• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۵۹۷۹
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

حسرت ۴۰ ساله حاج قاسم

"سلام سردار" مجله صبحگاهی است که همه روزه از ساعت ۷ صبح به روی آنتن شبکه رادیویی مقاومت می‌رود.

حسرت ۴۰ ساله حاج قاسمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رادیو مقاومت، در این برنامه رادیویی تعدادی از هم‌رزمان سردار سلیمانی و کارشناسان مسائل منطقه غرب آسیا حضور می‌یابند تا در آستانه اولین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و همراهانشان یاد و خاطر رشادت‌های شهدای جبهه مقاومت را گرامی دارند.
"سلام سردار" امروز ششم دی‌ماه با حضور هم‌رزم ۴۰ ساله و دستیار ویژه سردار سلیمانی به همراه رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و فرزند شهید پورجعفری همراه سردار سلیمانی در زمان شهادت پخش شد که مهمانان برنامه از ویژگی‌های سردار مقاومت و حسرت ۴۰ ساله او گفتند.
امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش صبح امروز در برنامه "سلام سردار" گفت: سردار سلیمانی تربیت‌یافته مکتب امام خمینی (ره) بود و از آنجایی که وی مرید واقعی و تابع امام بود تمام شاخص‌های مکتب امام را در خود داشت؛ مکتب امام خمینی (ره) با اسلام ناب محمدی آغاز شد، اسلامی که متکی به کتاب و سنت بود و اتکا و اعتقاد به صدق وعده‌های الهی و در نقطه مقابل بی‌اعتمادی به قدرت‌های مستکبر و زورگوی جهان نیز یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های امام بود. امام به نیرو و اراده مردم بسیار معتقد بود و حامی جدی حمایت محرومان و مستضعفان بود.
وی افزود: تمامی این ویژگی‌ها نیز به سردار دل‌ها منتقل شده بود و ایشان با یک انگیزه دینی و خدایی بدون چشم‌داشت مادی در هر مسئولیتی که از آغاز جوانی و نوجوانی بود همیشه از اسلام در قالب یک انسان مورد اعتماد صحبت می‌کرد و مردم را به خوبی جذب می‌کرد.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش هم بیان کرد: بسیار به تربیت روحی و اخلاقی افرادی که با وی کار می‌کرد، توجه می‌کرد و همیشه اعتقاد داشت افرادی که قرار است در این حوزه و مسئولیت‌ها قرار می‌گیرند باید هدف‌ها را به خوبی درک کنند.
فولادی تاکید کرد: سردار سلیمانی سرباز مخلص رهبری بود و مقام معظم رهبری وی را در زمان حیات سردار، ایشان را به عنوان شهید زنده خطاب می‌کرد.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش تصریح کرد: حاج قاسم به شدت پایبند به انقلاب و ارزش‌های انقلاب بود و هیچوقت خود را در کانون توجهات قرار نمی‌داد و در جهاد فی سبیل الله بی‌پروا بود از هیچ فعالیتی در راه خدا و جهاد فی سبیل الله دریغ نمی‌کرد.

حاج قاسم پس از دفاع مقدس لحظه‌ای از یاد و خاطره شهیدان هم‌رزم و همکار خود غافل نبود

محمدعلی پور جعفری فرزند شهید پورجعفری همراه سردار سلیمانی در زمان شهادت مهمان دیگر برنامه "سلام سردار" رادیو مقاومت بود، وی درباره ویژگی‌های اخلاقی شهید پورجعفری بیان کرد: پدر فردی ساده زیست و مظلوم، بی‌ریا بود ایمان و ولایت‌پذیری پدر همیشه الگو و نمونه بود.
سردار حسن پلارک هم‌رزم ۴۰ ساله سردار، مشاور و دستیار ویژه سردار سلیمانی نیز در برنامه "سلام سردار" مطرح کرد: خط امام و فرمایشات مقام معظم رهبری هیچوقت متوقف نخواهد شد و همواره ادامه می‌یابد.
رئیس ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی از ابتدا که در این مسیر قدم گذاشت، انتهای مسیر خود را شهادت می‌دانست و سردار بعد از دفاع مقدس همواره غبطه جاماندگی از شهدا را می‌خورد و پس از دفاع مقدس لحظه‌ای از یاد و خاطره شهیدان هم‌رزم و همکار خود غافل نبود.
وی ادامه داد: حاج قاسم به نوعی خود را پیوسته به شهیدان پیوند می‌داد و ذکر شهیدان را داشت و در وصف این شهیدان سخنرانی می‌کرد در محل کار خود از راهرو ورودی تا محوطه داخل اتاق خود را با تصاویر شهیدان آزین می‌داد تا هر روز تصاویر شهدا را همراه داشته باشد، هر روز نوار‌ها و صوت شهدا را گوش می‌داد.
پلارک اظهار کرد: سردار سلیمانی همواره حسرت رسیدن به شهدا را داشت و در آخر خداوند پاداش سردار را با شهادت داد؛ این شهید بزرگوار افکار وسیعی در همه موضوع‌های به ویژه انقلاب و نقش اسلام در جهان و منطقه داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رفع تصرف اراضی ملی در سیاهکل
آغاز پویش خانه‌تکانی با مصرف بهینه آب در بندر ماهشهر 
کشت گیاه علوفه‌ای ماشک در مزارع الوار گرمسیری اندیمشک
۳ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور یامچی - مرند
مجازی شدن کلاس‌های نظری دانشگاه آزاد خوزستان تا پایان امسال
مهر و موم کردن مرکز زیبایی غیرمجاز در لنگرود
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
محرومیت روستای دره اشکفت بخش مرغای ایذه از جاده آسفالت+فیلم
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در کهگیلویه و بویراحمد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در استان
دیدار استاندار خراسان شمالی با رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 
هماهنگی‌های بزرگداشت سردار سرافراز، شهید حسین املاکی در لنگرود
حقوق اسفندماه رانندگان سرویس مدارس دزفول پرداخت می‌شود
یک برد و یک شکست سهم نمایندگان استان در لیگ برتر هندبال مردان
اوقات شرعی اهواز، ۷ اسفند ۱۴۰۴
کمک میلیونی اهالی گوراب زرمیخ با پرداخت زکات مستحبی
صادرات کالا به ارزش بیش از ۲۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار از استان
افتتاح طرح اشتغالزای پرورش ماهی قزل‌آلا در ماهان کرمان
برگزاری آخرین آزمون کسب پروانه تخصصی مشاوران املاک و خودرو در خوزستان
طرح جامع ترافیک خراسان شمالی تا پایان سال تعیین تکلیف می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)