• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۸۰۶۴
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۹
سیاسی » مجلس

تاکید قالیباف بر لزوم حمایت از بخش‌های خصوصی ایران و سوریه

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم حمایت از بخش‌های خصوصی برای ارتقای همکاری اقتصادی بین ایران و سوریه گفت: امروز مهم‌ترین موضوع ما توسعه اقتصادی بین دو کشور است.

تاکید قالیباف بر لزوم حمایت از بخش‌های خصوصی ایران و سوریهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمدباقر قالیباف عصر امروز در دیدار با فیصل مقداد وزیر امور خارجه سوریه افزود: دلیل روشن اهمیت توسعه اقتصادی هم این است که دشمنان جبهه مقاومت آنچه را که در عرصه میدان نتوانستند به دست بیاورند در جنگ اقتصادی دنبال می‌کنند و بر همین اساس باید تلاش کنیم در عرصه‌های اقتصادی و سیاسی موفقیت در میدان را کسب کنیم.
وی گفت: سفر به کشور سوریه سفر مهمی بود که در ذهن من باقی مانده است. در این جا نیز درخواست می‌کنم که سلام من را به رئیس جمهور و رئیس مجلس سوریه برسانید.
رئیس مجلس افزود: در خصوص مسائلی که در کشور سوریه مورد توافق قرار گرفت چند جلسه مهم تشکیل دادیم و بیشتر بر مسائلی همچون تسهیل فعالیت بخش‌های خصوصی دو کشور، فعال‌تر شدن اتاق‌های بازرگانی و کمک به توسعه تولیدات صنعتی و کشاورزی متمرکز شدیم.
وی با اشاره به اینکه در آینده‌ای نزدیک کمیسیون مشترک با مسئولیت وزیر راه و شهرسازی در سوریه حضور می‌یابد، ادامه داد: در کنار مباحث اقتصادی و سیاسی، نا امنی‌های موجود را باید با گفتگو‌های سوری-سوری به نتیجه برسانید و ایران برای نقش آفرینی از طریق فرایند آستانه آماده همکاری است.
در ادامه این نشست فیصل مقداد وزیر امور خارجه سوریه، گفت: امکان ندارد مسئولان و ملت سوریه سفر رئیس مجلس ایران را فراموش کنند، این سفر نمود حقیقی و تعبیر عمیق از علاقه ملت ایران به ملت و مجلس سوریه بود که شما به نمایندگی از ملت ایران آن را ابراز کردید.
وی افزود: خوشحالم که امروز در خانه ملت و پایگاه دموکراسی در ایران هستم که نقطه و کانون امید بخشی برای ملت‌های منطقه است تا همواره استقلال، آزادی و حاکمیت خود را حفظ کنیم، سلام‌های پر مهر رئیس جمهور بشار اسد و همین طور رئیس مجلس سوریه را تقدیم شما می‌کنم.
وزیر امور خارجه سوریه با تاکید بر اینکه از صمیم قلب به دیپلماسی پارلمانی اعتقاد دارم، عنوان کرد: این دیپلماسی در سایه حضور فعال نمایندگان پارلمان‌های ایران و سوریه در محافل بین المللی رنگ و بوی بهتری به خود گرفته است، چنین اجلاس‌ها و محافلی که نمایندگان ایران و سوریه در آن شرکت می‌کنند فرصتی فراهم می‌سازد تا تبادل تجربیات کنیم و دشمنان، دستاورد‌ها و پیشرفت‌های ما را مشاهده کنند.
وزیر امور خارجه سوریه، تصریح کرد: دستاورد‌های بزرگی به برکت جان فشانی‌های ارتش سوریه و خون شهدایی مانند شهید سلیمانی، ابومهدی المهندس، شهدای حزب الله و دیگرانی که در ایران، سوریه و لبنان جان فشانی کرده اند، محقق شده است، اما به رغم همه این پیروزی‌ها، جنگ ما با تروریست‌ها هنوز تمام نشده است.
وی همچنین بر تلاش سوریه برای پایان دادن به اشغال برخی مناطق شمال غربی این کشور تاکید کرد و گفت: اشغال گری‌های آمریکا در شمال شرق و جنوب سوریه نیز خطرناک است و باید پایان پیدا کند، آن‌ها همچنین از طریق جنگ نرم و به کمک ابزار‌های خود در منطقه و سازمان‌های غیردولتی وابسته به آن ها، ابزار‌های اقتصادی و خریدن افراد تلاش می‌کنند سلطه و استعمار را بر کشور‌های ما تحمیل کنند.
وزیر خارجه سوریه افزود: آمریکایی‌ها بعد از شکست در به کارگیری تروریسم، دخالت مستقیم در کشور‌ها و ایجاد پایگاه‌های نظامی، مجبور به خروج از بخش‌هایی از منطقه شدند و به شیوه‌های دیگری برای تحقق اهداف خود متوسل شده اند.
فیصل مقدادگفت: تحریم‌های ضد انسانی آمریکا که علیه ایران، سوریه و کشور‌های دیگر اعمال می‌شود با هدف به زانو در آوردن ما هستند و قصد دارند آن چیزی را که نتوانسته اند با شیوه‌های نظامی به دست آورند با تحریم‌ها محقق کنند.
وی افزود:از ایستادگی مردم ایران در کنار مردم سوریه تشکر می‌کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام جزئیات ثبت نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی
تقابل تیم‌های ملوان و فجر سپاسی در بندرانزلی
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در چهار استان
پیشرفت ۸۵ درصدی محور بجنورد - جنگل گلستان 
رئیس جدید اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان بم معرفی شد
جدال مدعیان پوشیدن پیراهن تیم ملی کاراته
مدیریت ناترازی انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است
سرپرست اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان ریگان معرفی شد
­معرفی برترین‌ها و دعوت شدگان به مرحله بعد انتخابی تیم ملی کاراته
ابتکار تهران برای همگرایی
آماده باش ستاد بحران منوجان در پی هشدار هواشناسی
نجات محکوم به قصاص در بجنورد با گذشت اولیا دم
زنجانی ها مراقب یخ زدگی کنتورهای آب باشند
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
فعالیت متناوب سامانه بارشی در چهارمحال و بختیاری
جشن آغاز زندگی مشترک ۲۰۰ زوج دانشجو در دانشگاه زنجان
تشییع پیکر پدر شهید در روستای مار
نمایشگاه‌های هنر‌های تجسمی و صنایع‌دستی در دومین هفته فرهنگی شازند
خبر‌هایی از تقویت تیم های مددکاری اورژانس اجتماعی در گرمسار
اتصال جاده جاجرم– میامی به سمنان اولویت اصلی حوزه راه استان است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)