• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۴۷۲۳
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۴
بین الملل » غرب آسیا

ورود کمک‌های بشردوستانه از ۳ گذرگاه شمال و جنوب نوار غزه

نخستین کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه اعم از سوخت و غذا از ظهر امروز به دنبال برقراری آتش‌بس از ۳ گذرگاه در شمال و جنوب نوار غزه در حال ورود به این منطقه است.

ورود کمک‌های بشردوستانه از ۳ گذرگاه شمال و جنوب نوار غزه
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، به دنبال اعلام برقراری آتش‌بس در نوار غزه نخستین کامیون‌های حامل مواد غذایی و آرد که برخی ماه‌ها در پشت نوار غزه دپو شده بودند وارد این منطقه شدند.
رسانه‌ها از ساعتی پیش تصاویر ورود تانکر‌های سوخت و همچنین کامیون‌های حامل آرد را منتشر کردند که از گذرگاه کرم ابوسالم در جنوب نوار غزه در حال ورود به این منطقه هستند.
برنامه جهانی غذا اعلام کرده که ۲ هزار کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه وابسته به این سازمان از گذرگاه زکیم در شمال نوار غزه و گذرگاه کرم ابوسالم در جنوب در حال ورود به این منطقه هستند.
طبق مفاد توافق آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس از نخستین روز مرحله ۴۲ روزه آتش بس روزانه ۶۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه از جمله ۵۰ کامیون سوخت به نوار غزه می‌رسد.
این در حالی است که پیش از این ورود کالا از گذرگاه زکیم در شمال نوار غزه با محدودیت‌های شدیدتری که رژیم صهیونیستی به دلیل انجام عملیات در مناطق جبالیا و بیت لاهیا اعمال کرده بود بسیار اندک بود و به تعبیر احمد ابوقمر، کارشناس اقتصادی غزه از این گذرگاه بیشتر برای انتقال اسرای فلسطینی به داخل سرزمین‌های اشغالی استفاده می‌شد.
آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) نیز اعلام کرده که چهار هزار کامیون حامل کمک‌های متعلق به این نهاد از گذرگاه رفح در حال ورود به نوار غزه است که نیمی از آن غذا و آرد است.
سائد حسونه فعال رسانه‌ای از نوار غزه تایید کرد که در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد ساکنان نوار غزه با ناامنی غذایی مواجهند و بیش از ۳۰۰ هزار نفر هم از گرسنگی فاجعه بار رنج می‌برند و می‌توان گفت بیش از ۵۰ نفر طی یک سال گذشته بر اثر گرسنگی جان باختند.
طی سه چهار ماه اخیر رژیم صهیونیستی با تشدید محاصره نوار غزه موجب ۱۰ تا ۲۰ برابر قیمت کالا‌های اساسی و همچنین آرد در نوار غزه شده بود.
رژیم صهیونیستی با ممانعت از ورود کافی آرد به نوار غزه موجب شده بود تا همین امروز قیمت یک کیسه ۲۵ کیلویی آرد به ۲۵۰ دلار برسد.
از همین رو تنها در شهر غزه با جمعیت بالای ۵۰۰ هزار نفر تنها دو نانوایی آن هم در ساعات محدودی فعال بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


متاسفانه نظامیان صهیونیست در ماه‌های اخیر حتی با باند‌های مسلح برای سرقت کمک‌های بشردوستانه و کالا‌های تجاری ورودی به نوار غزه همدست بودند. از همین رو اگر برای مثال روزانه ۱۰ تا ۱۲ کامیون کالا از گذرگاه کرم ابوسالم به نوار غزه می‌رسید یکی دو کامیون آن به سرقت می‌رفت.
اما حالا با استقرار نیرو‌های پلیس در مناطق مختلف نوار غزه به نظر می‌رسد هماهنگی‌های لازم برای ورود کمک‌ها و توزیع عادلانه آن در مناطق مختلف انجام شده است.
انتظار می‌رود ده‌ها هزار تن مواد غذایی و ده‌ها هزار تن ملزومات دیگر اعم از چادر، پلاستیک و پوشاک و ... دپو شده در گذرگاه‌ها که اسرائیل در ماه‌های گذشته اجازه رسیدن آن به نوار غزه را نداده بود به نوار غزه برسد که ان شا الله می‌تواند غذای دو تا سه ماه شهروندان را تامین کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز عملیات لایروبی و پاکسازی مسیل کمشچه در برخوار
عمل موفقیت آمیز کاشت ضربان ساز بدون سیم در کاشان
بررسی فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری‌های نفتی ایران و بلاروس
صادق گودرزی سرمربی تیم کشتی آزاد نوجوانان ایران شد
حضور ۳۰۰ نیروی پلیس راه در گشت محور‌های مازندران
پایان فرار ۳ ساعته قاتل جوان شاهرودی
تردد در محور تاراز تنها با زنجیرچرخ
طراوت وشادمانی کرمانیان ازبارش‌های رحمت الهی
آیین یلدای شهدایی در بجنورد برگزار شد
توضحیات سخنگوی کمیسیون آموزش درباره وضعیت دانشجویان بین‌الملل دانشگاه پیام نور
انسداد ۲ جاده اصلی مشهد-کلات و تربت جام -صالح آباد
هفته ۶ فوتبال لیگ کنفرانس اروپا؛ امشب میزبانی کریستال پالاس و فیورنتینا مهمان است
خوزستان آماده اجرای مصوبه دولت برای تسهیل واردات از مبادی مرزی
لحظه‌ای در مسیر پاسداری از ایران درنگ نخواهیم کرد­
کلاهبرداری با شگرد گرفتن بیعانه در فروش خودرو
استقرارخودروهای مکانیزه برف روب در معابر اصلی پایتخت
افزایش نانوایی ها در تره بار
آغاز فصل دوم نمایش فیلم‌تئاتر‌های خانه هنرمندان
فعالیت سامانه بارشی تا اواسط وقت فردا در خوزستان
مردمی‌سازی رسانه از رویکردهای جدید رسانه ملی در خراسان رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۴ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)