پخش زنده
امروز: -
نخبگان یک شرکت دانش بنیان فعال در زمینه طراحی و تولید شبکههای تصفیه آب، سامانهای را عرضه کرده اند که قادر به تصفیه آبهای شور و آلوده بر پایه استانداردهای جهانی است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، به گفته محققان این شرکت مجری و طراح سامانههای تصفیه آب، پساب و آب شیرینهای غشایی است که یکی از محصولات آن آب شیرین کن و سامانههای تصفیه آب در مقیاس کانتری است. همچنین این سامانهها در شرایط بحران به صورت موقت قابل استفاده هستند.
مدیر این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این دستگاه قادر است ظرفیت ۱۰۰ هزار تا یک میلیون لیتر آب در روز را تصفیه کند، اظهار کرد: بسته به اینکه هدف، شیرین و یا ضد عفونی سازی آب باشد، ظرفیت تولید آب با این دستگاه متغیر است.
به گفته مدیر این شرکت در مراسمی مانند ایام اربعین، ممکن است آب، حاوی آلودگیهای بیولوژیکی، آلی و یا همراه با کدورت و شوری باشد که این سامانه برای رفع هر کدام از این آلودگی ها، قابل اجرا است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان افزود: در جایی که برق وجود ندارد نیز این دستگاه میتواند به سلولهای خورشیدی مجهز شود و مازاد تولید انرژی نیز میتواند جهت روشنایی مورد بهره برداری قرار گیرد.
به گفته مدیر این شرکت، در ایام اربعین در صورتی آب چاه در دسترس باشد، میتوان از طریق این دستگاه آن را تصفیه کرد و آب خروجی آب شرب استاندارد خواهد بود.
وی تاکید کرد: این شرکت تنها شرکت ایرانی مورد تایید سازمان ملل متحد در طراحی و اجرای چنین سامانهای است که برای کمپ پناهندگان سازمان ملل در ساوه نیز این طرح اجرا شده است.
به گفته وی، در این منطقه آب استخراجی از چاه شور بود و سختی آن به اندازهای بالا بود که آب قابل شرب نبود و این کانتینتر (جعله فلزی بزرگ) به صورت کاملا مستقل در کنار این چاه قرار گرفته و آب شرب با استاندارد جهانی برای پناهندگان تولید میکند.