پخش زنده
امروز: -
این روزها تصادف در مسیر ترشکان دارلک مهاباد روند صعودی گرفته تا جایی که فقط دیروز در یک حادثهی رانندگی دراین مسیر، ۷ نفر از هموطنانمان جان خود را ازدست دادند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دیروز تصادفی مرگبار در مسیر ترشکان – دارلک جان ۷ تن از هموطنان مان را گرفت.
مسئولان عامل انسانی و وضعیت نامناسب جاده، را علل اصلی این حوادث میدانند. مردم هم منتظرند تا این مسیر رنگ ساماندهی به خود بگیرد.
عمق فاجعه، امروز فرماندار ویژه مهاباد، رئیس پلیس راه استان و مسئولان اداره کل راهداری حمل و نقل جادهای و راه و شهرسازی را به محل حادثه کشاند.
مقدم رئیس پلیس راه آذربایجان غربی آمار تکان دهندهای از تصادفات فوتی در این محور داد و گفت: به غیر از عامل انسانی نواقصی در این محور وجود داردکه در کوتاه مدت و بلند مدت باید این محور اصلاح و تعریض شود.
سرهنگ پناهی افزود: برابر آمار از سال ۱۴۰۱ تا کنون سه سال متوالی شاهد وقوع ۴۹ فقره تصادف در این دو کیلومتر از روستای لج تا سه راهی ترشکان بوده ایم که این تصادفات متاسفانه منجر به فوت ۶۰ نفر شده است.
رئیس اداره ایمنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان هم از تلاش برای جذب اعتبارات ملی و استانی و ساماندهی محورهای مواصلاتی که سالها به تاخیر افتاده خبر داد و گفت: از فرماندار مهاباد درخواست کردیم تا برای راههای فرعی شهرستان اعتبار ویژهای در نظر بگیرند.
امیر یدبیضا تصریح کرد: ما هم تلاش میکنیم تا برای راههای غیرشریانی از اعتبارات ملی اعتبار جذب کنیم تا نواقص راههای فرعی شهرستان را از نظر خط کشی و تابلو و علائم رفع کنیم.
فتحی معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی هم گفت: قرار داد ۴ کیلومتر اول محور دارلک به ترشکان را بسته ایم و اکنون هم پیمانکار در حال فعالیت است و برآورد ۷ کیلومتر بعدی نیز آمده است، اما به دلیل کمبود اعتبارات فعلا پیمان سپاری نکرده ایم، اما در حال پیگیری دریافت وام از محل ماده ۵۶ هستیم تا ۷ کیلومتر دیگر نیز پیمان سپاری شود و این محور از محور فرعی به محور اصلی ۴ بانده تبدیل شود.
فرماندار ویژه مهاباد هم گفت: جادههای مواصلاتی شهرستان مهاباد تعریض و ساماندهی میشود.
حسن عباسی افزود: تعریض جادهها بایددر دستور کار قرار گیرد که مسیر میاندوآب به مهاباد و مهاباد به ارومیه تقریبا به اتمام رسیده است.
او اضافه کرد: تعریض این محورپرتصادف هم از پارسال آغاز شده و تا اکنون ۷ کیلومتر زیر سازی شده و پیگیر هستیم مابقی هم صورت گیرد.
اگرچه پلیس راه خستگی، خوابآلودگی و سبقت غیرمجاز را بیشترین علت تصادفات میداند، اما از طرف دیگر ساماندهی، شناسایی و حذف نقاط حادثه خیز هم در کاهش حوادث رانندگی بسیار ضروری ست موضوع مهمی که مشارکت همگانی و همت مسئولان را میطلبد.
در کنار توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی جادهای، تعریض جادهها و دوبانده کردن آنها یکی از مهمترین راهکارهای کاهش تصادفات میتواند باشد.