پخش زنده
امروز: -
برگزیدگان مسابقه استعدادیابی «مجرینو» که چهارشنبه و پنج شنبه هر هفته از شبکه امید پخش می شود، فرصت اجرا در این شبکه را خواهند داشت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سعید شهبازی تهیه کننده برنامه «مجرینو» با حضور در استودیو شبکه خبر در بخشی از سخناش درباره این شروع این برنامه گفت: کسانی که آن موقع در برنامه «باشگاه امید» کار می کردند پویشی را با این نام برگزار کردند، آن موقع مسعود فروتن و گیتی خامنه داوران بودند، نتیجه خوبی داشت و سه نفر از برگزیدگان الان به عنوان مجری در شبکه امید فعالیت می کنند، شبکه امید به این جمع بندی رسید که ظاهرا این فراتر از پویش است و ظرفیت یک برنامه بزرگ را دارد و به این نتیجه رسیدند که مسابقه بزرگ «مجرینو» را برگزار کنیم که به نوعی یکی از بزرگترین برنامههایی است که در تاریخ شبکه امید با ابعاد بسیار گسترده و با حضور چهرههای شاخص برگزار شده است.
وی افزود: در فراخوان گسترده ای که داده شد از ۳۱ استان کشور نماینده داشتیم و از ۲۲ استان شرکت کننده داشتیم برای مسابقه. در فراخوان اولیه ۶۰۰ نفر شرکت کرده بودند از بین آنها ۴۸ نفر، ۲۴ خانم و ۲۴ آقا راه پیدا کردند به مرحله حضوری مسابقه، باتوجه به نیاز شبکه امید به مجریان جوان از سن ۱۷ تا ۲۵ سال در فراخوان اعلام کرده بودیم، اما در موارد استثنا بچههایی که خوب و خیلی قوی بودند ولی با بازه سنی فاصله داشتن یک سال بالا و پایین را پذیرفتیم یعنی از سن ۱۶ تا ۲۶ سال پپذیرفته شدند. هیچ فرقی بین خانمها و آقایان نبود و در دو جدول جداگانه ارزیابی شدند.
وی درباره اینکه چرا تولید طولانی شد گفت: چون کار، کار بسیار سنگینی بود ما از اسفند که آغاز کردیم نیمه دوم اردیبهشت به ضبط رسیدیم، از بین ۱۰۰ نفر راست و آزمایی انجام دادیم به صورت حضوری که از بین اینها به ۴۸ نفر رسیدیم. وقتی مسابقه در این ابعاد است برگزاری مرحله مقدماتی بسیار سنگین است به علت تداخلی که میتوانست با امتحانات خرداد و کنکور سراسری داشته باشد در بازه زمانی فشرده ابتدا ضبط کردیم نیمه دوم اردیبهشت و بعد وارد پس تولید شدیم، پس تولید این برنامه سنگین بود، برای تک تک بچهها مستند ساختیم همه ۴۸ نفر مستند دارد که این ها زمانبر بود.
وی گفت: این مسابقه یک نوع استعدادیابی تخصصی در یک حوزه است. نمونه هایی از مسابقه استعدادیابی در رسانه ملی است که خیلی موضوع خاصی نداشتند، از استعدادهای مختلف میآمدند و اینها شاخص ثابتی برای ارزیابی نداشت و داوران به صورت حسی رای میدادند، ولی در مسابقه «مجرینو» بحث تخصصی است و سبک و سیاقی که ما در این برنامه داریم متفاوت است و هیچ نمونه مشابهی طراحی نشده است.
وی افزود: همه مراحل این مسابقه رایگان بوده حتی هزینههای ایاب و ذهاب، هزینه اسکان و پذیرایی شرکت کنندگان در تمام مدتی که مهمان برنامه بودن رایگان بود.
وی گفت: در این مسابقه از هر مرحله یک نفر صعود میکند به مرحله بعدی، هشت نفر خانم و هشت نفر آقا، و یک نفر هم به عنوان برترین نفر دوم از آقایان و خانمها و در کل ۹ نفر به مرحله نیمه نهایی صعود می کنند. سه گروه سه نفر می شوند از آقایان وخانمها، در نیمه نهایی از هر گروه یک نفر به مرحله فینال و بالاتر صعود می کند سه نفر در فینال خانمها و سه نفر در فینال آقایان رقابت میکنند تا نفر اول آقایان وخانمها مشخص شوند و در نهایت این دو نفر باهم یک مرحله فینال نهایی را برگزار میکنند که برترین مجری در سری اول مجریان مشخص شود.
وی در پاسخ به این سوال که چرا از بین مشاغل مختلف، اجرا به عنوان استعدادیابی انتخاب شد گفت: آزمون استخدامی برای مجری گری نداریم بیشتر بحث پیگیریها و ارتباط گرفتن با تهیه کنندگان و بعضا برخی از شبکهها آزمونهایی برگزار کردند، مدیر شبکه امید یکی از ذغدغههایی که داشت این بود که اگر قراراست ما مجری تربیت کنیم شبکه امید یکی از وظایف خودش میداند که برای سازمان نیرو تربیت کند، علاقه مندان به این برنامه بیایند و آموزش ببینند و به شبکه های رسمی راه پیدا کنند و باید یک مبدا رسمی و یک مسیر شفاف و درست طراحی کنیم برای این و این شد «مجرینو»، که بچههای همه ایران بدون هیچ محدودیتی و کاملا شفاف بیان باهم رقابت کنند.
وی گفت: پخش برنامه تا پایان فصل پاییز ادامه دارد و این برنامه ادامه دار خواهد بود و این می شود یک مسیر برای بچه هایی که علاقه به اجرا دارند و برگزیدگان برنامه با شبکه امید همکاری می کنند و عضو پرتال رسمی این شبکه خواهند شد.