پخش زنده
امروز: -
معاون حمل و نقل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان شمالی گفت: در ۸ ماهه امسال بیش از یک میلیون و ۲۲۷ هزار مسافر با ناوگان حمل و نقل عمومی استان جا به جا شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی ؛ سعید سبحانی با اشاره به افزایش ۱۸.۲ درصدی جا به جایی مسافران نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: در این بازه زمانی، ۱۶۲ هزار و ۳۹۹ سفر با ناوگان حمل و نقل عمومی در داخل و خارج استان انجام شده که در مقایسه با سال گذشته تغییری نکرده است.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان شمالی افزود: سفر ۸۱۶ هزار و ۷۵۵ مسافر (۶۶.۵ درصد) درون استانی و سفر ۴۱۰ هزار و ۳۲۷ مسافر (۳۴.۵ درصد) برون استانی بوده است.
سبحانی گفت: ۴۱.۵ درصد از سفرها در این مدت با مینیبوس، ۲۹.۵ درصد توسط سواری کرایه عمومی و ۲۹ درصد با اتوبوس انجام شد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان شمالی بیشترین مقاصد خارج استانی مسافران را مشهد، تهران و البرز ذکر کرد و گفت: ۳۸ شرکت مسافری با هزار و ۳۴۴ راننده و ۸۵۳ دستگاه ناوگان اتوبوس، مینیبوس و سواری کرایه عمومی در بخش حمل و نقل عمومی خراسان شمالی مشغول فعالیت هستند.