• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۸۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

نهاجا برای تشکیل تمدن نوین اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد

معاون هماهنگ کننده نهاجا: نیروی هوایی ارتش در راستای سند چشم انداز ۱۴۴۰ برای تشکیل تمدن نوین اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

نیروی هوایی ارتش در راستای تشکیل تمدن نوین اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ خلبان مهدی هادیان، معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش در مجمع سالیانه فروشگاه‌های شهید منصور ستاری (شمس) که با حضور حجت الاسلام سید احمد قاضی رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش، فرماندهان و مسئولان این فروشگاه برگزار شد؛ ضمن تقدیر و تشکر از مدیران و عوامل اجرایی این مجموعه، اظهار کرد: نام شهید سرلشگر ستاری همواره با یادآوری باقیات الصالحات زیادی که آن شهید بزرگوار از خود به جای گذاشته است همراه است.
وی با بیان اینکه یکی از ابتکارات آن شهید والامقام تاسیس فروشگاه‌های شمس بود، گفت: اگر روند فعالیت این تعاونی را از ابتدای تاسیس تا امروز به طور کامل و دقیق مورد بررسی قرار دهیم، متوجه پیشرفت‌های چشمگیر و محسوس آن خواهیم شد.
امیر سرتیپ هادیان خاطرنشان کرد: نیروی انسانی ارزشمندترین سرمایه و مهم‌ترین مولفه قدرت در هر مجموعه و بخصوص در نیرو‌های مسلح به شمار می‌رود و رضایت‌مندی کارکنان و خانواده‌های محترم آن‌ها از اهدف عالیه نیروی هوایی ارتش است.
معاون هماهنگ کننده نهاجا ضمن بیان اهمیت جهاد در حوزه اقتصادی ادامه داد: امروز دشمن در بحث جنگ سخت بصورت مستقیم و غیرمستقیم و در داخل و خارج شکست خورده است و از این رو به جنگ فرهنگی و اقتصادی روی آورده است و امروز یکی از انواع جهادها، جهاد در حوزه اقتصادی است که فروشگاه شمس با تمام توان در این حوزه فعالیت می‌کند.
امیر سرتیپ هادیان با بیان اینکه یکی از اهداف فروشگاه‌های شمس، رفع نگرانی و برداشتن باری از دوش کارکنان و خانواده‌های آنان در شرایط سخت اقتصادی امروز جامعه است، تصریح کرد: به یاری خدا و تلاش شبانه روزی کارکنان و مسئولین این فروشگاه، امروز فروشگاه‌های تعاونی شمس تبدیل به برند و افتخاری برای مجموعه ارتش شده است.
وی افزود: تنوع، کیفیت و قیمت اجناس گواه این مسئله است و امیدواریم که این موضوع سال به سال ارتقا پیدا کند و تمامی کارکنان با بهره مندی از خدمات این تعاونی علاوه بر بحث اقتصادی، شأن آن‌ها نیز حفظ شود.
معاون هماهنگ کننده نهاجا خاطرنشان کرد: با توجه به تدابیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص سندچشم انداز ۱۴۴۰ و لزوم تشکیل تمدن نوین اسلامی، نیروی هوایی همگام با تمامی بخش‌های مختلف، وظیفه خود را ایفا خواهد کرد و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سید احمد قاضی رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش ضمن اشاره به حدیثی از حضرت امام حسین (ع)، اظهار کرد: مردم بنده دنیا هستند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هایشان بر محور دین بگردد، در پی آن هستند، ولی وقتی به وسیلۀ بلا آزموده شوند، تعداد دینداران اندک می‌شود و در واقعه عاشورا فقط ۷۲ نفر در کنار مظهر حق و عدالت خواهی تا آخرین نفس ایستادند.
وی با بیان اینکه فلسفه این ایام و واقعه عظیم عاشورا، اصلاح جامعه و احیای فریضه اساسی و فراموش شده امر به معروف و نهی از منکر بود، افزود: یکی از آسیب‌های جدی جامعه امروز ما بحث شبیخون فرهنگی دشمن است که با تمام قدرت درصدد قتل عام فرهنگی و غرق کردن نسل جوان کشور در شهوات و از بین بردن روح تقوا و فداکاری در آن هاست.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا خاطرنشان کرد: دشمن در صدد است با اشاعه فساد و فحشا، جوانان ما را گمراه کند، ولی به حول و قوه الهی با آگاه سازی نسل جوان و برنامه ریزی مختلف شغلی برای این نسل، دشمن راه به جایی نخواهد برد.
حجت الاسلام قاضی در پایان ضمن تقدیر از عوامل فروشگاه‌های شمس، خاطرنشان کرد: زکات مسئولیت حل مشکلات و خدمت به مردم است و یکی از مصادیق آن، همین فروشگاه‌های شمس است که خدمات و کالا‌ها را در تهران و دورترین نقاط یگان‌های نیروی هوایی و پدافند به بهترین شکل عرضه می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
پیگیری مشکلات طرح هادی روستایی در گیلان
نشست ستاد اقامه نماز شهرستان سیاهکل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)