری سازمان صدا و سیما بیان فرمودند و در اجتماع مدیران و کارکنان رسانه ملی، ضمن اعلام رضایت از روند کلی حرکت این سازمان، از فعالیت‏های انجام شده، طی سال‏های اخیر به عنوان تلاش جهادگرانه، قوی، منسجم، متکی به اصول و دارای اهداف خوب و روشن یاد کردند و تداوم این تلاش‏ها را برای نیل به سطحی مطلوب و در حد انتظار از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ضروری دانستند.
دکتر دارابی در ادامه به گستردگی تاثیرگذاری برنامه‌های رسانه ملی اشاره کرده و آورده است: حقیقت امر آن است که سازمان صداوسیما تصویرگر نظام جمهوری اسلامی و همچنین فراگیرترین و بزرگترین رسانه کشور، سهم مهمی در تامین خوراک فکری و فرهنگی دولتمردان و مردم دارد و از دیگر سو ابزاری سودمند، توانا و تاثیرگذار در جریان‌سازی‌های اجتماعی به شمار می‌رود به همین دلیل آسیب‌شناسی مجموعه اقدامات این سازمان، نقشی حیاتی در پیشبرد اهداف پیش رو داشته و حرکت فزاینده و رو به جلوی رسانه ملی را با شتاب بیشتری همراه می‌کند.
استاد دانشگاه صدا و سیما در بخش دیگری از این یادداشت به یکی از مهمترین این موارد یعنی تربیت نیروی انسانی، گام به گام با دیگر فعالیت‌ها اشاره و خاطرنشان کرده است: این روند توقف‌ناپذیر است و، چون صدا و سیما نه برای دیروز و امروز و فردا بلکه برای همه فردا‌ها و نسل‌های آینده هم هست، نیازی که با تاسیس و توسعه دانشگاه صدا و سیما پاسخی در خور داده شده است.
آینده‌پژوهی دیگر اصل اساسی در بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی رسانه ملی است که دکتر دارابی به آن پرداخته و آورده است: در کتاب «آینده‌پژوهی انقلاب اسلامی، بیم‌ها و امیدها» فصلی را به این امر اختصاص داده‌ام و ۱۸ مورد عوامل درون سازمانی و ۱۲ مورد از عوامل برون سازمانی را که تهدید شمرده می‌شوند گردآوری کرده‌ام، بدون شک در طی این سال‌ها سازمان صدا و سیما دستاورد‌ها و موفقیت‌های بسیار زیادی را بدست آورده است. روز صدا و سیما را به همه همکاران پر تلاش و خستگی‌ناپذیرم در تمامی بخش‌ها بخصوص معاونت امور استان‌ها تبریک می‌گویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام جزئیات ثبت نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی
تقابل تیم‌های ملوان و فجر سپاسی در بندرانزلی
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در چهار استان
پیشرفت ۸۵ درصدی محور بجنورد - جنگل گلستان 
رئیس جدید اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان بم معرفی شد
جدال مدعیان پوشیدن پیراهن تیم ملی کاراته
مدیریت ناترازی انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است
سرپرست اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان ریگان معرفی شد
­معرفی برترین‌ها و دعوت شدگان به مرحله بعد انتخابی تیم ملی کاراته
ابتکار تهران برای همگرایی
آماده باش ستاد بحران منوجان در پی هشدار هواشناسی
نجات محکوم به قصاص در بجنورد با گذشت اولیا دم
زنجانی ها مراقب یخ زدگی کنتورهای آب باشند
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
فعالیت متناوب سامانه بارشی در چهارمحال و بختیاری
جشن آغاز زندگی مشترک ۲۰۰ زوج دانشجو در دانشگاه زنجان
تشییع پیکر پدر شهید در روستای مار
نمایشگاه‌های هنر‌های تجسمی و صنایع‌دستی در دومین هفته فرهنگی شازند
خبر‌هایی از تقویت تیم های مددکاری اورژانس اجتماعی در گرمسار
اتصال جاده جاجرم– میامی به سمنان اولویت اصلی حوزه راه استان است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)