• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۵۴۹۵
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۳
ورزشی » فوتبال و فوتسال
نیمه نهایی جام حذفی؛

عبور فرهاد از یحیی در ضیافت پنالتی

دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس در نیمه نهایی جام حذفی فوتبال با برتری استقلال در ضربات پنالتی به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دومین دیدار نیمه نهایی جام حذفی بین تیم‌های استقلال و پرسپولیس از ساعت ۱۹ عصر امروز در ورزشگاه آزادی تهران آغاز شد.

 تساوی در وقت قانونی 
در این دیدار آبی پوشان تهرانی با گل زودهنگام مهدی قایدی در دقیقه چهارم مسابقه پیش افتادند و با وجود حملات دو تیم در این نیمه استقلالی‌ها پیروز به رختکن رفتند.
در نیمه دوم بشار رسن هافبک عراقی پرسپولیس خیلی زود و در دقیقه ۴۹ گل مساوی را زد.
در حالیکه حملات نیمه کاره دو تیم تا اواخر مسابقه راهی برای گلزنی دو تیم را باز نکرد، علی علیپور در دقیقه ۸۸ گل دوم پرسپولیس را زد، اما محمد دانشگر با یک ضربه سر در وقت اضافه بازی (۳+۹۰) را به تساوی کشاند تا این مسابقه جذاب در وقت قانونی با تساوی ۲ به ۲ به پایان برسد و برای تعیین دیگر فینالیست جام، بازی وارد وقت‌های اضافه شد.

 ضیافت پنالتی در آزادی 
در وقت اضافه نخست حملات دو تیم به جایی نرسید تا بازی در وقت اضافه دوم پیگیری شود. در این نیمه هم بازی با همان نتیجه دنبال شد تا ضربات پنالتی تعیین کننده تیم برتر شود.
برای استقلال دیاباته، غفوری، میلیچ و مطهری، برای پرسپولیس هم عالیشاه گلزنی کرد و نوراللهی و اوساگونا هم ضربات پنالتی خود را از دست دادند تا در پایان استقلال با نتیجه ۶ بر سه به برتری برسد و راهی مسابقه فینال شود.
آبی پوشان در این مسابقه با ترکیب سیدحسین حسینی، هرویه میلیچ، علی کریمی، فرشید اسماعیلی (فرشید باقری)، عارف غلامی، مسعود ریگی، شیخ دیاباته، محمد دانشگر، وریا غفوری، آرش رضاوند (ارسلان مطهری) و مهدی قایدی به میدان رفتند و در مقابل سرخ پوشان هم با ترکیب بوژیدار رادوشویچ، سیدجلال حسین، شجاع خلیل زاده، محمدحسین کنعانی، مهدی شیری (کمال کامیابی نیا)، احمد نوراللهی، بشار رسن (مهدی عبدی)، سیامک نعمتی، مهدی ترابی، وحید امیری و علی علیپور (امید عالیشاه) به مصاف استقلال رفتند.
همچنین دراگان اسکوچیچ سرمربی کروات تیم ملی از نزدیک تماشاگر این مسابقه بود.
در دیگر بازی این مرحله دیروز تراکتور یک بر صفر از سد نفت مسجد سلیمان گذشت و فینالیست جام حذفی شد.
مسابقه نهایی جام حذفی۱۳ شهریور در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد برگزار می‌شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 قایدی: فکر می کردم که گل بزنم و مطمئن بودم گل می زنم 
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: مطمئن بودم که مقابل پرسپولیس می توانم گلزنی کنم و از این موضوع بسیار خوشحالم.
مهدی قایدی بعد از بازی تیم های استقلال و پرسپولیس گفت: از این که توانستم مقابل پرسپولیس گلزنی کنم بسیار خوشحالم و این برد را به هواداران تقدیم می کنم.
وی افزود: ما برتر از پرسپولیس بودیم و از ابتدا هم برای برد به زمین آمده بودیم و خود پرسپولیسی ها هم می دانند ما شایسته این پیروزی بودیم.

 خلیل زاده: ما برتر از استقلال بودیم 
بازیکن پرسپولیس گفت: با اینکه بازی را به استقلال واگذار کردیم ولی معتقدم که ما برتر از حریفمان بودیم.
شجاع خلیل زاده بعد از بازی پرسپولیس و استقلال گفت: شرمنده هوادارانمان شدیم که نتوانستیم در مقابل استقلال برنده بازی شویم اما معتقدم که در مجموع ما برتر از حریف بودیم و می توانستیم به فینال جام حذفی صعود کنیم.
وی با بیان اینکه آیا پرسپولیسی ها تمرین ضربات پنالتی داشته اند یا خیر گفت: ما در تمرینات پنالتی هم می زدیم و تمرینات خوبی انجام دادیم اما نورالهی و اوساگونا نتوانستند توپ را وارد دروازه استقلال کنند و ما با بد شانسی بازی را واگذار کردیم.
وی در پایان صحبت هایش گفت: این برد را به استقلالی ها تبریک می گویم ولی ما در بازی های بعدی به ویژه در لیگ قهرمانان آسیا حتماً جبران و دل هوادارانمان را شاد خواهیم کرد.

 دانشگر: خوشحالم بعد از عذرخواهی گلزنی کنم 
محمد دانشگر بازیکن استقلال گفت: از اینکه توانستیم دل هواداران را شاد کنیم و این گل را به آنها تقدیم می کنم.
محمد دانشگر بعد از بازی استقلال و پرسپولیس گفت: من قبل از این بازی با پرسپولیس و بازیکنان عذرخواهی کردم و با گلزنی در این بازی ثابت کردم که کاملا در اختیار تیم هستیم. وی در پاسخ به این سوال به اینکه بعد از گلزنی اش فرهاد او را صدا کرد و واکنشی به صدا کردن های سرمربی تیمش نداشت گفت: باور کنید من اصلا صدای آقا فرهاد را نشنیدم مگر نه مدیون ایشان هستم و خوشحالم توانستم با گلزنی دل هواداران و تمام مجموعه استقلال را خوشحال کنم.

 دیاباته: امشب خیلی خوشحال هستم 
مهاجم اهل مالی استقلال گفت: امشب خیلی خوشحال هستم که تیمم برنده شد.
شیخ دیاباته بعد از پیروزی استقلال مقابل پرسپولیس در جام حذفی در جمله ای کوتاه گفت: متاسفانه زیاد فارسی بلد نیستم و فقط می توانم بگویم که از پیروزی تیمم در این بازی خیلی خیلی خوشحال هستم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چهارمین جشنواره سفره اصیل ایرانی در شهر برزُک کاشان
ترخیص دانش‌آموز بوکانی از بیمارستان پس از برخورد تنبیهی معاون مدرسه
از سرگیری پروازهای فرودگاه سبزوار
بازارچه مرزی ساریسو ماکو در مسیر بازگشایی
تشییع پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
توقیف محموله 52 میلیارد ریالی کالای قاچاق در اراک
چهارمین اجلاس اعضای اکو
ارتقای تاب‌آوری قم با اجرای بیش از ۵۵ طرح پدافند غیرعامل و مدیریت بحران
بابلسر، میزبان اردوی تیم گلبال جوانان
مسدود شدن تقاطع کوی راه حق
مولدسازی دارایی‌های دولتی در خوزستان
فردا؛آغاز بکار نمایشگاه تخصصی صنعت تصویر،صدا و تبلیغات ایران
برگزاری جشن میلادحضرت زینب(س)دربقعه شیخ نوایی خوی باحضور بانوان بسیجی
شعبان خمسه: با آمادگی کامل راهی مسابقات والیبال قهرمانی آسیا می‌شویم
مشهد میزبان نمایشگاه‌ های تخصصی صنعت ساختمان، تأسیسات و تجهیزات وابسته
شرکت گاز ایلام، لباس رزم پوشید
اخبار ورود شعام به تصمیمات فوتبالی کذب است
باز هم کالابر ناایمن، جان یک شهروند را در رشت گرفت
نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی‌ها در ورامین
پرداخت ۲ هزار میلیارد تومان هزینه درمانی توسط بیمه سلامت اردبیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)