• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۵۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۷
آذربایجان شرقی » اجتماعی

حاجی‌بابایی: حرف اول رئیسی مشارکت حداکثری است

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: حرف اول آیت الله رئیسی مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد است.

حاجی‌بابایی: حرف اول رئیسی مشارکت حداکثری استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی، حمیدرضا حاجی‌بابایی در همایش حامیان رئیسی در سالن شهید بهشتی مراغه افزود: درود خدا بر کسی که پنج نفر از افراد قهر کرده را برای شرکت در انتخابات ۲۸ خردادماه پای صندوق بیاورد.

وی با اشاره به اینکه دولت آینده مشکلات را با قدرت و شتاب حل خواهد کرد، اظهار کرد: بهبود شرایط به حضور قدرتمند ملت در پای صندوق رای نیاز دارد و باید با نیت قرب الهی در پای صندوق حاضر شویم، زیرا امروزه حفظ نظام با رای حاصل می‌شود و به گفته امام راحل صیانت از این نظام مقدس از همه‌چیز واجب‌تر است.

وی با تاکید بر اینکه رای ندادن قابل جبران نیست، اضافه کرد: امروز رهبر ما به عنوان باتقواترین و انقلابی‌ترین فرد از ملت ایران می‌خواهد که پای صندوق رای حاضر شوند و افراد متدین نیز همین امر را دنبال می‌کنند، اما در نقطه مقابل آمریکا، رژیم صهیونیستی، منافقان و تمام دشمنان می خواهند که رای ندهیم و همین موضوع نشان می‌دهد که حاضر شدن در پای صندوق چه عظمتی دارد.

نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تا روز انتخابات باید شب و روز کار کنیم تا آرا بیشتر شود، بیان کرد: کار اصلاح امور کشور سخت است و کار سخت نیاز به قدرت دارد؛ قدرتی که به میزان رای ملت وابسته است.

وزیر اسبق آموزش و پرورش گفت: آیت‌الله رئیسی مخالف مدرسه‌فروشی و خصوصی‌سازی مدارس است، زیرا تمام بدبختی‌های آموزش و پرورش به دلیل همین خصوصی‌سازی مدارس ایجاد شد.

حاجی‌بابائی با اشاره به اینکه نگاه کنونی مسئولان به آموزش و پرورش جایگاه معلمان را در کشور تنزل داده است، بیان کرد: نظام رتبه‌بندی معلمان پنج سال پیش باید به مجلس می‌آمد، اما حالا آمده و شبیه یک جعبه خالی است؛ همچنین همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از پنج سال پیش اجرا می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه همسان‌سازی باید قانونی و دائمی شود خاطرنشان کرد: خواست ما این است که آموزش و پرورش اولویت دولت بعدی باشد آن هم نه به خاطر معلمان بلکه به خاطر ۱۴.۵ میلیون دانش‌آموز کشور.

وی ادامه داد: اگر بودجه برای آموزش و پرورش هزینه نشود، بسیاری از مشکلات و آسیب‌ها به عرصه می‌آید و از آیت‌الله رئیسی می‌خواهیم همچنان و مستمر عدالت را در کشور اجرا کند، حقوق‌ها عادلانه شود و اشتغال در آموزش و پرورش در قالب نیروی شرکتی را جمع کند.

وی ادامه داد: از آیت‌الله رئیسی انتظار داریم تا به کشاورزان و محرومان رسیدگی کند تا در دولت ایشان مشکلی برای معیشت مردم به وجود نیاید.

حاج بابایی با اشاره به اینکه آیت‌الله رئیسی هرگز اهل خیانت و سوءاستفاده نیست و  مردم بر این موضوع شهادت می دهند گفت: من او را از حدود ۲۰ سالگی که دادستان همدان بود، می‌شناسم و همسر بزرگوارشان هم از استادان پرآوازه دانشگاه است که در سند تحول بنیادین همکاری خوبی داشت و همواره زندگی سالمی داشته‌اند.

وزیر اسبق آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه گروه‌های گوناگونی در جامعه از آیت‌الله رئیسی حمایت می‌کنند، بیان کرد: ایشان می‌خواهد همچون باران برای همه ملت ایران از هر قومیت و تفکری ببارد تا آنان احساس آرامش کنند.

حاجی‌بابایی: حرف اول رئیسی مشارکت حداکثری استحاجی‌بابائی اضافه کرد: امروز سرمایه اجتماعی ما آسیب دیده و گروه‌هایی از مردم از علمکرد بعضی از مسئولان ما عصبانی و ناراحت هستند و حق هم با آنان است، زیرا فرزندانشان بیکار هستند، گرانی وجود دارد، معیشت هم به سختی می‌گذرد.

وی تصریح کرد: آیت‌الله رئیسی برای مبارزه با زیاده‌خواهی، فرصت‌طلبی، ظلم و نابرابری و بی‌عدالتی آمده است و در دولت خود کسانی را به کار خواهد گرفت که در طول ۴۲ سال گذشته از هیچ رانتی استفاده نکرده‌اند و اهل سوءاستفاده نیستند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بیشتر مشکلات کشور از ناحیه همان افرادی است که انقلابی نیستند و آیت‌الله رئیسی آمده است تا دولت انقلابی تشکیل دهد.

وی اظهار کرد: ملت ایران انقلابی هستند، زیرا در ۴۲ سال گذشته پای این نظام ایستاده‌اند؛ چه افرادی که در سوریه شهید شده‌اند، چه آن‌هایی که ایجا ایستاده و با فریاد از انقلاب دفاع می‌کنند و چه مردمی که سکوت کرده، ولی علیه نظام قیام نمی‌کنند؛ همه این‌ها قابل اعتماد هستند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: ایران مقتدری که بتواند مشکلات اقتصادی و معیشتی را حل کند، به پشتوانه آرای مردمی نیاز دارد و مردم برای تکرار افتخارات تاریخی خود باید مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خردادماه داشته باشند.

حاجی‌بابایی با تاکید بر اینکه حرف اول ما حضور در پای صندوق‌های رای است بیان کرد: مردم مراغه و آذربایجان پای صندوق حضور پیدا کنند و به هر کسی که دوست دارند، رای بدهند، اما سفارش ما این است که آیت‌الله رئیسی نامزد اصلح به شمار می‌رود.

وی ۲ کار ثواب روز ۲۸ خردادماه را حضور در پای صندوق رای و انتخاب نامزد اصلح عنوان کرد و افزود: حضور در پای صندوق رای از رفتن به جبهه کمتر نیست و اگر از شهدا می‌توانستید سوال کنید که راهشان چگونه ادامه می‌یابد، حتما به شما می‌گفتند که پای صنددوق رای حاضر شوید.

رئیس ستاد آقای رئیسی در مراغه نیز گفت: بی‌هیچ حاشیه‌ای برای تبلیغ یک شخصیت انقلابی کنار هم جمع شده‌ایم؛ فردی که علمکردش در قوه قضائیه برایش تبلیغ به شمار می‌رود و به واسطه مبارزه با فساد، محبوبیتی در دل ملت ایجاد کرده است.

مسعود فرجام اظهار کرد: ما افتخار می‌کنیم به تبلیغ شخصیتی بزرگوار که برای حل مشکلات اقتصادی مردم وارد میدان شده است و تک‌تک بزرگواران در این ستاد به صورت شبانه‌روزی اول برای مشارکت حداکثری و دوم برای تبلیغ این چهره انقلابی تلاش می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی سپاه لرستان از حضور حماسی مردم در مراسم وداع با آقای شهید ایران
پیام تشییع میلیونی شهید خامنه ای، انتقام از آمریکا و رژیم صهیونیستی بود
مهم‌ترین سلاح ما وحدت ملی است
مراسم بزرگداشت دانشجویان ایرانی مسکو برای رهبر شهید انقلاب
تداوم نقض آتش بس و تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک لبنان
درخواست مردم عراق برای تعطیلی کنسولگری کویت در بصره
برگزاری مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران در خرم آباد
بزرگداشت قائد شهید امت از سوی مقام معظم رهبری در مشهد
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
قدردانی از کارکنان وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن
عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد
تشییع پیکر پاک شهید مدافع وطن حسینی فالحی در دزپارت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۱ تیر ۱۴۰۵
استقرار هزار موکب اربعین حسینی و افزایش ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل در مرز‌های خوزستان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
برخورد قاطع با متخلفان واحدهای صنفی در لرستان
تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی؛ نمایش وحدت ملی و همبستگی جهان اسلام
اجتماع عزاداران کیش در بزرگداشت رهبر شهید قائد و خانواده شهیدشان
کشف بیش از ۱۵ تن آرد احتکار شده در سیاهکل
پیش بینی کاهش دما در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حساسیت روسیه به اقدام ترکیه در فروش «اس - ۴۰۰»
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵
بیانیه یمن درباره پرواز‌های غیر نظامی بین ایران و یمن
ورود دستگاه قضا به علت آتش‌سوزی پالایشگاه در پلدختر
کاهش موقت شدت گرما در خراسان رضوی
کالابرگ تیر ماه شناسه ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ واریز شد
رهبر معظم انقلاب: انتقام، خواست ملّت ما است
هشدار به آمریکا؛ نقض تعهدات با اقدام متقابل روبه‌رو می شود
افتتاح باغ موزه مشاهیر شیراز تا سه ماه آینده
بزرگداشت قائد شهید امت از سوی مقام معظم رهبری در قم
پیام عارف به مناسبت موفقیت غرورآفرین نابغه‌های ریاضی ایران
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۲ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
پایش شبانه مصرف واحدهای تجاری در اهواز در طرح ۱۰۰ شب، ۱۰۰ بازدید  (۱ نظر)
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا  (۱ نظر)