پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در مازندران در دیدار با معاون امور استانهای رسانه ملی با تاکید بر اینکه صداوسیما خودش یک دانشگاه و تدوین سند خیلی کار مهمی است گفت: شاخ و شانه برای شما زیاد کشیده میشود اما در مقابل مافيای فساد پا پس نکشید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، نماینده ولی فقیه در مازندران در دیدار با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی با تاکید بر اینکه صداوسیما خودش یک دانشگاه و تدوین سند خیلی کار مهمی است گفت: شاخ و شانه برای شما زیاد کشیده میشود اما در مقابل مافيای فساد پا پس نکشید.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی با بیان اینکه سند تحول صداوسیما ریلی برای تولیدات میشود، افزود: پر کردن اوقات فراغت هدف نیست، پر کردنی باید باشد که با آن اهداف اصلی خلقت انسان و انقلاب اسلامی همراه باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه صداوسیما نقشهای خوبی به ویژه در مناسبتها دارد، تصریح کرد: از همین الان هم که مناسبت دهه فجر، جریانات سیاسی تا آمدن امام در هر مقطعی برنامههای خوبی دارد.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به گلایه حضرت آقا، یادآور شد: چرا اسناد لانه جاسوسی در کتب درسی نمی آید، برخی دوستان میگویند اصلا این اسناد در بازار پیدا نمیشود، اینجا صداوسیما باید بیاید، در هر مناسبتی باید جملهای، نکتهای، فرازی و خاطرهای را بیاورد.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی گفت: تشکلها و گروههای منحرف، خط و خطوط وابسته به غرب و جریانات تربیتشدگان غرب در اسناد لانه جاسوسی هست اما نشان داده نمیشود
او افزود: پخش فیلمهایی مثل حضرت یوسف (ع)، مختار و اصحاب کهف خیلی جاذبه در درون و بیرون از کشور داشت به همین دلیل صداوسیما باید تولید این نوع فیلمها را بیشتر در دستور کار قرار دهد
نماینده ولی فقیه در مازندران اعلام کرد: در حوزه درون استانی دردهای بسیار عمیق و مزمنی وجود دارد، شما در این زمینه رسالت بسیار مهمی دارید، شاخ و شانه برای شما زیاد کشیده میشود باید حریت و شجاعت خود را حفظ کنید و دنبال حذف کردن نباشید.
امام جمعه ساری خاطرنشان کرد: مافیای جنگلخواری و زمینخواری عجیب هستند و مسئولینشان باید پاسخگو باشند، بگوئيد شما در این مدت مسئول جنگل بودید چرا به جای افزایش چند میلیون هکتار جنگل کم شده بفرمائید که چه شده؟ برخی از درون خودشان با جریانات قاچاق ارتباط دارند.
این مسئول اظهار کرد: ما روزانه چندین میلیون لیتر قاچاق سوخت داریم که نیاز به تجهیزات و نیروی انسانی بسیاری دارد، سوزن در دریا نیست که نتوانید پیدا کنید، صداوسیما در این زمینه خیلی میتواند موثر باشد به شرط اینکه پا پس نکشد در این حوزهها بیایید مخاطب هم پیدا میکنید، خدمت خوبی هم انجام میگیرد.
تاکید معاون امور استانهای صدا و سیما بر محوریت محتوا در تولید برنامهها
در ابتدای این دیدار معاون امور استانهای رسانه ملی گفت: شبکههای استانی صدا و سیما به طور میانگین بیش از ۵۷ درصد مخاطب دارند که این مقدار با میانگین شبکههای سراسری مساوی است و نشان میدهد مردم هر استان در کنار شبکههای ملی، متناسب با زیست بوم استان خود به رسانه استانی هم علاقهمند هستند.
دکتر علیرضا کیخا با اشاره به آغاز نهضت سریال سازی در سازمان صدا و سیما در سه سال و نیم اخیر و پس از تصویب سند تحول رسانه ملی، گفت: سریالهای زیادی با مضامین دینی تولید و پخش شد و سریالهای دیگری مانند سریالهای "موسی کلیم الله" "سلمان فارسی" و "حضرت معصومه" نیز در حال ساخت است.
او با بیان اینکه ساخت برنامهها و سریالهای اجتماعی، تاریخی، مذهبی و خانوادگی با اقدام جهادی برنامه سازان صداوسیما به ثبات کاری رسیده به طوری که کنداکتور پخش سریالها در شبکههای یک، دو، سه و نسیم حتی در سال ۱۴۰۴ هم مشخص شده است.
معاون امور استانهای رسانه ملی ادامه داد: رسانه ملی در راستای عدالت گستری تولیدات استانها را ۱۰ ساعت در شبانه روز از آنتن شبکههای سراسری پخش میکند که این رویکرد میتواند در ترویج فرهنگ، نمادهای بومی و محلی، زندگی و آداب و رسوم مردم مناطق مختلف کشور و به تصویر کشاندن آن برای مخاطبان تلویزیون تاثیر فراوانی داشته باشد.
دکتر کیخا گفت: برنامه ریزی شده است در یک چشم انداز دو ساله ۷۰ درصد تولیدات نمایشی به استانها محول شود.
معاون امور استانهای رسانه ملی به جایگاه صداوسیمای مازندران در تولید برنامههای و سریالها و وجود نیروهای زبده و کاربلد نیز اشاره کرد و ادامه داد: سریال دامون در مراحل نهایی ساخت است و پس از آماده شدن در کنداکتور پخش شبکههای ملی قرار خواهد گرفت
دکتر کیخا با اشاره به سابقه تاریخی و هویت سازی مازندران گفت: معرفی شخصیتهای که در احیای هویت دینی این منطقه تاثیرگذار بودند به عنوان یک راهبرد در دستور کار است.
دکتر هادی ابراهیمی مدیرکل صداوسیمای مازندران نیز در این نشست ضمن بیان مهمترین برنامه ها و رویکردهای رسانه استانی، تحقق و اجرای سند تحول رسانه ملی و ستاد جهاد تبیین رسانه را از جمله مهمترین راهبردهای صدا و سیمای استان دانست و گفت: راهبرد رسانه ملی مبنی بر گسترش هویت محوری و عدالت گستری به عنوان پیشران پیشرفت استان برگرفته از عمق استراتژیکی است که از سوی مدیران رسانه ملی طراحی شده و رسانه استانی نیز با قدرت آن را دنبال می کند.