• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۲۱۶۸
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۶
بین الملل » غرب آسیا

تبدیل یک هتل در کوبانی، به پایگاه نظامی آمریکا

ائتلاف بین المللی به رهبری واشنگتن هتلی را در کوبانی به پایگاه خود تبدیل خواهد کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، ائتلاف بین المللی به رهبری واشنگتن، هتل کوبانی را به پایگاه نظامی خود در مرکز شهر عین العرب (کوبانی)، شمال سوریه، تبدیل خواهد کرد. کاروانی از کامیون‌های حامل تجهیزات لوجستیک، دوربین، ادوات ایجاد خاکریز، بلوک‌های سیمانی و تانکر‌های سوخت در مسیر حرکت به این مکان مشاهده شده است. بر اساس گزارش‌های خبری فاش شده است یک تیم ویژه ائتلاف برای نظارت بر راه اندازی این پایگاه وارد عین العرب شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
تلاش آمریکا برای تقویت حضور نظامی خود در سوریه
نظامیان آمریکایی برای تقویت حضور نظامی خود در سوریه، دست به اقدامات جدیدی در شمال و شرق این کشور زده‌اند بطوریکه کاروانی متشکل از حدود ۵۰ کامیون حامل بلوک‌های سیمانی در جاده حسکه - الرقه مشاهده شد که عازم منطقه عین العرب (کوبانی) در حومه شرقی حلب بودند.
این کاروان را خودرو‌های نظامی وابسته به نیرو‌های سوریه دمکراتیک (قسد) همراهی می‌کردند.
آمریکا برای تقویت حضور نظامی اش در شمال و شرق سوریه دست به اقدامات جدیدی زده است بطوریکه کاروانی متشکل از ۵۰ کامیون حامل بلوک‌های سیمانی در جاده الحسکه - الرقه مشاهده شد که عازم منطقه عین العرب (کوبانی) بودند. این کاروان را خودرو‌های نظامی وابسته به نیرو‌های قسد همراهی می‌کردند. به گفته ناظران، هدف از این اقدام، تقویت استحکامات پایگاه‌های آمریکا در سوریه و ساخت پایگاه نظامی جدیدی در کوبانی است. این درحالیست که برخی منابع به نقل از یگان‌های مدافع خلق کُرد سوریه اعلام کردند حضور آمریکا در شهر کوبانی در حومه شرقی حلب در حال حاضر محدود به گشت زنی است.
رئیس مرکز رسانه‌ای قسد نیز با تاکید بر اینکه حضور آمریکا در کوبانی محدود به گشت زنی است، اقدام این کشور در احداث پایگاه نظامی در این شهر در شمال سوریه را تکذیب کرد.
برخی منابع گفتند هدف از حضور نظامیان آمریکایی در کوبانی، ادامه اعمال فشار بر ترکیه است تا اقدام به تشدید بحران در شمال منطقه عین العرب همرز با ترکیه نکند. ترکیه از طریق گروه‌های حامی خود تلاش می‌کند خطوط دفاع را بکشند و شهر کوبانی را محاصره کند.
قسد ترکیه و گروه‌های حامی این کشور را به نقض آتش بس بین طرفین در جنوب کوبانی متهم می‌کند. قسد آمادگی خود برای کاهش تنش را به اطلاع همه طرف‌ها رسانده است. این درحالیست که درگیری‌های قسد و گروه‌های طرفدار ترکیه تقریبا به طور روزانه ادامه دارد بطوریکه دو طرف به طور مکرر همدیگر را هدف تیراندازی و شلیک موشک قرار می‌دهند. وزارت خارجه آمریکا پیشتر از آتش بس میان قسد و گروه‌های حامی ترکیه پس از پیام‌های نرم واشنگتن به آنکارا خبر داد و از این کشور خواست قسد را هدف حملات خود قرار ندهد، اما آنکارا تاکید کرد که نیرو‌های کُرد چاره‌ای جز این ندارند که سلاح‌های خود را روی زمین بگذارند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
اعزام نیروی کمکی به دستور جولانی به مرز با لبنان
پایگاه اینترنتی اینفو سودلیبان (جنوب لبنان) (InfoSudLiban) در صفحه کاربری خود در ایکس نوشت: گروه‌های مسلح سوریه تحت فرماندهی جولانی شماری از نیرو‌های نظامی کمکی خود را به مرز‌های مشترک این کشور با لبنان اعزام کردند تا تنش‌هایی را که بین ارتش و فعالان مسلح در شهر مرزی معربون لبنان به وجود آمده است، برطرف سازند.
تبدیل یک هتل در کوبانی، به پایگاه نظامی آمریکا
 
 
 
نماینده مجلس مصر: مردم سوریه زیر بار زندگی بدون کرامت یا حاکمیت نخواهند رفت
مصطفی بکری نماینده پارلمان مصر در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت اسرائیل طی چند حمله هوایی کارخانه‌های وزارت دفاع سوریه را در شهر حلب هدف قرار داد. بدیهی است نابود کردن تسلیحات ارتش سوریه و انحلال آن، هزینه به قدرت رسیدن الجولانی است. حقایق به زودی فاش خواهند شد. مردم سوریه هرگز زیر بار زندگی بدون کرامت یا حاکمیت نخواهند رفت. آنان قطعا انقلاب خواهند کرد و باندی که کشور عربی سوریه را ربوده است، بیرون خواهند کرد.
تبدیل یک هتل در کوبانی، به پایگاه نظامی آمریکا
 
 
 
 
 
تصاویری از خرابی‌ها در یک پایگاه ارتش در جنوب حلب پس از انفجار‌ها 
بخش تصویری خبرگزاری فرانسه ویدیویی را از خرابی‌ها در یک پایگاه ارتش سوریه در پی انفجار‌ها در این پایگاه منتشر کرد. در این تصاویر گودالی از تجهیزات نظامی از بین رفته و موشک‌های ضد هوایی در یک مقر ارتش سوریه در منطقه الواحه نزدیک شهر السفیره در جنوب حلب نشان داده شد. در پی اخباری مبنی بر انفجار‌ها در این منطقه این تصاویر منتشر شد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بم
یادواره شهدای فهرج و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
سیل و طوفان در فهرج: خسارت 63 میلیارد تومانی به زیرساخت‌ها
 ارادت عموم مردم منطقه به شهید سلیمانی
درخشش نقشه‌برداران ثبت استان کرمان در اولین المپیاد ملی حدنگاریظ
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)