• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۱۶۰۴
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۹
سیاسی » دولت

ضرورت همبستگی جهان اسلام مقابل جنایتگری صهیونیست‌ها

سرپرست نهاد ریاست جمهوری گفت: یکپارچگی و همگرایی جهان اسلام برای زدودن صهیونیست ها از بلاد اسلامی و نمایان کردن چهره زیبای اسلام ناب محمدی برای جهانیان ضروری است.

ضرورت همبستگی جهان اسلام مقابل جنایتگری صهیونیست‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقای مخبر سرپرست ریاست جمهوری عصر امروز یکشنبه در پاسخ به تماس تلفنی آقای شهباز شریف نخست وزیر پاکستان، با تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان، ابراز امیدواری کرد: در آستانه این عید بزرگ با تلاش مضاعف همه مسئولان و اندیشمندان جهان اسلام صلح و آرامش به منطقه بازگشته و غزه مظلوم از جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی رهایی یابد.
آقای مخبر با بیان اینکه جنگ، خشونت و تروریسم میراث زورگویان و مستکبرین عالم برای ملت‌های مظلوم و ستمدیده است، بر ضرورت یکپارچگی و همگرایی جهان اسلام برای زدودن این میراث شوم از بلاد اسلامی و نمایان کردن چهره زیبای اسلام ناب محمدی برای جهانیان تاکید کرد.
سرپرست ریاست جمهوری ضمن تجلیل از حمایت‌های پر شور مردم پاکستان از مردم غزه و مواضع صریح دولت این کشور در قبال جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان، همبستگی کشور‌های اسلامی را نیازی اساسی برای جلوگیری از استمرار جنایتگری صهیونیست‌ها در غزه عنوان کرد.
آقای مخبر با تشکر صمیمانه از دولت و ملت پاکستان برای استقبال گرم از شهیدآیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور فقید جمهوری اسلامی ایران در سفرش به این کشور و همچنین حضور دلگرم کننده هیئت عالی رتبه پاکستانی در مراسم ادای احترام به رئیس جمهور شهید تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در بسیاری از موضوعات جهان اسلام به‌ویژه مسئله فلسطین و غزه و دیگر مسائل بین‌المللی دارای دیدگاه‌های مشترکی هستند که این مهم می‌تواند بستر و زمینه مناسبی برای ارتقای سطح روابط در همه زمینه‌ها باشد.
سرپرست نهاد ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به توافقات مهم و راهبردی صورت گرفته میان ایران و پاکستان در سفر رئیس جمهور فقید به اسلام‌آباد از جمله هدف‌گذاری برای افزایش سطح تبادلات تجاری و اقتصادی میان دو کشور به ۱۰ میلیارد دلار، ابراز امیدواری کرد: با اهتمام طرفین و تسریع در رفع موانع همکاری‌های تجاری در آینده نزدیک این هدف مهم تحقق یابد.
آقای مخبر همچنین ضمن مرور همکاری‌های دوجانبه میان جمهوری اسلامی ایران و پاکستان، اجرای توافقات معطل مانده میان دو کشور از جمله قرارداد راهبردی خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان (طرح آی-پی) را نیازمند پیگیری ویژه از سمت مسؤلان پاکستانی عنوان و بر آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران برای همکاری در جهت رفع موانع اجرای این قرارداد تاکید کرد.
سرپرست ریاست جمهوری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره پاکستان را همراه و شریکی راهبردی برای خود می‌داند، بر عزم مسئولان عالی دو کشور برای ارتقای سطح روابط در بخش‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود تاکید کرد.
شهباز شریف نخست وزیر پاکستان نیز در این گفتگوی تلفنی با تبریک عید سعید قربان به دولت و ملت ایران، ضمن گرامیداشت یاد شهید آیت‌الله رئیسی و تجلیل از حمایت‌های بی‌بدیل رهبری معظم انقلاب اسلامی ایران و رئیس جمهور فقید از مردم مظلوم فلسطین و غزه، روابط جمهوری اسلامی و پاکستان را روابطی دیرینه، تاریخی و مبتنی بر اشتراکات عمیق فرهنگی و دینی توصیف و بر علاقه مندی کشورش برای تثبیت و تحکیم هر چه بیشتر روابط با ایران به‌ویژه در بخش تجاری و اقتصادی تاکید کرد.
نخست وزیر پاکستان سفر تاریخی رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی به این کشور را موجب گشایش فصلی جدید در روابط دو کشور دانست و بر پایبندی کامل دولت پاکستان به اجرای دقیق توافقات این سفر از جمله افزایش سطح روابط تجاری دو کشور به ۱۰ میلیارد دلار و همچنین رفع موانع اجرای قرارداد خط لوله انتقال گاز تاکید کرد.
شریف در پایان با آرزوی موفقیت برای ملت ایران در انتخابات پیش‌رو گفت: اطمینان داریم این انتخابات نیز همچون دوره‌های گذشته به تقویت و استحکام هر چه بیشتر نظام جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان لنگرگاه صلح و ثبات و امنیت در منطقه خواهد انجامید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام جزئیات ثبت نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی
تقابل تیم‌های ملوان و فجر سپاسی در بندرانزلی
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در چهار استان
پیشرفت ۸۵ درصدی محور بجنورد - جنگل گلستان 
رئیس جدید اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان بم معرفی شد
جدال مدعیان پوشیدن پیراهن تیم ملی کاراته
مدیریت ناترازی انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است
سرپرست اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان ریگان معرفی شد
­معرفی برترین‌ها و دعوت شدگان به مرحله بعد انتخابی تیم ملی کاراته
ابتکار تهران برای همگرایی
آماده باش ستاد بحران منوجان در پی هشدار هواشناسی
نجات محکوم به قصاص در بجنورد با گذشت اولیا دم
زنجانی ها مراقب یخ زدگی کنتورهای آب باشند
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
فعالیت متناوب سامانه بارشی در چهارمحال و بختیاری
جشن آغاز زندگی مشترک ۲۰۰ زوج دانشجو در دانشگاه زنجان
تشییع پیکر پدر شهید در روستای مار
نمایشگاه‌های هنر‌های تجسمی و صنایع‌دستی در دومین هفته فرهنگی شازند
خبر‌هایی از تقویت تیم های مددکاری اورژانس اجتماعی در گرمسار
اتصال جاده جاجرم– میامی به سمنان اولویت اصلی حوزه راه استان است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)