• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۳۵۶۴
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
وزیر بهداشت :

کرونا نقطه عطف برای جامعه پزشکی بود

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: دوران کرونا را می‌توان نقطه عطفی برای جامعه پزشکی دانست.

بکرونا نقطه عطف برای جامعه پزشکی بوده گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، دکتر بهرام عین اللهی در مراسم تقدیر از پرستاران نمونه در دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: میلاد با سعادت حضرت زینب را تبریک می‌گویم و این هفته مزین به نام ایشان است و افتخار جامعه پرستاری است که روزشان به نام ایشان زینت داده شده است.
وی گفت: ما همه باید زینبی و پیرو ایشان باشیم. اسوه این جامعه حضرت زینب است و این نشان دهنده اهمیت جامعه پرستاری است. در مجامع جهانی با احترام اسم ایران برده می‌شود ایران نامی با ارزش است. امروزه احتیاج به ایران قوی داریم. ایران قدرتمند یعنی همه شما، یعنی با همه دانش و فعالیت تان این را ثابت می‌کنید و تاریخ را می‌سازید.
وزیر بهداشت افزود: رسالت هر فرد در تاریخ در همان لحظه است و تاریخ هرگز به عقب بر نمی‌گردد. جامعه پزشکی را به قبل از کرونا دوران کرونا و پسا کرونا می‌شود تقسیم کرد که البته در قبل از کرونا هم جامعه پزشکی در جنگ ۸ ساله عراق با ایران در خط مقدم بودند.
وی گفت: جامعه پزشکی بسیار موفق است و نگین درخشان علوم کشور ما در جامعه پزشکی نهفته است ما نه تنها بیماران خود را درمان کرده ایم بلکه میزبان کشور‌های میزبان هم هستیم. ما بهترین روش‌های مراقبتی و استفاده از دستگاه‌های پیشرفته را بلد هستیم، ولی قبل از کرونا دشمن ناجوانمرد، قشر پزشکی را مورد تهاجم قرار داد.
دکتر عین اللهی افزود: برغم همه تهاجم‌ها در کرونا برگ جدیدی از تاریخ شکوفا شد. بسیاری از کشور‌های پیشرفته دنیا با همه امکاناتی که داشتند شکست خوردند. چه بسیار بیمارانی که بستری نشدند و بر زمین ماندند و چه بسیار پزشکان و پرستارانی که از بیماران فرار کردند، اما ایثار و فداکاری کادر درمان زبانزد همه شد و ما شهدای زیادی تقدیم کردیم.
دکتر عین اللهی ادامه داد: دوران کرونا را می‌توان نقطه عطفی برای جامعه پزشکی دانست. در اوج وحشتناک شیوع کرونا در مرداد، پرستاران ما لحظه‌ای استراحت نداشتند و جانفشانی کردند و به قول مقام معظم رهبری ضعف بزرگی دارند که باید هنرمندان به میدان آمده و این فداکاری‌ها به پرده نمایش در آید.
وزیر بهداشت گفت: ما هم حاضر به همکاری هستیم و هزینه خواهیم کرد. ضعف ما در روایت است، روایت ایثارگری و قصه شهدای مدافع سلامت باید انجام بگیرد. چه بسیار خانواده‌های عزیزی که به خاطر تماس با کادر درمان بیمار شدند و از بین رفتند.
وی افزود: پرستاری یک هنر است، هنری که با احساس همراه است. بیما را فقط دارو خوب نمی‌کند و آن مهربانی پرستار است که حال بیمار را خوب می‌کند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بحث تخصصی و حرفه‌ای پرستاران باید بیشتر در دستور کار نظام درمان قرار بگیرد. هر پرستاری نمی‌تواند در بخش سی سی یو کار کند، زیرا حتما باید حرفه‌ای شود.
آقای عین اللهی افزود: حضور دانشکده‌های پرستاری باید در حوزه درمان قرار بگیرند. چه بسا پرستاران درمانی هنرمندی داریم که در دانشگاه‌ها راه ندارند. پرستاری فقط محدود به بیمارستان نیست. بسیاری از بیماران را می‌توان در منزل پرستاری کرد. چه بسیار شرکت‌هایی که در این رابطه سوء استفاده کرده اند.
وی اضافه کرد: تعرفه‌های پرستاری باید پیگیری شود و به نتیجه برسد. فرمان مقام معظم رهبری برای ما حجت است، پس باید این مسئله به نتیجه برسد. درباره کسانی که در دوران کرونا جانفشانی کردند باید بصورت امتیازی و ویژه تبدیل وضعیت شوند. شهدای سلامت هم نباید در پیچ و خم تشریفات اداری قرار نگیرند.
دکتر عین اللهی افزود: باید به روز باشیم و مستمر آموزش ببینیم. سلامت معنوی هم در این شغل مهم است. ما ریشه قوی مذهبی داریم. ما باید از سلامت معنوی برای درمان استفاده کنیم. در بخش‌های بیمارستان‌ها نمازخانه داشته باشیم.
وی گفت: تحول در پرستاری نرم افرادی و سخت افزاری است. مطالب نوشتن بسیار زیاد را با نرم افزار‌های جدید می‌توان انجام داد. پرستاران باید به بیمار رسیدگی کنند نه اینکه وقتشان به نوشتن مطالب زیاد بگذرد. از کسب وکار‌های نوپا هم باید استفاده کرد.
وزیر بهداشت افزود: در ۱۰۰ روز اخیر سرعت بالایی در انجام واکسیناسیون کرونا داشته ایم و ۸۶ درصد کشور واکسینه شده اند. این مهم با زحمات دوستان رقم خورد. ملت ما نشان داده است که ما می‌توانیم. معتقدم جامعه پزشکی هم ثابت کرده است که توانایی‌های بسیاری دارد.
در پایان این مراسم وزیر بهداشت از پرستاران نمونه نیز تقدیر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آورگان خنک‌ترین نقطه چهارمحال و بختیاری
واژگونی نیسان در فیروزآباد با هشت مصدوم
مواد اولیه صنعت شوینده در اولویت نخست تخصیص ارز قرار گرفت
ضرورت تقویت رشته‌های استراتژیک برای شرایط پساجنگ
واریز بیش از ۳۷۶ میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده برای توسعه خراسان جنوبی
تمدید قرار داد دو بازیکن فوتبال سپاهان اصفهان
تمهیدات ترافیکی مراسم پاسداشت رهبر مجاهد شهید
تمجید از خوارزمی، در حقیقت تمجید از تمدن و فرهنگ ایران است
اتمام رسیدگی به پرونده‌­های تخلفاتی رسوبی در بورس تهران
صد و سی و چهارمین شب میدان داری مردم استان اصفهان
رهبری شهید، ایران را وارد دوره‌ای از نوزایی هنری کرد
برق ادارات پرمصرف این هفته قطع می‌شود
آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی در ۵ روستای مجاور جاده کبودراهنگ
تسهیل فرآیند‌های ویزا، اقامت و تردد دانشجویان بین‌الملل
اعزام تیرانداز مازندرانی به جام جهانی چین
فوت کارگر جوان سبزواری بر اثر سقوط در چاله آسانسور
فروش ارز اربعین
تعیین تکلیف حریم ۱۸ شهر استان تهران در شورای‌عالی شهرسازی
جنگلداری نوین تا رفع ابهامات اجرایی نمی‌شود
رونمایی از طرح بیمه فراگیر گندم آبی و دیم کردستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
برنامه زمان‌بندی مدیریت بار اضطراری برق تبریز
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
کمربندی برغان تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود
تشییع شهید علیرضا زارعی ثانی در بردسکن؛ وداع با پدری که نوزاد دوماهه‌اش را به یادگار گذاشت
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر  (۱ نظر)
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)