• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۴۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۲
اجتماعی

جدید‌ترین رتبه بندی استان‌ها در رعایت پروتکل‌های بهداشتی

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، رتبه بندی آخرین وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح استان‌های کشور در بازه زمانی ۲۵-۱۸ فروردین ماه امسال را اعلام کرد.

جدید‌ترین رتبه بندی استان‌ها در رعایت پروتکل‌های بهداشتیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، بابک دین پرست معاون توسعه منطقه‌ای وزیر کشور و دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، با اشاره به ارائه گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سراسر کشور، در سیزدهمین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سراسر کشور، در بازه زمانی ۲۵-۱۸ فروردین ماه سال جاری را معادل ۵۸ درصد اعلام کرد.

دین پرست با یادآوری اینکه، سطح مورد انتظار رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سراسر کشور برای مهار بیماری و خروج از موج چهارم، حداقل ۹۰ درصد است خاطر نشان کرد؛ وضعیت و درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در"مراکز ورزشی"، " تالار‌های پذیرایی"، " رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی"، "درصد موارد استفاده از ماسک در اماکن عمومی" و "رعایت پروتکل‌های فاصله گذاری در اماکن عمومی" از شاخص‌های اصلی در ارزیابی میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، ایلام و سیستان و بلوچستان را دو استانی بر شمرد که در دوره زمانی ۲۵-۱۸ فروردین ماه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح آن‌ها بین ۲۸ تا ۳۲ درصد بوده است.

وی همچنین گروه استان‌هایی که در همین بازه زمانی، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح آن‌ها بین ۳۳ تا ۵۵ درصد بوده است، شامل آذربایجان غربی- البرز- اردبیل- چهارمحال و بختیاری- قزوین- کهگیلویه و بویراحمد- گیلان- گلستان- مرکزی- مازندران و همدان، اعلام کرد.
معاون توسعه منطقه‌ای وزیر کشور، آذربایجان شرقی- اصفهان- بوشهر- خراسان شمالی- خراسان جنوبی- خراسان رضوی- خوزستان- قم- فارس- کرمان- لرستان- کرمانشاه- کردستان و هرمزگان را استان‌هایی دانست که در این مدت، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح آن‌ها بین ۵۶ تا ۶۵ درصد بوده است.
دین پرست همچنین استان‌هایی که رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح آن‌ها از ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه بین ۶۶ تا ۷۶ درصد بوده است، شامل زنجان – تهران– سمنان و یزد، معرفی کرد.
دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، با اشاره به ضرورت استمرار و تقویت روند تشدید بازرسی‌ها در هفته‌های اخیر، آخرین اقدامات مربوط به تشدید بازرسی‌ها را اعلام کرد و گفت: در این بازه زمانی؛ از کل مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحد‌های کارگاهی، بیش از ۸ درصد (معادل ۲۸۹۲۰۵ واحد)، مورد بازرسی واقع شده اند و در نتیجه این بازرسی ها؛ ۳۸۹۰۸ مورد منجر به دادن تذکر و یا معرفی به مراجع قضایی گردیده و ۴۴۱۶ مورد نیز پلمپ صورت پذیرفته است.
دین پرست با اشاره به مصوبات جلسه اخیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، تصریح کرد: لازم است ستاد‌های استانی در چارچوب طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت ها- مصوب ستاد ملی، کلیه اقدامات و محدودیت‌ها را متناسب با وضعیت تعیین شده، عملیاتی و اجرایی کنند.

جدید‌ترین رتبه بندی استان‌ها در رعایت پروتکل‌های بهداشتی
دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، همچنین خواستار معرفی متخلفین و ناقضین پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی، به منظور برخورد قانونی به مراجع ذیربط پیش بینی شده در مصوبات ستاد ملی و مراجع قضایی شد.
معاون وزیر کشور تصریح کرد: بر اساس مصوبات قرارگاه، همچنین مقرر شد؛ تا زمان عادی شدن شرایط شهر‌های قرمز و نارنجی جلسات ستاد استانی روزانه برگزار و دستگاه‌های ذیربط استانی و ستاد‌های استانی مدیریت بیماری کرونا ضمن رصد آخرین وضعیت، نسبت به اجرای قاطعانه و کامل طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌ها اقدام کنند.
دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، همچنین تصریح کرد: سیزدهمین جلسه قرارگاه، همچنین، اتخاذ تدابیر ویژه‌تر برای اعمال منع تردد از / به شهرستان‌های دارای ممنوعیت قرمز و نارنجی را با پشتیبانی همه جانبه از نیروی انتظامی استان مورد تصویب قرار داد.
دین پرست در پایان خاطر نشان کرد: در مصوبات جلسه اخیر قرارگاه به دستگاه‌های مختلف و ستاد‌های استانی ابلاغ شد با تشکیل تیم‌های نظارت ویژه با مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی استان و شهرستان و حضور نیروی انتظامی، هلال احمر، بازرسی اتاق اصناف و بسیج، به صورت روزانه و مستمر بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی و اجرای الزامات طرح محدودیت‌های هوشمند در سازمان‌های دولتی و سایر بخش‌های پنج گانه طرح، دقیقاً نظارت و به فوریت با هر گونه تخلف برخورد کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرارگاه مرکزی خاتم؛ پاسخ کوبنده نیروهای مسلح در راه است
تحریم‌های آمریکا، مجازات جمعی مردم کوباست
پاسخ نخست‌وزیر دانمارک به ترامپ که دوباره هوای گرینلند کرده!
رییس جمهور وارد تهران شد
بی‌اعتمادی به آمریکا و نقض تفاهم‌نامه؛ رکن اصلی تنش‌های جاری در منطقه
وزیر جنگ آمریکا به تل آویو می رود
رشد ۱۱ درصدی هزینه‌های نظامی ناتو در ۲۰۲۶
رئیس جمهور نجف اشرف را به مقصد تهران ترک کرد
مخالفت قاطعانه ایران با تحریم‌های آمریکا علیه کوبا
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان
وقوع انفجارهای متعدد در بندرعباس، سیریک و قشم
آمریکا بند ۱ و ۲ تفاهم اسلام آباد را هم نقض کرد؛ ایران پاسخ قاطع می دهد
شنیده شدن صدای انفجار در سیریک
بیانیه وزارت خارجه درباره اقدام آمریکا درنقض تفاهم نامه اسلام‌آباد
وقوع چندین انفجار در مناطقی از هرمزگان
سنتکام حمله به اهدافی در جنوب ایران را تایید کرد
رژیم اسرائیل، تهدید مستقیم صلح و امنیت بین‌المللی است
حرکت بزرگ خونخواهی در سایه امام زمان (عج) محقق خواهد شد
یک هواپیمای ترابری در مسیر کراچی پاکستان ناپدید شد
خشم مقدس مردم ایران با بیداری همراه شده است/ انتقام و خونخواهی باید دنبال شود/ آمریکا به تفاهم پایبند نخواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
شعر کامل محمد مهدی رسولی در رثای رهبر شهید
مجید عیدی به پرسپولیس پیوست
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود اسپانیا به مرحله یک چهارم /پایان پرتغال با اشک‌های رونالدو
تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
روایت خبرنگاران از پرشورترین وداع قرن با امام شهید در قم
عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵
پارتی بازی ترامپ به‌نتیجه نرسید؛ حذف آمریکا از جام جهانی
واکنش سازمان ملل به دخالت ترامپ در تعلیق کارت قرمز بازیکن آمریکایی
نقشه اسکان زائران در مشهد به تفکیک استان‌ها مشخص شد
واکنش بقایی به لفاظی وزیر خارجه آلمان درباره تنگه هرمز
بیانیه وزارت خارجه درباره اقدام آمریکا درنقض تفاهم نامه اسلام‌آباد
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / سه شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
شعار‌های انقلابی و دلنوشته‌های عاشقانه عزاداران بر دیوار‌های مصلی  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
حق پرستاری معلولان ضایعه نخاعی ۹۰ درصد افزایش یافت  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
داروخانه‌های کشور فعال هستند  (۱ نظر)
مجازی شدن امتحانات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خوزستان  (۱ نظر)
تاکید وزیر راه و شهرسازی بر تسهیل تردد عزاداران تشییع رهبر شهید  (۱ نظر)
چهارشنبه ادارات مازندران تعطیل است  (۱ نظر)
ترافیک در جاده‌های کشور پس از مراسم خداحافظی تهران با رهبر شهید  (۱ نظر)
آغاز پویش ملی «هدیه نماز»؛ بدرقه رهبر شهید با میلیون‌ها سجده عاشقانه  (۱ نظر)