• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۱۱۸۶
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۳
علمی و فرهنگی » معارف

آغاز مراسم اختتامیه چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم

مراسم اختتامیه چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران و هشتمین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی جهان اسلام در سالن اجلاس سران کشور‌های اسلامی آغاز شد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در مراسم اختتامیه چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی و هشتمین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی جهان اسلام از نفرات اول تا سوم رشته‌های حفظ کل، قرائت ترتیل و تحقیق در بخش بانوان و آقایان با حضور رئیس جمهور تجلیل می‌شود.

*صحرایی:شناسایی استعدادهای قرآنی و انس با عترت هدف اصلی آموزش و پرورش است
در این مراسم همچنین صحرایی وزیر آموزش و پرورش گفت: مهم‌ترین هدف آموزش و پرورش ، شناسایی استعداد‌های قرآنی و معرفی آنها در قالب مسابقات و سرمایه گذاری نسبت به آنهاست.

صحرایی افزود: نزول قرآن به معنای تجلی لحظه به لحظه صاحب آن است. در مقام تفسیر و فهم قرآن باید به حبل الله المتین متصل به آن یعنی پیامبر صلی الله علیه و آله اهل بیت ایشان مراجعه کرد.

وی ادامه داد: آموزه‌های قرآن در صدر گزاره‌های رسمی جمهوری اسلامی قرار دارند. مهم‌ترین پشتوانه نظام تعلم و تربیت ایران قرآن است. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، در همه ساحت‌های شش گانه منطبق بر معیار‌ها و مبانی تعلیم و تربیت اسلامی، قرآن مبنای اصلی است. قرآن قطب نمای حرکت و تحول است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آموزش قرآن مقدمه‌ای برای تربیت قرآنی است، ادامه داد: برای تحقق این امر، سند تحول بنیادین راهکار انس با قرآن کریم را میان دانش آموزان مطرح می‌کند. امروز انس با قرآن در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است. درک مفهوم انس با قرآن برای دستیابی به هدف غایی ما اهمیت زیادی دارد. انس با قرآن لذتی بی بدیل در انسان پدید می‌آورد تا آنجا که به خوی او تبدیل شود. غایت انس با قرآن، انس با پیامبر (ص) و عترت او به ویژه امام عصر عجل الله تعالی فرجه است.

صحرایی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین هدف آموزش و پرورش، شناسایی استعداد‌های قرآنی و معرفی آنها در قالب مسابقات و سرمایه گذاری برای آنهاست، گفت: در رویکرد جدید و در راستای سند تحول، مسیر آموزش قرآنی بر پرورش قرآنی پیشی گرفت و همزمان با آموزش عمومی قرآن، استعدادیابی و شوق آفرینی و ارائه تصویری کارآمد از قرآن و دین به دانش آموزان در دستور کار قرار گرفت.

وی اضافه کرد: هدف ما این است که دانش آموزان قرآن را فرا بگیرند و تربیتی قرآنی داشته باشند. چنین تربیتی، انسان‌هایی فرهیخته و انقلابی که دل در گروی محبت اهل بیت دارند، می‌سازد. در واقع از مسیر محبت عترت نیز انس با قرآن هم حاصل می‌شود.

آغاز مراسم اختتامیه چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم آغاز مراسم اختتامیه چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم آغاز مراسم اختتامیه چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم آغاز مراسم اختتامیه چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم آغاز مراسم اختتامیه چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم

اسماعیلی: ایجاد قرارگاه حفظ قرآن در وزارت ارشاد
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم از ایجاد قرارگاه حفظ قرآن خبر داد.

اسماعیلی گفت: همه این نوع برنامه‌ها مایه شکرگزاری به درگاه خداوند است. خداوند را شاکریم که نعمت زیست در چنین جامعه قرآنی را به همه ما عنایت کرده است. این نهضت قرآن را مرهون امام راحل هستیم. رهبر ما حظ بعدی را از همه ثواب‌ها و خیرات این مسیر به خودشان اختصاص می‌دهند که پرچمدار ترویج و توسعه فعالیت‌های قرآنی در کشورمان هستند.
وی افزود: هدف گذاری جمهوری اسلامی ایران در حوزه قرآن، روخوانی توسط همه مردم ایران و تربیت ۱۰ میلیون حافظ در کشور است. امروز اعداد و ارقام حاکی از این است که باید وزارت ارشاد عزم جدی در میان همه بخش‌ها برای رسیدن به این هدف گذاری انجام دهد.

وزیر فرهنگ ادامه داد: از حجت الاسلام قمی رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی درخواست دارم با همکاری همه، قرارگاه حفظ قرآن و رسیدن به این نقطه را پایه گذاری کنند. ما هم همگی در خدمتشان هستیم.

اسماعیلی گفت: ما در حوزه فعالیت‌های قرآنی هم مفتخر به حضور جریان‌های مردمی قوی هستیم. در بسیاری از استان‌ها و شهر‌ها و حتی روستا‌های دور و نزدیک کشورمان، امروز شمیم دل‌نواز قرآن حضور دارد و این فضا را برای کار‌های بنیادین تسهیل می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید با روحیه جهادی در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)