• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۰۲۸۲۵
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰
ورزشی » فوتبال و فوتسال

نکونام: سر استقلال کلاه گذاشتند، دلم برای تیمم می‌سوزد

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: از بازگشت امتیاز رقبا شوکه نشدیم، چون مثل روز روشن بود، نوش جان رقبا که سرشان کلاه نرفت.

نکونام: سر استقلال کلاه گذاشتند، دلم برای تیمم می‌سوزد
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، جواد نکونام درخصوص بازگشت امتیازات سپاهان و پرسپولیس و از دست رفتن صدرنشینی استقلال در لیگ برتر، اظهار داشت: روزی که با صدای بلند اعلام کردم قانون فوتبال را باید فوتبالی‌ها بنویسند به خاطر همین روز‌ها بود. من اگر حرفی می‌زنم دلم به حال باشگاهی می‌سوزد که حقش را در روز روشن خورده‌اند. اگر بخواهم درباره مشکلاتی که قانون سقف بودجه برایمان ایجاد کرد بنویسم ۱۰ جلد کتاب می‌شود.
 
وی افزود: فقط از دوستان خواهش می‌کنم که دیگر در این فوتبال حرف از عدالت نزنند. هوادار استقلال دیگر نمی‌پذیرد که در این فوتبال رقابت برابر، فیرپلی و جوانمردانه وجود دارد. دوستانى که می‌گفتند نتایج تیم‌های متخلف ۳برصفر می‌شود، کجا هستند؟! الان جواب هوادار استقلال را چه کسی می‌دهد؟ من بغضم می‌گیرد وقتی می‌بینم بچه‌ای ۱۲-۱۰ ساله با مشکلات جسمانی شدید از هزار کیلومتر آن طرف‌تر خودش را به کمپ استقلال می‌رساند و پدر و مادرش می‌گویند استقلال تمام زندگی‌اش است. من عشق واقعی را در همین کمپ استقلال دیده‌ام.
 
سرمربی استقلال تصریح کرد: اینجا هوادارانی دیده‌ام که هزار نفر مثل نکونام باید جلویشان کمر خم کنند. من الان به این هواداران چه بگویم؟ بگویم قانون فقط برای استقلال بود؟ البته من و بازیکنان از شنیدن خبر بازگرداندن امتیاز‌ها شوکه نشدیم، چون مثل روز روشن بود این اتفاق می‌افتد. فقط دلم برای تیمم می‌سوزد. می‌دانید همین رعایت سقف بودجه چقدر تیم من را درگیر کرد؟ چندین و چند ساعت جلسه گذاشتیم؟ چقدر با بازیکنان چانه زدیم؟ چقدر گفتیم قرارداد‌ها را کم کنید و بچه‌ها از حق خود گذشتند؟ در حالی که رقیبان استقلال از خرید‌های خود لذت می‌بردند، تمام فکر و ذکرمان این بود که قرارداد‌ها را کاهش دهیم.
 
وی افزود: از قبل از شروع فصل درگیرش بودیم تا همین الان که هنوز قرارداد یوسو سسما مربی بدنساز اسپانیایی تیم ثبت نشده است. همین دو روز گذشته داشتیم به خاطر قراردادش دعوا می‌کردیم. هنوز درگیر این هستیم که قرارداد بازیکنان کم شود. آقایان نمی‌خواستید قانون را رعایت کنید چرا ما را درگیر این چیز‌ها کردید؟ چرا سر استقلال کلاه گذاشتید؟ از روز اول می‌گفتید همه چیز الکی است!
 
نکونام گفت: البته ساده لوحی خودمان هم بود که سرکارمان گذاشتند. فقط می‌گویم طفلکی بازیکنان استقلال که فداکارانه مبلغ قراردادشان را کم کردند تا قانون اجرا شود. الان هم بیایند و قرارداد بازیکنان و کادر را به حالت اول برگردانند. در کل این امتیاز‌ها نوش جان رقبا که هم تیم خوب بستند و هم اینکه سرشان کلاه نرفت و کار خودشان را کردند. به مصاحبه‌هاى اول فصل من خوب دقت کنید متوجه می‌شوید این وسط فقط استقلال و هوادارانش مظلوم بودند و اینقدر سختی کشیدند و حرص خوردند.
 
سرمربی استقلال افرود: با وجود همه مشکلاتی که داشتیم، بازیکنان ما فداکاری کردند و هنوز هم می‌گویم باید تک تک آن‌ها را طلا گرفت. امسال با همه مشکلاتی که بود مرد و مردانه جنگیدند و از آن‌ها تشکر می‌کنم. از این به بعد هم می‌جنگیم ولى بدانید چه بر سر من و تیمم آوردند. امسال در ماجرای اخیر استقلال و هوادارانش خیلی چیز‌ها را فهمیدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز بیستمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی در خراسان جنوبی
بهره برداری از طرح احداث مخزن ۱۵ هزار مترمکعبی یاسوج تا چهار ماه دیگر
ماجرای کودک آزاری در خانه توانبخشی کلاردشت چه بود
۶ نوع بذر جو و گندمِ مقاوم به شوری در مراحل نهایی معرفی و تکثیر بذر
اتصال مدارس و بیمارستان‌ها به فیبر نوری در اولویت قرار گرفت
برداشت ذرت علوفه‌ای از اراضی کشاورزی در مانه
همه زیرساخت‌های اجرای طرح سوآپ فراهم است
المپیک فناوری؛ صحنه رقابت خلاقیت و نوآوری
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۶ آبان ۱۴۰۴
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
انتقاد امام جمعه دهدشت از افزایش قارچ گونه قهوه خانه ها و کافه ها
طرح هوشمند سازی پایش زندانیان در خوزستان
رزمایش آمریکا در نزدیکی سواحل ما اقدامی تحریک‌آمیز است
جولان صهیونیست‌ها در جنوب سوریه
تبادل دانش میان دانشگاه و صنعت دریایی؛ گامی در توسعه استاندارد‌های بومی
زمین‌ لرزه ۳.۴ ریشتری فرخی،بدون خسارت
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
مادورو: آمریکا به دنبال نفت، گاز و طلای ونزوئلاست
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (ششم آبان ۱۴۰۴)
تخریب چند ساختمان بر اثر زلزله در ترکیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
ترکیه ۴۴ فروند جنگنده یوروفایتر تحویل می‌گیرد
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ رحمانی به مدال برنز رسید
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)